Suck My Pop - לסופשבוע

TwilightFan

New member
וואו הופעה מעולה! ../images/Emo13.gif

ביצועים מעולים של כל השירים! כבר שכחתי איך זה לשמוע את אבריל לייב!! היא פשוט מצויינת. עולים לי זכרונות מה- best damn tour
תודה!!

candyheart

New member
הופעה טובה

כל השירים בוצעו טוב ורואים שהיא נהנתה להופיע בשביל המעריצים שלה. שמחתי שהיא שרה את סקייטרבוי,אבל חבל שלא את קומפליקייטד...מזמן לא שמעתי אותו.

theone24

New member
הופעה חיה: Lady Gaga & Maria Aragon

זוכרים את הילדה המעצבנת שעשתה גירסת כיסוי לBorn This Way, והקטע הפך להיות להיט ענק ביוטיוב? אז גאגא הזמינה את אותה מעצבנת לאחת מהופעותיה האחרונות על מנת לבצע איתה את השיר. קבלו את הקטע: http://www.youtube.com/watch?v=1gndEMkgjXI&feature=related גאגא הרגה אותי עם הצרחות שלה. כאילו היא אומרת למעצבנת: "מאמי,תלמדי איך עושים זאת נכון. אני מנהלת את ההצגה כאן."

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ת'אמת שאני לא כ"כ התלהבתי מגרסת הכיסוי של הילדה..
יפה שגאגא הזמינה אותה להופיע איתה!!

RedOne8

New member
ראיתי את הקאבר הזה באמת,

ומתתי להעיף לה בוקס. טוב לראות שאני לא היחיד.

candyheart

New member
חופשי מעצבנת

ומה שארת על זה שגאגא צורחת
מה שמצחיק הוא שהודיעו על זה בכל מקום בחדשות כאילו זה איזשהו משהו מיוחד...אפשר לחשוב מה קרה פה.

היא עושה כל הזמן קבארים כאלה

בהופעות שלה. כל הופעה היא עושה קאבר אקוסטי לשיר פופ מיינסטרים אחר.מיותר בדיוק כמו השירים המקוריים שלה והנוכחות שלה בעולם המוזיקה.

The Gloaming

New member
מספיק כבר עם ההודעות הגועליות האלו

בחייך, כולנו כאן אוהבים פופ, קלירלי את אוהבת פופ מסוג מאוד מסוים, מיותר לציין שנוכחות של אמן כלשהו (ואצלך זה כולם) מיותרים בעולם המוסיקה.

The Gloaming

New member
ברור

ואת יודעת שלפעמים אנחנו חולקים את אותן דעות. אבל אף אחד פה לא חושב שאת באמת תאהבי שיר של בריטני, קייטי, קאשה וכו' וההתבטאויות שלך עלולות לפגוע ולעצבן לפעמים. אם זה מה שאת מנסה לעשות, אז סבבה, אם לא, בבקשה תנסי לאזן קצת את התגובות שלך..
למשל את המילה רע, מספיק לכתוב פעם אחת...... רע רע רע רע רע זה לא יותר רע מרק רע.

למעלה