Suck My Pop!- כל מה שחם!

כנ"ל!

אבל אני ב-2
זה משתנה, אני נצמדתי ללוח שידורים של החוף המזרחי, אולי את לא... או שסתם שכחת מה בדיוק הייתה השעה
צפית מלינק ששירן הביאה באותו יום? זה מה שאני עשיתי. שיאו זה מזכיר לי, הם שמו את הפרסומת לרדיאנס, איזה שלמות!!!
אני רוצה קליפ של הפרסומת בדיוק כמו שהיא הייתה אז, זה היה משהו קצת יותר תמציתי ממה שיש ביוטיוב, ושכחתי לגמרי איך זה הלך. אבל רק לי זה משנה
כפרה על בריטאני! מהתחלה אהבתי אותה! אני אפילו מוכן להפנות אותך לשירשור מלפניי יותר מחודשיים שטלי חששה שהפרק יעשה מבריטני בדיחה וישר יצאתי להגנתה של הסדרה! ובדרך חפרתי על בריטאני קשות.. היא מדהימה, ורקדנית במקצועה! היא רקדה בטור של ביונסה, ואם זכור לך מהפרקים הראשונים של העונה הקודמת (את משלימה פערים עכשיו, נכון?) אז קורט |כפרה| רקד את סינגל ליידיס של ביונסה. כשלימדו את הריקוד הזה ההפקה הייתה במגעים עם TEAM ביונסה כדי להביא כוריאוגרף שילמד, החבר'ה של האני B |גאגא| לא מתו על הרעיון אבל שלחו להם את אחת הרקדניות כאלטרנטיבה. זאת הייתה התר. כשהיא באה ללמד את הריקוד הם בדיוק חיפשו את המעודדת השלישית במשולש הצ'יריוס הביצ'י, היא פתאום הגיעה ופשוט ליהקו אותה כי לא היו הרבה ברירות, הם לא רצו לעשות אודישנים רק לתפקיד הזה.. אז התר שהגיעה כרקדנית בכלל, לוהקה. הם עשו את התפקיד שלה נוראא קטן, כי היא כולה רקדנית.. לא יודעת לשחק.. היא הייתה ברמה של ניצבת, אבל אז הם גילו שדווקא היא משחקת לא רע, והנה, עונה עברה ויש פרק שכולו שלה (בערך..). זה אומר הרבה על הכישרון שלה. ואין לי זמן ליותר מדיי פורומים, אני פעיל רק פה ובבריטני.. כיתה ט', לא קל לי
|הפרעות קשב מחורבנות| את שומעת בריטני, רואה גלי והתחיל לך איזה ניצוץ עם טיילור (סוויפט). יש לנו טעם דומה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo99.gif מסכימה עם כל מילה

כן השלמתי פערים ואני מאוד שמחה שנתנו לבריטאני פרק כי זה היה ה-פרק הכי טוב!! ואם תהיה לה סדרה משלה (חלום..) אני אהיה בעננים
את טיילור חיבבתי תמיד אבל הסינגלים מהדיסק הקודם שלה מזכירים לי מישהי שאני לא רוצה לזכור.. אבל השיר החדש אהבתי :) רק התבאסתי בפרק של בריטני שסיימו עפ שיר אחר לא של בריטני אבל הוא היה שיר יפה ( paramore-only ecxeption
) הם היו יכולים למצוא שיר של בריטני כדי לסיים את הפרק המושלם הזה בדרך עוד יותר מושלמת

גם אני חשבתי על זה המון,

וזה שוב גרם לי להצטער שBTMYH לא שוחרר בארה"ב. חח מה שבאמת היה מטריףף למעריצים ת'חושים היה UNUSUAL YOU, שלפי בריטני.קום המעריצים לגמרי מאוהבים בו. וזה יכל לשבת מצוין! חחח חשבתי על זה היום באוטובוס אבל ברור שזה לא היה קורה. חח סדרה משלה כנראה לא נראה בקרוב, אבל אולי לג'יימה מיינס! הלוואי אמן
(נו מיס פילסבורי, ג'ינג'ית מתוקה?) בכלל, ככל שתמשיכי עם עונה 1 את תתאהבי בה ובסו, שבעונה השניה הן כבר הרבה יותר מורכבות ואולי בגלל זה אמרת שסו מפחידה אותך. בעונה הראשונה כשהרע בהתגלמותו הזה רק מתחיל, אפשר להבין כמה הוא גאוני. היא גאונית. ועכשיו כשיוצא לי לדבר עם מישהו שרק עכשיו מתחיל, מעניין לדעת אם לך כבר יצא לבכות? ומתי? כי לי כמה פעמים עמד בכי בגרון.. מעניין לראות מה מרגש אחרים.

