Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
אז תשמע את כל השירים ../images/Emo13.gif

מה מונע בעדך? אני ממילצה בחום אחלה אלבום
E.T בהחלט אחד הטובים וגם Peacock... השערורייתי

אוי נכון, דווקא את פיקוק שמעתי.

העניין הוא שאני לא מוריד. בכלל. וסתם, אם אני כבר קונה אז אני אוהב להיות "מופתע" מהשירים, עניין של תחושה. את יודעת איך זה, לפתוח את האלבום, לשים את הדיסק, לפתוח את החוברת.. ולהתחיל להאזין? אני בטוח שאת יודעת.
ואני פשוט מכור לתחושה הזאת, ואם יש סיכוי שאלבום יעשה את דרכו אליי למדף, אני שומר את השמיעה הראשונה ליום שאני אקנה. בעצם זה כאילו שהשיר בתול, וחשוב לי שהפעם הראשונה תהיה משמעותית, וכן אני זוכר עד היום האזנה ראשונה של כל שיר. אם התלהבות, אכזבה, התלהבות ואחריה אכזבה.. ואם אין סיכוי שאלבום יגיע לספריה שלי, אז הוא סתם לא מעניין אותי אז אני גם לא מוריד
כן, השאיפה היא בערך לקנות כל דבר. ושיהי כבר אייטיונס מזורגג!!!!
כואב לי הכיס

candyheart

New member
אני בהחלט מבינה את מה שאתה אומר

גם לי יש את הקטע הזה-אבל בגלל שאני צריכה להגביל את עצמי,אני עושה את זה רק עם זמרים שאני ממש ממש אוהבת. אין כמו לקנות את הדיסק ולשמוע אותו,במקורו,בפעם הראשונה.הכי כיף.בגלל זה כשאני יודעת בוודאות שאני הולכת לקנות אלבום כלשהו,אני לא שומעת אף הדלפה ממנו.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מבינה אותך... הכי כייף זה בדיסק של בריט

ואני באמת מנסה להמנע מהדלפות כשזה קשור לבריטני

צודקות! גם עניין הדליפות..

אני מנסה להימנע גם מזה, אבל בחיים לא הייתי "עד" לדליפות, בזמן אמת... ועם בריטני, את כל האלבומים אני מכיר רק אחרי שהם כבר השתחררו, חוץ מ- TSC ש... לא בדיוק נחשב, ועל 3 ג'ייב הגנו מצוין, לא מצאתי שום דליפה שלו עד השיחרור לרדיו! ואת שאר האלבומים שלה... את סירקס הורדתי
אח"כ קניתי אבל זה היה כשכבר הכרתי ממנו הכל. BOMT אותו סיפור, ו-ITZ בערך.. אני הורדתי ושמעתי, אבל זה לא הפריע להתרגשות מהדיסק. ואגב, השמועה אומרת שיש שיחות לייבוא של חנויות אייטיונס לארץ! מי שלא מכיר את הסוגיה, חנויות אייטיונס זמינות בארץ, נכון, רק שבניגוד לדעה הרווחת, רק לרכישת אפליקציות אייפון. כשהאייפון יובא לארץ, אם מישהו זוכר היה עיכוב קצר. ולמה? כי פתאום אפל נזכרו (וגם כי העירו להם) שהם מייבאים אייפונים - אבל בלי חנויות. אז הםעשו איזשהו תהליך מזורז כדי שתהיה לפחות חנות אפליקציות, ופחות דאגו לשאר החנויות. אבל עכשיו, עם ייבוא האייפון 4, מתחילים (עפ"י שמועות) המגעים להשקת שאר החנויות. יאללה שימהרו! אמנם יש עוד ספקי הורדות מקוונות (בתשלום כמובן) כמו אמזו, מייספייס (אני חושב...) או חברות התקליטים באופן פרטי, אבל הביקוש להן קטן יותר וגם לא נראה שיש כוונה שהספקים האחרים יבחרו להשיק בישראל. אניווי..

