Star wars galxies

xardas

New member
../images/Emo41.gif Star wars galxies ../images/Emo41.gif

פרסמתי את הסיקור הזה גם במשחקי מחשב ורשת.
גלקסיס
הוא משחק mmorpg מבוסס סרטי Star Wars , שמתרחש בעולם של הסרטים, בתקופה שבתחילת הסרט החמישי. המשחק מכיל את כל האלמנטים של סרטי סטר וורס, כל החיות, רכבים, יצורים, גזעים, טיפוסי אנשים ומקומות, מה שהופך את המשחק למהנה עוד יותר לחובבי הסרטים.
הדמות
בתחילת המשחק, שתיצור את הדמות שלך, תבחר גזע אחד מתוך שמונה, בניהם למשל הזאבארק (הסית' המגניב מהסרט הראשון), הווקי (צ'ובאקה...), והטוויל'ק. כמובן שלכל אחד מאפיינים שונים. תעצב את המראה שלה בצורה יחודית (דומה פחות או יותר לעיצוב של בן אדם בסימס 2 אני חושב, יש מלא אופציות, ככה שלא תראה דומה לאחרים) ואז תיגש למקצוע- אתה בוחר אחד מתוך שישה- לוחם, יוצר, חוקר, צלף, בדרן, ומן יוצר כזה..crafter. ההרחבה מוסיפה עוד גזעים מקצועות וכו', אני לא אזכיר אותה יותר כי זה כבר יותר מידי. בכל מקרה מתוך השישה האלו אתה יכול להתפתח ל27 מקצועות שונים (פחות או יותר) שזה.... הרבה. אין ממש סוף לכמה שאתה יכול להתפתח. וזה לא שכל המקצועות הם מקצועות לחימה, אלא יש גם מוזיקאים, ארכיטקטים, מהנדסי מכונות וכו'.
שיטת פיתוח הדמות
לכל דמות יש את הדברים הרגילים- תכונות (כוח, מהירות, כוח רצון וכו') במשחק יש 9, יש את המקצוע ואת היכולות (skill). אני כבר אגיד עכשיו- אין רמות, אין level. בכל מקצוע שהוא יש 4 דרכי התפתחות שונות. בכל דרך יש 4 סקילים שונים. סקיל אפשר להשיג ע"י השגת xp(ניסיון), ולאחר שהשגת אחד אתה יכול להשיג את השני והשלישי וכו'. אבל מה שמיוחד פה בXp זה שאתה משיג xp ספציפי. למשל- צלף (נלחם עם נשקים לטווח ארוך- רוביי לייזר) משיג Xp לסקיל הרובה הכבד שלו רק ע"י הריגת יצורים בעזרת רובה כבד. רקדן משיג רק ע"י ריקוד (אם אתם שואלים למה שמישהו ירצה להיות רקדן, אז זה בגלל שהריקוד שלו זה סוג של קסם שמעלה תכונות, ובגלל הטיפים כמובן ). כאשר השגת את כל 4 הסקילים בדרך כלשהיא אתה יכול אולי להתפתח למקצוע גבוה יותר, חזק יותר. כאשר השגת את כל 4 הדרכים (16 סקילים של המקצוע) אתה יכול להשיג את המסטר של המקצוע הזה, אם אתה רוצה. מה סקיל נותן? לפעמים יכולת חדשה, ותמיד בונוסים- למשל, +5 לנזק עם חרבות חד ידיות. בכל פעם שאתה רואה מקום היסטורי מהסרטים, פוגש דמות מהסרטים, עושה איזה קווסט חשוב, מקבל מסטר של מקצוע, וכו'- אתה צובר תגית, שמופיעה בתיאור שלך. כשאתה צובר תגיות רבות ומבצע קווסטים רבים אתה יכול להיות ג'דיי... יש 9 מקצועות ג'דיי שונים, אבל זה ממש קשה וצריך לחרוש לא מעט כדיי להיות ג'דיי. זה נראה משתלם מאוד. אחד הדברים המיוחדים במשחק הוא שבגלל מגוון המקצועות והתפקידים, העולם בנוי ע"י תושביו, ע"י השחקנים עצמם. כל דבר שתקנה במשחק נבנה ע"י שחקן אחר. החל מאוהל, רכבים, אוכל, נשקים, שיריונות, עד לכלי נגינה, בתים, חליפות ושמלות...
העולם
בעולם יש 10 כוכבים שונים, שבניהם אתה זז בעזרת ספינות חלל (פשוט קונים כרטיס בשדה תעופה, אלא אם יש לך את ההרחבה, ואז אתה פשוט טס עם הספינה הפרטית שלך. הלוואי עליי) וכל כוכב פשוט עצום- למי שמכיר, בערך כל אחד בגודל של היבשת במורווינד. יש מאות משימות, בניהם הקווסט הראשי, כל npc שני בעיר יביא לך משימה, ומלבד זאת יש גם טרמינלים שונים שבהם אתה יכול לקבל משימות, בלי הגבלה כמעט. בעולם יש שניי מחנות- המורדים (הטובים), והאימפריה (הרעים). כל אחד שולט על מס' כוכבים ואתה יכול לבחור (אם אתה רוצה) להשתייך לאחד מהמחנות וככה להלחם במלחמות, לעשות קרבות כנגד משרתים של המחנה השני, ולבצע מלא משימות למען המחנה שלך. אתה יכול להתפתח עם העלילה ולפגוש את הגיבורים, אבל אני ממש לא יודע על זה הרבה אז אני לא אגיד. מה אני יכול להגיד על המשחק שעושה אותו כיפי? אני חושב שחוץ ממה שאמרתי, עוד דבר שכיפי בו זה שכל הדברים הקטנים שבדרך כלל מעצבנים במשחקים אחרים, אצלו פשוט הופכים את המשחק לטוב יותר. התקשורת בין השחקנים, הדרכים להרוויח כסף, הקניה והמכירה, הצ'אט, הפארטי, וכו'... יש 26 סרברים ו300 אלף מנויים, בערך... כל יום יוצא עידכון למשחק, שמתעדכן אוטומטית. הגרפיקה ממש ממש יפה, המשחק קצת כבד (512 ram מומלץ ביותר... אני מניח שאפשר להסתדר עם פחות אבל יהיו לאגים נוראים בעיר) כך שקשה לראות את הגרפיקה בשיא יופיה אבל זה בכל זאת נראה מצוין. זה אולי נשמע מוזר, אבל לא התחלתי לספר על העושר של המשחק. הוא פשוט עצום, למצות אותו זה בלתי אפשרי.

