Suck My Pop!

../images/Emo6.gif ניקי מעניינת כמו מזכירה בבית חרושת

לעופות. סליחה,המזכירה הרבה יותר מעניינת ממנה. עוד כלום שחשה מגנובה. והבנו כמה שאת אנטי ריהאנה. אנחנו באמת מצטערים שאנחנו מתים עליה ועל נוכחותה.

candyheart

New member
../images/Emo45.gif

אין לי כוח להגיב לשטויות האלה שלא היה לי ספק שעם הזמן הן יבואו.אני מציעה פשוט להתעלם מההצהרות המיותרות האלה,ואם אתם עדיין חשים צורך להגיב,תעשו מה שעשיתם עד עכשיו ותגיבו בצורה נאותה.אל תרדו לרמה הזאת. בינתיים אתם בסדר גמור.

theone24

New member
אוי, זה נחמד.../images/Emo13.gif

ואני מניח שטעמך המוזיקלי הוא נעלה משלנו,נכון? שלא נקלקל את טעמך המוזיקלי, חלילה. מת על אנשים כמוך.

theone24

New member
אני מאוד אשמח אם תהיי מעוניינת להיות...

חברת פורום רצינית ולא
שבאה מידי פעם לשחרר הצהרות ארסיות ולברוח. במיוחד לא הצהרות כל כך נדושות כמו ששיחררת למעלה. הרי כאן זה המקום לדבר על כל סוגי הפופ שיש, ואולי תוכלי להכיר לנו כמה אומנים "אמיתיים" שאת שומעת ולא נחשבים לזבל בעייניך (בתחום הפופ, כמובן). וכמובן,תציגי את עצמך כמו שצריך (כי פיספסת את שירשור ההיכרות שהיה לנו לא מזמן). אם את לא מעוניינת, אז תעשי לכולנו טובה ותחסכי מאיתנו.

בבקשה-

מהיותר מוכרים של השנים האחרונות- Amy Whinehouse Lilly Allen Robyn Duffy Marina & The Diamonds The Ting Tings Adele Florence and the Machine Róisín Murphy Goldfrapp מהפחות מוכרים- The Asteroids Galaxy Tour The Like Santogold Those Dancing Days Noisettes Rose Elinor Rose Elinor Dougall She And Him Daniel Merriweather Candie payne Music Go Music The Ditty Bops Jenny Wilson ואפשר בהחלט להזכיר את אמניות הפופ של הסיקסטיז- Lesley Gore Dusty Springfield The Supremes Brenda Holloway Annette Funicello The Ronettes ועוד הרבה.

Music Man XD

New member
חלק מהאמנים שכתבת כאן,

לא הייתי מגדיר אותם כאמני פופ.. בכל מקרה, יש כאן אחלה שמות!

theone24

New member
אני מאוד מאוד מאוד אוהב את לילי אלן

ורובין. ענקיות לדעתי. חבל שאלן לקחה חופש ממוזיקה...אני מקווה שהיא תתעשת מתישהו בקרוב. רובין מעולה, והפרוייקט האחרון שלה לא פחות מגאוני. מהשר אני מכיר חלק, אבל לא טרחתי להתעמק בהם. מעולם לא תפסו לי את האוזן יותר מידי.

theone24

New member
את...

Amy Whinehouse Duffy The Ting Tings Marina Goldfrapp Adele מהפחות מוכרים, אף אחד...ואולי עדיף שישארו ככה...
ומשנות ה60 אני מכיר (מי לא) את הלהקה של דיאנה רוס. .

למעלה