Suck My Pop

roey406

New member
נחמד

לא הבנתי, שריל עוד שופטת שם? :| ממה שהבנתי היא הייתה אמורה לעזוב את X FACTOR ולהשקיע בקידום שלה בארה"ב או משהו.. זה מה שקראתי לפני כמה חודשים אשמח אם מישהו יסביר XD

Freak Control

New member
האמ ממה שאני הבנתי../images/Emo41.gif

ששריל תמשיך העונה הזו, ועדין לא ברור לגבי העונה הבאה. יש שמועות או משהו כזה שבתקופה הזו עכשיו באים נציגים של פוקס לבחון את הכישורים שלה בתור שופטת ואני חושבת שקראתי שהם היו בקהל באיזה תוכנית. וכמובן שכדי לשפוט בארהב היא צריכה להיות מוכרת שמה, כי כמעט כולם ישאלו שריל WHO?! וגם שריל רוצה לעזוב כי העונה עושים לה עוול בנוגע לבחירה של הבנות או משהו כזה. בקיצור היא אמורה להשקיע בקריירה שלה בארהב, ואני מעריכה שזה יקרה שנה הבאה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אמן !!!ואיי אם היא תהיה באיידול זה יהיה

מעולה!!! וגם היא תהיה מוכרת בארה"ב וכולם שם יתאהבו בה גם

חחחXD

הוא מצחייק אותיXD איך הוא נידבק לכולן שגדולות ממנוו בשנים ! ורואים שהקול שלו משתנה :p

HanAn189

New member
אחלה הופעה.

רואים שהבחור נהנה מהתהילה, נראה שהוא מתענג על כל טיפת תשומת לב. וזה סבבה לגמרי. פשוט זה ממש מצדיק את זה שתמיד אמרו עליו שהוא חש את עצמו. אבל הופעה מצוינת, וג'סטין זז מעולה
הקטע עם שריל
(שנראית מדהים) נדבקת כבר לביונסה, עוף מהאיידולית השנייה שלי

candyheart

New member
וואי ההתנשפויות שלו למקרופון בסוף מעצבנות!

הוא מופיע לא רע בכלל.הוא זז יפה מאוד,רואיםפ שעברו איתו.אבל עדיין,לא מתלהבת ממנו בשום צורה. הקטע עם שריל בסוף היה קורע.
איזה קריפי.

theone24

New member
וואו...השורה השנייה התחרבשה לי לגמרי...

זה אמור להיות "בשיר, קארי מארחת את אימה, פטרישיה קארי...." אני אף פעם לא לומד לבדוק את ההודעה לפני שליחה...

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואו אני ממש אוהבת את הדואט עם אמא שלה!! מרגש ויפיפייה
היא יודעת לעשות שירי כריסמס!

HanAn189

New member
זה מדהים! ../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

מאריה מפגינה את היכולות האדירות שלה, והשירה של אמא שלה שמביאה נופח והרגשה כריסמסית לשיר. איזה כיף
ורואים בבירור שמאריה לוויתן. די לייפות
לזכותה ייאמר, שתמיד היה יפה לה מלא.

אהבתי שהיא מארחת את אמא שלה

הופך את השיר ליותר מרגש והרבה הרבה יותר אישי, וזה ממש יפה
אם רק הייתי מצליח להבין את המילים
אם זה באמת על קשר אמא/בת, אז בכלל שיר יפהפה ומתקשר עם ההריון. פחות אהבתי את המוזיקליות... האינסטרומנטלי ברקע די משעמם, אבל זה שיר חג מולד ככה שלא באמת ציפיתי למשהו אחר, רק שאחרי OH SANTA קצת שכחתי ששירי כריסמס סה"כ נורא דומים ולא מחדשים משהו לרוב. הווקאליות טובה, ברמה גבוהה מאוד כמובן, אבל אני לא ממש מתחבר לזה... הקול של מאריה לא בדיוק עושה לי את זה כמו לכולם, זמר אופרות מעולם לא אהבתי וההיי-נוטס של מאריה שבעיני חלק מהמאזינים הם סימני ההיכר שלה תמיד יפריעו לי, לא יודע.. על הקליפ?..... באמת שאין מה לומר, זה קליפ בשביל הקליפ, אין לו תכלית אמיתית. כמו לכל קליפ אחר ש"מתעד" את ההקלטה, יעני-לייב שכזה. לא אומר שזה רע, אבל זה מיותר וסתמי, ואני לא תמיד גם מגדיר את זה קליפ. וטוב שהפעם לא היו נסיונות להסתיר את העודפים
אבל רק על הרעיון של השיר, ועל האירוח של אמא שלה, רק על זה כל הכבוד.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מרגש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

למעלה