I shouldnt be sad
New member
כנ"ל!
אבל אני ב-2
זה משתנה, אני נצמדתי ללוח שידורים של החוף המזרחי, אולי את לא... או שסתם שכחת מה בדיוק הייתה השעה
צפית מלינק ששירן הביאה באותו יום? זה מה שאני עשיתי. שיאו זה מזכיר לי, הם שמו את הפרסומת לרדיאנס, איזה שלמות!!!
אני רוצה קליפ של הפרסומת בדיוק כמו שהיא הייתה אז, זה היה משהו קצת יותר תמציתי ממה שיש ביוטיוב, ושכחתי לגמרי איך זה הלך. אבל רק לי זה משנה
כפרה על בריטאני! מהתחלה אהבתי אותה! אני אפילו מוכן להפנות אותך לשירשור מלפניי יותר מחודשיים שטלי חששה שהפרק יעשה מבריטני בדיחה וישר יצאתי להגנתה של הסדרה! ובדרך חפרתי על בריטאני קשות.. היא מדהימה, ורקדנית במקצועה! היא רקדה בטור של ביונסה, ואם זכור לך מהפרקים הראשונים של העונה הקודמת (את משלימה פערים עכשיו, נכון?) אז קורט |כפרה| רקד את סינגל ליידיס של ביונסה. כשלימדו את הריקוד הזה ההפקה הייתה במגעים עם TEAM ביונסה כדי להביא כוריאוגרף שילמד, החבר'ה של האני B |גאגא| לא מתו על הרעיון אבל שלחו להם את אחת הרקדניות כאלטרנטיבה. זאת הייתה התר. כשהיא באה ללמד את הריקוד הם בדיוק חיפשו את המעודדת השלישית במשולש הצ'יריוס הביצ'י, היא פתאום הגיעה ופשוט ליהקו אותה כי לא היו הרבה ברירות, הם לא רצו לעשות אודישנים רק לתפקיד הזה.. אז התר שהגיעה כרקדנית בכלל, לוהקה. הם עשו את התפקיד שלה נוראא קטן, כי היא כולה רקדנית.. לא יודעת לשחק.. היא הייתה ברמה של ניצבת, אבל אז הם גילו שדווקא היא משחקת לא רע, והנה, עונה עברה ויש פרק שכולו שלה (בערך..). זה אומר הרבה על הכישרון שלה. ואין לי זמן ליותר מדיי פורומים, אני פעיל רק פה ובבריטני.. כיתה ט', לא קל לי
|הפרעות קשב מחורבנות| את שומעת בריטני, רואה גלי והתחיל לך איזה ניצוץ עם טיילור (סוויפט). יש לנו טעם דומה
אבל אני ב-2