Suck My Pop!

candyheart

New member
דווקא שיר יפה.

נשמע כמו רוב השירים שלה...אבל יותר יפה מ-Mine נגיד. היא נשמעה מצוין והתפאורה של ההופעה מקסימה!

Bleed for Me

New member
מלכה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

חבל שהיא לא זכתה בכלום (פעם ראשונה שזה קורה נראלי
חחח..)

candyheart

New member
קאנטרי זה לא ממש כוס התה שלי

אבל היא עושה את זה הרבה יותר מהנה.והיא נראית יפהפייה כרגיל.

theone24

New member
סינגל חדש: Justin Bieber - Pray

בואו נדבר על מיחזור... אחרי שהוציא את אלבומו הראשון מחדש בשם MY WORLD 2.0 , מר בונה, שלאחרונה העולם הדפוק שאנו חיים בו החליט שהוא הזמר הגברי הכי טוב בטקס הפרסים האחרון של MTV (
), מחליט לשחרר מהדורה חדשה לאלבומו הראשון בשם MY WORLDS ACOUSTIC שתכיל, ובכן, גירסאות אקוסטיות של שיריו! הסינגל הראשון מתוכו הוא Pray, שיר שבלי ספק יקפוץ לטופ 10 בארה"ב בזכות מעריצותיו ולא בזכות איכות השיר הנורא הזה. http://www.youtube.com/watch?v=MBqmjs587PQ&feature=player_embedded

לצערי אני מסכימה

השיר מרדים ומשעמם אבל היי הוא בטח יקפוץ מאוד גבוהה
מה לעזאזל מוצאים בילד המעצבן הזה?!?!?!!?

candyheart

New member
נחמד!

הוא אמנם לא כל-כך חדשני,ופשוט עוד ממה שכבר שמענו,אבל אני אוהבת את הסגנון הזה,אז מי אני שאתלונן?

theone24

New member
תודה, אבל העלתי זאת כבר לשירשור עידכוני...

החדשות, "חדשות הפופ". Suck My Pop הוא שירשור שנועד רק לקישורי קליפים, הופעות שירים חדשים וכדומה. כל השאר הולך לשירשור חדשות הפופ.
ברוכה הבאה, אגב.

theone24

New member
שיר חדש: Taio Cruz & Travie McCoy - Higher

רמיקס נוסף לסינגל העתידי של טאיו קרוז מוצא את דרכו לרשת. להוצאה הבריטית של הסינגל צירף טאיו את קיילי מינוג והזוג אף הופיע כבר עם הסינגל מול קהל. לקהל האמריקאי, שחייב כנראה איזה ראפר שנדחף לו באמצע, צירף טאיו את טרביס מקוי, האקס של קייטי פרי. מיותר לחלוטין, לדעתי הגירסה עם מינוג יכלה לתפקד מצויין לשתי המדינות. בכל אופן, תשפטו בעצמכם: http://www.youtube.com/watch?v=WSiWBniDq-s&feature=player_embedded בכל מקרה, שיר ממכר לגמרי.

candyheart

New member
בהחלט שיר ממכר

ואני בדרך-כלל לא אוהבת ראפ,אבל השילוב של טראביס פה דווקא מתבקש ובהחלט יכול להעלות את ההצלחה של השיר-במיוחד אצל האמריקאים.

למעלה