Suck My Pop!

../images/Emo45.gif משפט מאוד צודק לדעתי,

ואני רק יכול להתחבר אליו ולשאול, אם כך, למה לפסול את ריהאנה מיד? אני מבין שאת האלבום RATED R שלה לא שמעת, ואולי הוא ייתן לך עליה פרספקטיבה אחרת וואת הרושם שהיא לא רק שבלונה. לא לגמרי כמו האמנים שציינת לעיל, אבל אלבום טוב.

לא פסלתי מיד.

שמעתי את האלבום הזה ואת כל האלבומים האחרים שלה. אני לא שופטת לפני שאני שומעת. והיא עושה מוזיקה פשוט בנאלית ולא מעניינת.

הבנתי ../images/Emo13.gif

אז צר לי לומר, אבל כנראה ישעמם לך פה. וזאת לאו דווקא ריהאנה, אבל אמרת את זה גם על קייטי ועל קאשה, ובטח תאמרי על ליידי גאגא ובריטני וכריסטינה ושריל קול וניקול שרזינגר וקרי הילסון ונלי פורטאדו ומיילי סיירוס וסלינה גומז ודמי לובאטו וקיילי מינו וביונסה ואבריל לאבין, ושנינו יודעים שלא חסרים לי שמות לומר. וטוב שאת לא שופטת בלי לנסות! אפילו מצוין. לשניה היססתי

לא ישעמם לי פה אם אני אזום שרשורים על

האמנים שאני אוהבת פה ואשקיע בלכתוב עליהם ולהביא קישורים לשירים שלהם. נראה לי...אם בא לכם להכיר אמנים שאתם לא מכירים.

theone24

New member
לדעתי,בכיף. יש לנו שירשור שנקרא...

"הכירו את" שהוא מוקדש לאומנים חדשים או לכאלה שאת חושבת שחברי הפורום לא מכירים ובא לך לשתף אותנו. בשירשור הזה את יכולה לשים את כל המידע על אותו אומן ופועלו.

theone24

New member
ואין ספק שאת צודקת מאוד במשפט הזה.

ומאז שנפתח הפורום יצא לי להכיר כמה, אלי גולדינג היא אחת מהן. זה לא שאני מגביל את עצמי למספר מסויים של אומנים, אבל כרגע יש די ויותר אומנים מוכרים, מצליחים, שמספקים מוזיקה טובה, לדעתי, מאשר ללכת לחפש בשוליים את האלה שמחכים להצליח בגדול.

אז מבחינתך רק אם המייסטרים גרוע

צריך לחפש מוזיקה? ואם לא,אז לא צריך לחקור מוזיקה? לי זה נשמע עקום,אבל זה אתה. אני,מבחינתי,צריך תמיד לחפש מוזיקה ולהכיר אמנים..בלי שום קשר להאם המיינסטרים טוב או לא טוב.

theone24

New member
כרגע המיינסטרים מספק אותי.

זה נשמע עקום? אולי... אבל כרגע זה מה שעושה לי טוב, וזה הכי חשוב.

אני חושבת שמוזיקה בכללי צריכה לעשות טוב..

בלי קשר להאם היא פופלרית והאם היא לא..וצריך לשאוף להכיר כמה שיותר אמנים בלי קשר לרמת הפופלריותשלהם.

Bright Unicorn

New member
אי אפשר

לשים את ריהנה באותה ליגה של איימי רוז'ין לילי או רובין... זאת ליגה אחרת לגמרי ריהנה היא הכי מיינסטרים שיש. מיינסטרים איכותי ארוז היטב אך הזמרות הללו זאת כבר ליגה אחרת של כישרון ואומנות היצירה זה הרבה מעבר לשטחיות של ריהנה... שחביבה בדרכה שלה מייצרת להיטים זמניים לאוזן (בדיוק מה שאמרתי) אבל בהחלט אינה משתווה לחלק מן השמות שציינת. במקום מסויים הן גם נוטות לז'אנר טיפה אחר הרבה פחות המוני, וזה אמנם פופ אבל עם נגיעות חזקות של אלקטרוני, דאנס או שחור במקרה של איימי בכל אופן לא הייתי משווה בינהן, אני יודע להנות משני העולמות יחדיו... את מי אני מעריך יותר? ברור שאת האחרות

מה כ"כ איכותי בלילי אלן, עדיין לא הבנתי?

היא ממש גירסה בריטית של קייטי פרי.. למה היא נחשבת איכות וקייטי לא?! כנראה ככל שזמר יותר מפורסם ומצליח הוא נחשב פחות איכותי בעיני אנשים, אין לי הסבר אחר לתופעה הזו..

theone24

New member
../images/Emo45.gif גם אני הייתי מופתע לראות את...

שמה של אלן בין השמות האלו. מופתע לטובה כי הייתי בטוח שהיא לא תכנס לרשימה של נערת הפרחים. היא מעולה ואני מאוד אוהב אותה, אבל בעייני היא לא שונה מקאשה, קייטי וכולי, שגם הן מעולות בעייני. היא עושה מוזיקה טובה, לא פחות מהן. אבל לבריטים יצא שם של יותר איכותיים, אם זה בקומדיות (הומור בריטי) או במוזיקה וכולי.

היא שונה במהות שלה וזה מה שמעניין פה.

שהיא עושה פופ והן עושות פופ אבל היא עושה אותו בצורה הרבה יותר מעניינת ואינטיליגנטית. ושוב,אם שמעת את האלבום הראשון שלה מ-2006,אתה תיווכח לכך שהפופ שהיא עושה משובח ואיכותי ושנון והרבה יותר מעניין ממה שיש לקאשה ולקייטי פרי להציע. אני מסכימה שבפופ מיינסטרים כרגע,אמני הפופ בריטים הרבה הרבה הרבה יותר מעניינים ויצירתיים מאמני הפופ האמריקנים. הרבה הרבה יותר.

Bright Unicorn

New member
אני לא מבין איך

אפשר לראות בה דבר שקרוב לקייטי או קאשה
במה היא שונה? בתוכן של השירים שלה (שהיא כותבת ומלחינה), הכל מתחיל ונגמר שם (מעבר להפקות המעולות והאלבום האחרון והמרענן שלה) הנושאים שהיא שרה עליהם הליריקה והגישה החצופה והמאד שנונה שלה.. היא איכותית ובעלת עומק, הן פשוט לא

לגמרי.

החוצפה הזאת בהגשה,הליריקה השנונה,ההשפעות של הסקא, ההפקות האדירות והמקוריות(אני מדברת בעיקר על האלבום הראשון למרות שגם האלבום השני מאוד נחמד,אבל לא מבריק). יש לה אופי בניגוד אליהן. זה הכול.

לא דיברתי על קאשה בכלל../images/Emo122.gif

אבל את קייטי של האלבום הראשון (UR SO GAY / I KISSED A GIRL / I'M STILL BREATHING) אני בקלות יכול להשוות אליה.. הרי לא סתם נעשו ביניהם השוואות כשקייטי פרצה. אפילו שתיהן התייחסו לזה בריאיונות. מה שונה בתוכן של השירים שלה? שהגבר שלה לא מספק אותה במיטה? אפשר לחשוב על איזה נושאים ברומו של עולם היא שרה... אני מבין את מה שאתה אומר על כתיבת והלחנת השירים, על הגישה החצופה והשנונה, אבל זה משהו שגם יש בקייטי, ולכן אני לא מבין למה היא זוכה לזלזול ולילי נתפסת כשמישהי איכותית

למעלה