בטח! Glee../images/Emo236.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

מת על התוכנית הזאת ובפרט סו סילבסטר המלכה!

spiceupmylife1

New member
אוי באמת../images/Emo35.gif סו סילבסטר מפחידה אותי

אין על בריטאני
היא קורכעת אותי עם היציאות שלה.. טוב שאם הזמן נותנים לה יותר נראות
פרק 2 שליטעעעאאאא

גם אני לא הבנתי תקטע שלה בהתחלה.

אבל מפרק לפרק מתאהבים בכל היציאות שלה. בכלל ביציותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בריטני
גם היא הורסת שועלים!

spiceupmylife1

New member
אוקיי ....

אני ראיתי את כל הסדרה וממש לא הבנתי את העניין שלה בריטאני הורסת שועלים
WTF מה הכוונה של המשפט הזה

../images/Emo2.gif

את לא מכירה תביטוי הזה? הוא חרוש
"הורס\ת (או מזעזע\ת אם רוצים לשלול משהו.) שועלים" היא יעני להקצין האם בריטני היא מצחיקה מאוד אז היא הורסת שועלים. או קאשה מזעזעת מאוד אז היא מזעזעת שועלים. ברור?

spiceupmylife1

New member
חחחח

אוקיי
אני מעדיפה את בריטאני מעיפה לי תתריס מאשר הורסת שעולים או פשוט קורעת מצחוק
ברור

theone24

New member
הופעה חיה: Katy Perry - Firework

קייטי ממשיכה לקדם את האלבום ובעיקר את הסינגל החדש והמדבק שלה, והפעם היא קפצה לתוכנית הפופולרית, The X Factor , ונתנה הופעה לפנים! מה שכן, השיר קצת גדול עליה בלייב... היא די מתקשה בתווים הנמוכים ויותר טובה בגבוהים (ומנסה בין לבין לזגזג איפה שהיא מצליחה),אבל בגדול השיר לא עושה לקול שלה חסד בלייב. אבל כנראה שהכל מתגמד כאשר רואים איזו חתיכת הופעה היא נתנה עם כל התפאורה,רקדנים - ומה לא, שמסביב! בהחלט מפוצץ!
http://www.youtube.com/watch?v=0Kz9ln21US8&feature=player_embedded

spiceupmylife1

New member
../images/Emo23.gif אהבתי את הוידאו בהתחלה ../images/Emo23.gif

ואאוווו הלבוש
היא יפהפיה
הההופעה
וואוווו השקיעה!!!! אין קנידילנד
אבל הקול שלה לא משהו בלייב השיר הזה... I
katy

candyheart

New member
|כןמסכימה עם מה שכתבת

היא לא החזיקה את השיר הזה כל-כך טוב.האמת שבהתחלה זה היה הכי גרוע ואח"כ השתפר,אבל זה עדיין לא משהו. מה שכן,הופעה בהחלט מרהיבה! היה צפוי שהיא תתן הופעה מהסוג לשיר עם השם הנ"ל,אבל זה לא הופך את זה לפחות טוב!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ההופעה טובה בהתאם לשם השיר../images/Emo59.gif

כנראה היא מודעת לכך שהקול שלה לא משהו.. אז היא מנסה לחפות על העניין בהפגנת ראווה של זיקוקים

חחח חשבתי על זה!

המתמודדים שרים יותר טוב ממנה בלייב, פאדיחה רצינית, אבל ידוע שהיום אין כמעט מקצועניים בתעשיה... ומצחיק שדווקא שם, במקום שנתפס ההפך המוחלט מאמנות, מסתתרים מבצעים איכותיים בהרבה ממה שאנחנו מכירים במיינסטרים. המצב ממש אירוני, ומבחינתי שווה דיון או משהו כזה.

Music Man XD

New member
כן, בהחלט שווה דיון.

אני אף פעם לא ראיתי את התכנית הזו אז אין לי מושג לגבי המבצעים, אבל אני מניח שהם יותר טובים מבחינה ווקאלית מקאשה וקייטי.

הבדל בין קייטי לבין זמרי אקס פקטור

שטובים ממנה ווקאלית (זה נכון.) היא שאם כמה שהיא לא איזה מוזיקאית מעולה או מקורית במיוחד - יש לה הרבה יותר להציע מהזמרים הבנאליים והמשעממים שיש שם.

למעלה