stargate 8x05 - Icon - שרשרו!

Echelon

New member
אפילו לפני זה לא?

האת'ור הכניסה לו זחל ב3x01 ואז הזחל נפטר כתוצאה מקירור יתר.

Chelnak

New member
אכן היה בו גואולד קודם, אבל מאחר

והם לא באמת הספיקו "להתמזג", זה לא נחשב. (הגואולד מת לפני שהספיק להשתלט, ואפילו את חותם החלבון המיוחד הוא לא השאיר - כמו שאמרו בפרק Legacy).

alond

New member
גם אני חשבתי על זה אבל

שום גואולד לא היה מקריב את עצמו באופן שהוא עשה. לדרוש מהכפופים לו להקריב עצמם? כן. בהחלט. אבל לא ללכת כצאן לטבח. שום גואולד.

Enderew

New member
אלא אם הוא יודע שהוא יחלים

כי אף אחד אחר לא יודע שהוא גואולד. וככה כיזרקו את הגופה או כשהנאמנים לו יבריחו אותה לאנשהו, פתאום היא תתעורר...

kanshoof

New member
רגע, גואולוד מחלימים מכל דבר ?

אפילו יריה בראש ? אני לא חושב... היו מספיק פעמים בסדרה שכולם דאגו לאיזה ג'אפה חברותי בגלל איזו פציעה רצינית שהוא חטף ולא הרגה אותו במקום, נראה לי שכדור בראש יהיה קצת קשה לטיפול ע"י הזחל...

alond

New member
כמו שנאמר, גואולד לא מחלימים מכל

פציעה ואין סרקופגוס באזור. בנוסף, למרות שאף אחד לא יודע שהוא גואולד, הוא לא יודע שאף אחד לא יודע שהרי SG1 מכירים את התופעה והוא לא יכול לסמוך על זה שהם לא יבדקו שהוא גואולד. בנוסף, למה להתאבד? הוא יכול למות תוך כדי לחימה ועדיין לא ידעו שהוא גואולד לפי ההגיון שלך!

Enderew

New member
אולי ניסיון להפוך לקדוש מעונה

ואז כשהוא יחזור לחיים הוא יגיד שיש לו את כוחות האלים... ותיהיה בו תמיכה עצומה. הוא יהיה כמו ישו שחזר לחיים על כדור הארץ נניח. וכן, הוא לא יכול להחלים מהכל, אבל אנחנו לא יודעים מה הוא מחביא ואיפה, ולמיטב זכרוני לא ירו בו בראש. ובקיצור, היוצרים של סטארגייט כבר מצאו מספיק דרכים יפות לפתור בעיות טכניות שכאלה, והם היו יכולים לעשות כאן איזה רעיון יפה ויצירתי...

alond

New member
כותבים יכולים לעשות מה שהם רוצים

ובסדרה זו הם בהחלט עושים זאת. לטובה ולרעה.

subatoi

New member
יש פה משהו מעניין... יש מצב, לפי

הרעיון פה, שישו הוכנס לסרקופג כש"נקבר" ובגלל זה הוא קם לתחיה? אולי הוא היה גואולד? ואולי לא, אבל הסרקופג די מגניב בשילוב עם ישו, לדעתי

kinspirit

New member
תן לי הסבר

איך הוא הלך על המים וריפא אנשים - וקנית אותי... ריפא אנשים עם המתקן יד הזה... אוקיי, על זה אני עניתי
. ומה הקטע עם הלך על המים? זה היה אתגר למקרה שלא הבנת

Enderew

New member
הולוגרמה, טכנולוגיית ריחוף?

או מיליון דברים אחרים... זה לא אמור להיות כזה קשה ללכת על המים..

Enderew

New member
אז למעשה יש לנו המון עובדי גואולד

על כדור הארץ... ויותר מזה, חלק גדול מאנשי הסטארגייט עדיין עובדים את הגואולד... ולמעשה הרומאים והיהודים שרצחו את ישו היו אנשים טובים. יהודה איש קריות היה המפקד המקורי של ה SG1... משעשע משהו, לא?

subatoi

New member
צריך לעשות סרט - SG1-The Begining

הכל אותו דבר, רק בתקופת הרומאים

למעלה