odiman11

New member
Jump To Lightspeed

ההרחבה למשחק הנהדר הזה רק להגיב לפני שאני כותב על ההרחבה: המשחק הוא בהחלט מעולה יש לי אותו שבוע ושכחתי איך נראת השמש אני לא צוחק...אפילו במשחק יש הודעות לפעמים שמזכירות לך שבמשחק את לא אוכל אבל בחיים האמיתיים אתה צריך לאכול. בעיקרון יוצרי המחשק באמת חשבו על כל פסיק קטן בו ואני מדבר על חוקים והגבלות שעושים את העולם יותר מגוון ויותר מציאותי לכל שחקן יש 10 Lots שזה בעקרון אומר שהוא יכל להניח עד עשר בתים או מכרות בשביל ברזל וזהב וכל מיני דברים כאלה...ולפעמים בית יכל לקחת יותר מlot אחד.. ולכל שחקן יש 250 נקודות skill לבזבז...זאת אומרת שהוא לא יכל להיות הכל שם צריך לחשוב טוב טוב לאן רוצים להתפתח ואיך. וחוק נוסף...אם רוצים להפוך ממקצוע מתחיל Novice למתקדם master כמו למשל אני Novice Scoute ואני רוצה להפוך לmaster scout אני צריך ללמד שחקנים אחרים עד שיהיו לי מספיק נקודות ללהפוך למאסטר. חוקים כאלה מכריחים אותך לעבוד עם שחקנים אחרים ויוצרים קהילה ממש יפה של שחקנים שתמיד מוכנים לעזור אחד לשני... בנושא של האימפריה ומורדים... זה דווקא נושא של מתקדמים מאוד אפשר להתחיל לעשות משימות של אחד מהfactions האלה ואחרי שצוברים 200 נקודות אפשר להצטרף אל אחד מהם בעקרון מאוד מומלץ להשאר סמויים ולהשיג נקודות בשקט כי אז מקבלים הנחות ומתנות...אבל אם אתם חזקים מספיק אפשר להתחיל להכנס לקרבות ענקיים ולפגוש דמויות מפורסמות Star Wars Galaxies- Jump To Lightspeed ההרחבה למשחק ההרחבה מציעה 2 דמויות חדשים: Ithorian- מוכר בעיקר כראש פטיש, ורואים אותו בפרק 4 בקנטינה Sullusta- הגזע שטס עם לאנדו בפרק שש במיליניום פאלקון בקרב האחרון 20 חלליות שונות שאפשר לשדרג ולשנות איך שרוצים כולל חללית כמו של בובה פט והן סולו 4 מקצועות חדשים Shipwright, Imperial Pilot, Rebel Pilot, Privateer 10 איזורים חדשים לחקור...בעיקר לכל כוכב יש מערכת שאפשר לטוס איך שרוצים קרבות חלל בזמן אמת 100 משימות שונות ההרחבה מוסיפה ממש עוד משחק למשחק המעולה הזה ונותנת את מלאו ההנאה מהעולם המקסים של מלחמת הכוכבים

xardas

New member
../images/Emo45.gif

לצערנו הרב ההרחבה עולה בארץ 250 ש"ח... כאשר בארה"ב היא עולה בסביבות ה50 אם אני לא טועה.

odiman11

New member
המחירים הם:

בארה"ב ההרחבה או המשחק הרגיל שניהם עולים 30 דולר ובארץ אין את המשחק אבל אני מכיר חנות אחת שמוכרת והמכירים שם הם המשחק:280 ההרחבה: 250 ויש גם את התשלום החודשי שמחולק ככה(בשקלים ולא מדויק כל כך) אם משלמים לחודש זה עולה 60 ש"ח אם לחצי שנה זה יוצא 55 שקל לחודש(תכפילו את זה בשש) ואם משלמים לשנה זה יוצא 50 ש"ח(תכפילו ב12)

igurman

New member
ראיתי כבר כמה מקומות בארה"ב

שמוכרים את ההרחבה ב15$.

odiman11

New member
אני לא יודע איפה ראית

אבל מאוד הגיוני שזה לא בחנות מסחרית גדולה כמו toys r us אבל שלי בארה"ב והוא חוזר ביום ראשון עם המשחקים(עשיתי טריק כדאי לשחק במשחק הרגיל לפני שאבא שלי מגיע) ואם המחיר עדיין יהיה רשום אני אגיד לך בדיוק מה שכתבתי זה מה שאני זוכר מאמזון

למעלה