Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
WRWR שיר טוב

הופעה קורעת
הרקדנים חחחחח
לא אין דברים כאלה
שרוטה על הראש קישה הזאת וגם ומי שמלביש אותה
( או אולי זו היא חחח) לילה

candyheart

New member
אני מקווה בשביל הרקדנים שלה

שמשלמים להם הרבה כסף בשביל ההשפלה הזאת. בכל מקרה,הופעות טובות.אהבתי שגם לג'ימי היה ליפסטיק כחול.

spiceupmylife1

New member
זה לא שרקדנים לא בסדר...

הם סבירים זה מה שהם לובשים
ואיך שהם זזים
פשוט
והחתימה שלך
חחחח יאוו וה לא יאומן כמה מטומטמות הבנות האלה !!!!!!!!

HanAn189

New member
קשה צריכה לבוא לארץ ובדחיפות!

לפני כמה חודשים לא סבלתי אותה, אבל יש לי קראש רציני מאז טייק איט אוף!
והEP החדש בכלל גדול! סליזי
קניבל
הופעות מעולות.

מקנזי1

New member
זה כמו שקייטי פרי עשתה לסינגלי פרומו...

קליפים עם ליריקס ליח"צ... אני פשוט מאוהב בשיר הזה
!! והאלבום כלכך גדל עליי!

xCxD

New member
האלבום החדש של הwill.a.m הזה

(משום מה כתוב שהאלבום שייך ללהקה כלשהיא עם 4 חברים בה, לא ברור מדוע), הוא על גבול הטרגדיה. פרגי... תברחי מהם ומהר! הם היו כושלים לפנייה, באה אליהם, הצילה אותם והנפיקה להם כמה להיטים טובים(כמה מפתיע... הלהיטים הגדולים של הלהקה הם השירים שבהם פרגי היא הדומננטית), ההצלחה של המותג בלאק אייד פיז(שוב, בזכות פרגי) עלתה לוויל א.מ לראש והוא מנצל את המותג כדי לעשות אלבום משלו על השם של הלהקה. מה היא עוד עושה שם? לא ברור... היא חתומה על חוזה או משהו? האלבום הראשון שלה היה הצלחה גם מבחינת מכירות וגם מבחינת הצלחות במצעדים(וגם בעיניי הטעם האישי שלי ושל עוד רבים). לא ברור למה היא עוד שם...

HanAn189

New member
וכמובן זה מוצלח יותר מהניסיון של קייטי.

המילים פה זזות, וזה זכיר יותר. אצל קייטי היו סתם תמונות מהקליפ עם גופן לא קריא.

theone24

New member
הופעה חיה: Jessica Simpson - My Only Wish

ג'ס סימפסון מוציאה אלבום כריסמס חדש (כי זה מה שעושים שאין קריירה מסתבר) ומתחילה לקדם אותו ברחבי ארה"ב. כאן היא קפצה לתוכנית רג'יס & קלי לבצע את הסינגל הראשון מהאלבום. http://www.youtube.com/watch?v=ACrslpj9K4c&feature=player_embedded#! אני חושב שהתגובה LOL. How sad שהווידאו קיבל אומרת הכל...

HanAn189

New member
מסכים עם התגובה!

זה ממש נראה כמו אודישן ראשוני ולא מוצלח לכוכב נולד הישראלי. יש משהו מרתק באיך שהפה שלה זז.

WundeRKind

New member
אחת הזמרות פופ המוכשרות ביותר שקיימות.

יש לה בעיה של יחצנות. מי שיטרח להקשיב לדיסקים שלה יגלה שירים מעולים וקול מדהים מדהים מדהים. היא בין הזמרות האהובות עליי (
- על הימים שניהלתי את הפורום שלה כאן בתפוז
).

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ה2 דיסקים הראשונים שלה מעולים../images/Emo23.gif

לפעמים היא עדיין מתנגנת לי בפלייליסט משם היא הדרדרה מטה מטה בגבעת הפופ של ארה"ב ונשארה תקועה בתחתית...
(חחח) וגם התוכנית ריאלטי שלה עם בעלה לשעבר ניק לאשיי הייתה אחד הדברים המצחיקים שראיתי אי פעם
( היא הייתה חמודה שם חוץ מכמה יציאות בלונדיניות....
) ידוע לך למה הם התגרשו
וואי כן אני זוכרת שהיה לה פורום והוא גסס הייתי בו רק כמה פעמים...

WundeRKind

New member
דווקא השלישי שלה הכי טוב בעייני.

underneathe have to let go in this skin with you שירים מעולים ומרגשים עד דמעות לדעתי
.

למעלה