Suck My Pop! לסופשבוע!

theone24

New member
הופעה חיה: Jessie J - Domino

ג'ס עדיין מחלימה משבירת רגלה, אבל כבר למדנו שגם רגל שבורה לא תעצור את הבחורה הזאת. הקידום לסינגל החדש עוד לא ממש התחיל בשום מקום בצורת הופעה רישמית, אך עד שזה יגיע, ג'סי מתאמנת על הקהל ברחבי פסטיבלים שונים ברחבי העולם, כאשר ההופעה שלפנינו צולמה במסיבת הקיץ של Vevo. ,תנמיכו רמקולים לפני, היא קצת *הרבה* צורחת כאן http://www.twitvid.com/LUNH8 כמה עוצמה יש לה בגרון! רק היא מסוגלת לקחת שיר "קייטי פרי" ולהישמע ככה.

candyheart

New member
היא אכן מייחדת אותו יותר עם הקול שלה

אבל הוא כל-כך סתמי וד"ר לוקי שפשוט חבל עליה...זה פשוט לא יושב עליה כמו שצריך.

loni rali

New member
המנהלים שלה סתומים!!!

היא שמה בכיס את קטי פרי ובמקום להראות את הייחודיות שלה,הם מוציאים לה סינגל ממוחזר... הם בטח אמרו אה האמריקקים האלה חולים על הסגנון הזה אז נשחרר להם סינגל גרוע,הם יאכלו את זה

RedOne8

New member
זה ממש לא סינגל גרוע... לא מבין את השנאה ../images/Emo4.gif

loni rali

New member
הוא גרוע יחסית לסינגל שהיא יכלה להוציא!

למשל מאמא נואוז בסט....איפה זה ואיפה זה

RedOne8

New member
היא לא נוטשת את האלבום, אל חשש

היא רק עושה לו הוצאה מחודשת
לא תהיה לה בעיה אחרי דומינו ומה שיבוא לה להוציא גם שירים מההוצאה המקורית, ריהאנה למשל עשתה את זה עם האלבום ה-3 שלה והשיר REHAB. אני לא מכיר את השיר שציינת (או בכלל שירים מהאלבום הזה חח) אבל באמת שדומינו זה בדיוק מה שהקריירה שלה צריכה.

theone24

New member
עם יד על הלב,

פשוט לא נשארו לה עוד שירים להוציא מהאלבום המעפאן שלה כסינגלים. את כל השירים הטובים היא הוציאה, כל מה שנשאר אלו שאריות לא עדכניות ולא מעניינות.

theone24

New member
השמעת בכורה: Cassie - Radio

זוכרים את קאסי? היה לה לפני חמש שנים, פלוס מינוס, להיט אחד ענק - Me & U . היא הייתה אחת ההבטחות הגדולות במוזיקת הפופ בשנת 2006, אך הבטחות לחוד מציאות לחוד, הבחורה פשוט נעלמה אחרי 2 סינגלים וצצה מידי פעם עם תסרוקת מוזרה יותר מהשנייה, והבטיחה שאלבומה החדש מגיע בקרוב. אז עכשיו היא חוזרת, בערך. Radio לקוח מתוך המיקסטייפ החדש של פי דידי, בו הוא מארח/מציג את כל האומנים החתומים בלייבל שלו. קאסי היא אחת מהם, ויש לה 2 שירים במיקסטייפ הזה, Radio הוא אחד מהם, ובו היא מארחת את הראפר Fabolous. תשפטו לבד: http://www.youtube.com/watch?v=o7tD3ksA99I&feature=player_embedded ואגב, אם תשאלו אותה אז היא עדיין תטען שאלבומה השני מגיע בקרוב...

The Gloaming

New member
האמת שממש אהבתי!

מזכיר לי כזה מוסיקת סוף שנות ה- 90. מאוד מרגיע ונעים.

candyheart

New member
לא התלהבתי.

סתמי כזה.עוד אחד מאלפי שירי פופ-אר-אנד-בי שנשמעים די דומה.

The Gloaming

New member
לגמרי סתמי, אבל הפשטות שלו יפה

2 דברים שהציקו לי בקליפ.. 1. הבכי - מיותר לחלוטין וילדותי. 2. סצנת האמבטיה - אחרי שאוונסנס ובריטני עשו אותה כבר, החיקוי של אבריל לא מוצלח.

Someone 2011

New member
../images/Emo45.gif בדיוק.

לגבי 2 הדבים אני חשבתי עליהם בדיוק .... תחדשי קצת .. מה קרה? נגמרו הרעיונות ? אני דווקא חושב שיש כל מיני שוטים אחדים (2 או 3 ..) יפים בקליפ. אבל בכללי הוא מאוד משעמם ... על השיר אני לא מתכוון לדבר כי הוא אחד הגרועים ששמעתי בכל החיים. הוא גרוע ולא פואנטה. מה הקטע של הדאם דאם דאם הזה ?? היא צריכה לחדש משהו ודחוף. הסטייל של ה"זורקת ז*ן" ורוקרית לא מתאים לה .. היא לא תוכל להשתמש בו לעד. כל האלבום האחרון שלה על הפנים והיא מתכחשת לזה ... בשביל מה היא מוציאה לי עוד סינגלים וקליפים? זה לא יעזור. זה סתם מעיק עוד יותר.

Orush the Best

New member
../images/Emo45.gifבכללי חמוד לא יותר...

והבכיי... אם ב-when you're gone לא בככית אז פה את בוכה?

Orush the Best

New member
ועוד פעם יצאתי פוסטמה.

כי הגבתי לThe Gloaming ולא ל-TwilightFan . *קיל מי נאוו*

למעלה