ואני בת 21 עכשיו. הטעם המוזיקלי שלי השתנה מאז. בקסטריט בויז אכן היו להקת הילדות שלי והייתה לי אובססיה עליהם כשהייתי ילדה אבל בגיל 14 לערך,זה נגמר. נחמד לדעת שמישהו פה תקוע בעבר.
שפה אין דבר כזה זמרת טובה יותר או טובה פחות, כי זה 100% עניין של טעם. ולטעמי, למשל, ריהאנה עדיפה! עכשיו, זה לא שאת לא יכולה לומר את דעתך, פשוט... יש דרך. |נחמה\
גרועה,זו דעתי בלבד. אני לא צריכה לכתוב "לדעתי" ליד כל משפט או לשים סמייל מחייך או לכתוב את דעתי בצורה יותר רכה. אנשים מספיק אינטיליגנטיים בשביל להבין שאם אני כותבת "ריאהנה גרועה" מדובר בדיעה ולא בעובדה. גם אם זו דיעה נחרצת מבלי שום ריכוך.
אבל פשוט, לא כל כך נחמד לראות תגובות כאלה, והנה את רואה שלחצי פורום יש מה לומר. למרות שכנראה זה פחות כי הפורום מצודד בריהאנה ויותר כי הכל פשוט התגלגל לשרשרת תגובות ארוכה... אחרי הכל דעתך הייתה בסדר גמור, פשוט האנשים פה התקשו להבין אחרי הדברים שאמרת למה את פה. כי לרוב החומרים שמגיעים הנה, הם כאלה.
בדיעות ואני לא כזאת. אם יש לי דיעות נחרצות,אני נוטה לא לרכך אותם כי זה מאבד את המשמעות שלהם וזה לא נכון לי. ואם חצי מהפורום אוהב את ריאהנה,מבחינתי זה הכי לגיטימי שיש,אני פשוט מציינת שהיא גרועה. הכי לגיטימי בעולם שאנשים חושבים אחרת.
Un Año Sin Ver Llover. מה עם סלינה גומז? הולך כאן בפורום? למען האמת, אני לא ממש מכיר אותה ואת פועלה (אחי הקטן הכיר אותה מהתוכניות שלו בערוץ דיסני,יכול להיות?