Suck My Pop!

theone24

New member
זה שיר שבנוי להופעה חיה...

האנרגיות של קיילי בתוספת העיבוד החי מוציואת מהשיר הזה את המירב. בגירסת הסטודיו הוא יוצא קצת אנמי. הקליפ חביב, הוא מנסה לצאת שמח כמו בהופעה החיה. קיילי נראית טוב, אבל נדמה כאילו כבר ראינו את אותו קליפ ממנה כבר בעבר. במיוחד שהוא כל כך דומה לקליפ בקודם עם הריקודים וכולי...רוצים משהו חדש! משהו בבחירת הסינגל מהתחלה לא עבדה...כל כך הרבה שירים מוצלחים וזה מה שהיא מוציאה?

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif.... אבל עדיין חביב זו קיילי לא משנה

מה היא עושה או לא עושה... הקליפ הוא כמו ההופעה או להפך.. (מה היה קודם...?) אבל נקווה שהסינגל הבא יהיה אפרודיטה או כל שיר אחר ואני אהיה מרוצה..

../images/Emo45.gif אני מקווה

שהיא לא תוציא רק 4 סינגלים. היא עדיין צריכה להוציא את Cupid Boy וAphrodite.

Bright Unicorn

New member
באופן אישי

אני מאד מאוכזב ממנה. הסינגל הזה פשוט מסריח, בחירה בלתי מובנת בעליל... הקליפ נחמד צבעוני ופרחוני אבל זה לא מכפר על בחירת השיר העגומה באמת שאני לא מבין את זה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך.. נקווה שהסינגל הבא יהיה

יותר טוב אני בטוחה שהוא יהיה .. כ זה לדעתי השיר הגרוע ביותר באלבום המעולה הזה אבל שוב זאת קייל ומצידי שרק תמוד ואני אהיה מרוצה

Music Man XD

New member
עכשיו כשחושבים על זה, זה יכול להתאים גם ל..

"לא מריח לא מסריח" לא?

spiceupmylife1

New member
הא חחח אני אף פעם לא שמעתי את זה..

אבל נחמד איפה זה נפוץ...? אבל תודה למדתי משהו חדש

spiceupmylife1

New member
../images/Emo41.gifהידעתם../images/Emo35.gifקיילי ביימה את הקליפ החדש שלה../images/Emo70.gif

כבוד למהממת הזאת אז מה את חושבים עכשיו..?
והופעה של BTT לילדים נזקקים
מהמממת כרגיל

Music Man XD

New member
הופעה חיה: כריסטינה אגילרה מתארחת אצל אלן

דג'נרס. כריסטינה ממשיכה לקדם את הסרט החדש בכיכובה, Burlesque. היא הגיעה לתכנית האירוח הפופולרית של אלן דג'נרס, התראיינה והופיעה עם קאבר לשירה של אטה ג'יימס, Something's Got A Hold On Me, אשר מופיע בפס הקול. בין הראיון להופעה, הכינה אלן עוגת יום הולדת מאוד מיוחדת לכריסטינה...
(התגובה שלה בתמונה..) הראיון: http://www.youtube.com/watch?v=RfNCSbKpY6Q ההופעה (המדהימה!!!
) http://www.youtube.com/watch?v=3uLIuPhnmxI

theone24

New member
הפציצה! איזה קול!!!

טוב, זה לא שלא ידענו את זה (אבל תמיד זה מצליח להפתיע אותי לאיזה טונים היא מצליחה להגיע). היא ממש מתוקה בראיון, במיוחד בהתחלה שכולם מריעים לה והיא כזאת מתביישת. נראית מעולה גם.

למעלה