Suck My Pop!

theone24

New member
שיר חדש:Taylor Swift - Back To December

כהבטחתה, טיילור שיחררה אתמול בחצות שיר פרומו חדש מאלבומה הקרוב,Speak Now. בלדת קאנטרי טיפוסית. http://www.youtube.com/watch?v=YM8ba8qLTpo&feature=player_embedded רק לדעתי זה מצחיק שכל העטיפות לסינגלים הרבה יותר מוצלחות מעטיפת האלבום החייזרית?

spiceupmylife1

New member
ואוו העטיפה ממש יפה ../images/Emo23.gif

היא לא דומה לעצמה
והשיר חביב...
אני ממש אוהבת אותה :) מתי יוצא הדיסק

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif מחכה

כן דצמבר זהו חודש היומולדת שלה.. איזה הזוי שהיא רק בת 21.. והיא ממש מפורסמת בארה"ב
ולדעתי היא אישה יפהפיה ומקסימה
ועטיפת האלבום קצת מוזרה.. משהו שם מוזר...

2Dirrty4U

New member
ממש יפה לה חלק ופוני!

אומנם זה רק פרופיל אבל זה נראה הרבה יותר טוב מהתלתלים שלה..

Music Man XD

New member
זה באמת נראה יותר טוב,

ובכל זאת אני לא מבין למה אנשים כל כך מתלהבים מהיופי שלה. היא לא כל-לך יפה.

../images/Emo45.gif

אני מיצטערת להגיד אבל היא ביכלל לא יפה יש לה עינים של חייזר
והיא ניראת חייזר
לדעתי היא בין הזמרות המכוערות טוב בעטיפה היא ניראת עוד פסדר אבל בכללי לא

למה? אני אוהב את העטיפה של האלבום

למרות שכבר נתקלתי בדעות מעורבות, אני חושב שלא יצא גרוע למדי.. חשוב לשים לב שמלבד הפנים שלה, היא כאילו מצוירת בצבעי שמן, אז הבנתי שזה ציור שהיא רק התחילה, שהפנים כבר גמורות ועשויות אבל הגוף עדיין לא, והרקע אפילו לא התחיל (ציור על דף לבן הרי, בגלל זה אין רקע..) ואם זה ככה, זה מתקשר למקום הזה של "תתבטאו עכשיו". שפה היא מתחילה להתבטאות, היא מתחילה את הציור... ומסיימת אותו למעשה, עם האלבום. או שמא אני שקוע בניתוחים?
אחלה שיר. היא אמרה בראיון אחד שהיא כתבה אותו על חוויה שהייתה לה, שהיה לה חבר שאהב אותה נורא והתייחס אליהכל כך טוב וזה.. ממש היה מאוהב בה.. והיא הייתה טיפה.. אממממ... איך מתרגמים לעברית? Careless with him.... היא אמרה שהשיר הזה זה בעצם כמו מתנה בשבילו, לאמר סליחה.. ראיון ממש חמוד! והיא גם בכתה כשהיא הסבירה, לגמרי קנתה אותי, היא ממש מתוקה. הלאדת קאנטרי כן, אני לא יודע עם טיפוסית. שימו לב גם שדצמבר, זה חודש ההולדת שלה. חח אני מתחיל להעריץ אותה?!?!

../images/Emo6.gif

תודה, תודה. באמת הקטע הזה שהיא כאילו מצוירת היה די מקורי
אבל מקסים? חח

אגב, היא כנראה מתחילה קידום אינטנסיבי,

כי עוד שבוע היא משחררת עוד סינגל. ושבוע אח"כ אלבום. זה עושה את זה כבר 6 סינגלים! והאלבום אפילו לא יצא!

היא שיחררה 3 סינגלים, ועוד הזה של שבוע הבא,

זה 4, ועוד שניים שהיא הופיעה איתם ולא שוחררו רשמית, באייטיונס וזה... והאלבום אפילו לא יצא! לדעתי 4 סינגלים לפני השיחרור זה מטורף, מעניין אם היא תצלם לכולם קליפים כי רק ל-1 יש עד עכשיו. כנראה שהיא כבר צילמה, אני לא עוקב... אני חושב שהיא עושה את זה כדי למנוע הדלפות, בימים אלו ההאקרים בטח עסוקים בלגנוב את הסינגל הבא, שמשתחרר עוד שבוע וספק אם הם יספיקו.. ואז הוא כבר משתחרר והם רק אז מתחילים לנסות להדליף את האלבום, שבזמן שהם מנסים כבר משתחרר
בקיצור, מעריציי טיילור ממש עסוקים.. אחת לומדת איתי והחודש הזה עושה אותה מאושרת ממש! חח אמרתי לה באוטובוס "איזה כיף לך עם האלבום של טיילור! לי יש עוד מלא לחכות
" והיא צחקה.. היו לה חודשיים שקטים, מסכנה
זה נחשב נצח בקנה מידה של זמרים חדשים, ראו ערך ליידי גאגא. לסינגל שיצא ב-19 אגב, יקראו MEAN. האם נקבל ממנה צד חדש? בהצלחה לה, אניווי :)

למעלה