השיר הזה גדל עליי

סה"כ האלבום החדש שלה איכזב אותי, למרות שהוא לא רע אחרי הכל.. פשוט ציפיתי שהיא תלך לכיוון אחר

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אבל הוא חביב ביותר פופ כזה קליל ../images/Emo13.gif

אני אישית מאוד נהנת ממנו וחורשת עליו כבר חודשיים בערך
פיירווק היה אחד השירים שמשמיעה ראשונה אהבתי
ודי צפיתי שהוא יצא בתור סינגל

candyheart

New member
זה לא מדהים,אבל זה יותר טוב מבעבר

כמו שאמרו פה,זה שיר קשה לשיר,אז יפה שהיא בכלל מחזיקה אותו. והיא נראית ממש טוב.

theone24

New member
הופעה חיה: להקת ג'ון בון ג'ובי.

להקת בון ג'ובי קפצה לתוכנית האמריקאיתה פופולרית ,Today Show, על מנת לקדם את אלבום הלהיטים החדש שלהם ולתת סט של מספר להיטים. You Give Love a Bad Name http://www.youtube.com/watch?v=RDZqln6m1kE&feature=player_embedded It's My Life http://www.youtube.com/watch?v=yfAJZnaIGfE&feature=player_embedded What Do You Got? http://www.youtube.com/watch?v=uk1xyewz5GI&feature=player_embedded

2Dirrty4U

New member
It's My Life היה השיר האחרון ששמעתי לפני

שעשיתי צניחה חופשית מגובה של 16,000 רגל...
It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just wanna live while I'm alive... IT'S MY LIFE איזו נוסטלגיה זה לשמוע את השיר הזה שוב אחרי המון זמן שלא שמעתי אותו!

2Dirrty4U

New member
זה יוצא סביבות ה-5 ק"מ...

ו-90 שניות של צניחה חופשית עד פתיחת המצנח (כשהסטנדרטי זה 60 שניות ו-12,000 רגל - 4 ק"מ). חוויה של פעם בחיים

../images/Emo45.gif

אחת הלהקות האהובות עליי
יש שמועות שהם מתכננים לבוא בקיץ לארץ!! הוואי ושזה נכון !!

candyheart

New member
בון ג'ובי הם אחד הלהקות היותר סימפטיות

השילוב של הסופט רוק והתדמית נטולת הפוזה עושה לי את זה. ו-It's My Life שיר מעולה! אני לא מאמינה שפעם לא אהבתי אותו!

theone24

New member
הופעה חיה: Taylor Swift - Back To December

טקס הקאנטרי ,CMA Awards 2010, נערך לא מזמן וטיילור הייתה חלק מהאומנים המופיעים באותו ערב. בטקס היא ביצעה את Back To December, שיש לגביו שמועות חזקות בנוגע להיותו הסינגל השני. נראית ונשמעת נפלא, אבל שיר מרדים... http://www.youtube.com/watch?v=SsJa98d64Dk&feature=player_embedded

WhyTheFace06

New member
כנראה זה יהיה הסינגל השני

מהאלבום, גם על סמך ההורדות באייטונס האמריקאי. שיר בכלל לא מרדים
אני אוהב אותו ובטח ישתחרר בתחילת דצמבר... XD מחר סוף סוף אני אפרסם את הביקורת על האלבום של סוויפט

שמועות?

הוא כבר הסינגל השלישי. חח גם אתה התבלבלת?
הראשון היה MINE, זה ברור. אחריו SPEAK NOW, שיר הנושא. הסינגל השלישי זה זה, BACK TO DECEMBER, ו-MEAN הרביעי. גט איט?

theone24

New member
לא הם לא...

SPEAK NOW,BACK TO DECEMBER ו - MEAN יצאו כסינגלים המקדמים את האלבום בלבד, לאייטונס. AKA סינגל פרומו. זה לא בהכרח אומר שדווקא אלו יצאו כסינגלים, הם יצאו רק על מנת לקדם אותו. MINE הוא הסינגל הראשון הרישמי, שגם קיבל קליפ. BACK TO DECEMBER הוא כנראה השני, וגם הוא יקבל קליפ. ואני מניח שSPEAK NOW יצא גם הוא מתישהו כסינגל רישמי. גט איט?

יאפ.

יושבת לה בבית ילדה שאני צריך להחטיף לה בראש. קוראת לעצמה מעריצה, עאלק

למעלה