"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif "Songs In Time" ../images/Emo41.gif

הפעם - Flesh פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר, ג'ו פרי ודסמונד צ'יילד
שוחרר לראשונה באלבום הסטודיו Get A Grip ב-1993. שאלות:
מה דעתכם על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן?
השיר בוצע בלייב רק בפעמים בודדות. האם אתם חושבים שמגיע לו יותר ביצועי לייב או מה הייתם עושים איתו בהופעה כדי להעמיד אותו בלייב באור יותר מושך?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה?
Songs In Time - Flesh

AeroFan

New member
../images/Emo26.gif

מה דעתכם על השיר כיום? שיר ממש טוב מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? בשמיעה הראשונה לא כ"כ אהבתי.. אבל עם הזמן התחלתי יותר לאהוב אותו. השיר בוצע בלייב רק בפעמים בודדות. האם אתם חושבים שמגיע לו יותר ביצועי לייב או מה הייתם עושים איתו בהופעה כדי להעמיד אותו בלייב באור יותר מושך? שמעתי אותו בלייב ולדעתי בסטודיו הוא נשמע יותר טוב. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 7.5, שיר טוב אבל יש יותר טובים ממנו באלבום.

Aeroguy

New member
עונה

מה דעתכם על השיר כיום? שיר נחמד, סולו מצויין מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? בהתחלה לא אהבתי אותו בכלל... משהו בפתיחה שלו גרם לי לדלג עליו. אח"כ "גיליתי" אותו ובמיוחד את הסולו שלו, והיתה תקופה שזה היה אחד מהסולואים האהובים עליי של ג'ו. עם זאת, עם השנים די הפסקתי לשמוע אותו. אני חושב שיש לו מבנה נחמד, אבל הוא סתמי מדי, והליריקס הן מהחלשים של סטיבן. השיר בוצע בלייב רק בפעמים בודדות. האם אתם חושבים שמגיע לו יותר ביצועי לייב או מה הייתם עושים איתו בהופעה כדי להעמיד אותו בלייב באור יותר מושך? יש לי אותו בגרסת הופעה, היא די דומה לגרסת האלבום. נחמד לטור של Get A Grip, אבל לא הייתי מחזיר אותו להופעות. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 5.5. יש פוטנציאל, יש סולו טוב, אבל הוא לא מתקרב אפילו למימוש הפוטנציאל. (וואי אני נשמע כמו המורה שלי מכיתה ד'...
)

AeroTom

New member
דעתי

מה דעתכם על השיר כיום? כיום אני חושב שהוא די חביב. לדעתי הוא מהשירים היותר טובים ב-Get A Grip, או לפחות היותר אהובים עלי היום מהאלבום הזה.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? בשמיעה ושמיעות ראשונות לא שמתי אליו מאוד לב כזכור לי. לא הבאתי לו ממש תשומת לב, כי היא נמשכה בשמיעות הראשוניות לרצועות אחרות באלבום. אבל עם הזמן גיליתי אותו וחשבתי שהוא שיר מאוד נחמד. למרבה ההפתעה אני חושב שכיום אני אוהב אותו יותר מאשר התקופה הראשונה עם Get A Grip, שזה די מפתיע אצלי, כי את רוב השירים שם אני אוהב היום הרבה פחות מאשר בעבר.
השיר בוצע בלייב רק בפעמים בודדות. האם אתם חושבים שמגיע לו יותר ביצועי לייב או מה הייתם עושים איתו בהופעה כדי להעמיד אותו בלייב באור יותר מושך? אין לו שום תוספת בלייב ממש מאיזה הפעם אחת מתוך הפעמים הבודדות שהוא בוצע, ששמעתי אותו בלייב. לא חושב שהיה באמת מגיע לו לשרוד בהופעות. אם הייתי צריך לנסות להוסיף לו משהו בלייב אז הייתי עושה לו מין Jam כהקדמה אליו. יש לו התחלה כזאת שאפשר לחבר אליה לפני משהו כזה נחמד של כמה וכמה דקות של הגיטרות, ג'ואי וסטיבן על מפוחית\מאראקאס. יכול להיות משעשע.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? אני מביא לו ציון 6.5. החצי מגיע כנראה בגלל שלא שמים אליו אולי מספיק לב, במיוחד באלבום בו הוא נמצא. שיר חביב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
Well...

מה דעתכם על השיר כיום?
שיר טוב, אבל לא מהאהובים עליי. אני מסכים עם מה שנאמר על הסולו הטוב ועל המילים החלשות, ולפי דעתי גם הריף ממש טוב, אבל עם כל הדברים הטובים שבו, הוא עדיין לא מתרומם אצלי לרמות גבוהות. שיר טוב, אבל לא יותר מזה.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן?
בשמיעות הראשונות אהבתי את השיר יותר, ככה שעם הזמן חלה ירידה מסויימת בחיבור שלי אליו. בזמנו התלהבתי מכל האלבום (שהיה הראשון שלי שלהם) אז התלהבתי גם מ-Flesh, למרות הפתיחה ההזויה של השיר.
השיר בוצע בלייב רק בפעמים בודדות. האם אתם חושבים שמגיע לו יותר ביצועי לייב או מה הייתם עושים איתו בהופעה כדי להעמיד אותו בלייב באור יותר מושך?
לא יצא לי לשמוע אותו בלייב והדמיון שלי די מוגבל פה, אבל מה שתומר כתב על הג'ם לפני הפתיחה נשמע טוב.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה?
אני נותן לו 6. הסולו טוב, הריף טוב, אבל זה הכל. הוא נמצא יחסית נמוך ברשימת המועדפים שלי.

למעלה