'So-Called Chaos' ב12 באפריל?

../images/Emo41.gif'So-Called Chaos' ב12 באפריל?../images/Emo41.gif

ככה פורסם באוטופיה! אני מאוד מקווה שזה לא התאריך כי זה עוד מללללא זמן! והסינגל הראשון יהיה everything והוא ייצא ב5 באפריל! ALANIS MORISSETTE is to release the follow-up to 2002's 'UNDER RUG SWEPT' on April 12. 'So-Called Chaos' was recorded in one of Jackson Browne's studios in Santa Monica and produced by John Shanks (Sheryl Crow, Pink ). The album is set to include the tracks, 'Eight Easy Steps', 'The Grudge', 'Knees Of My Bees' and the first single 'Everything'. Aside from writing and recording new material, Morissette recently starred in an off-Broadway production of 'The Exonerated' and is set to feature in an upcoming biopic of Cole Porter, starring Kevin Kline and Ashley Judd. 'Everything' will be released on April 5

Rוית

New member
נו זה היה צפוי שהתאריך ישתנה

ואני לא אתפלא אם הוא ישתנה שוב.. ושוב... ושוב.. עד שלא תצא הודעה רישמית אין מה להתרגש.....

אה אני רק חייב להגיד

שעדיין אין הודעה רשמית ממאבריק בקשר לתאריך יצאת האלבום בגלל זה אין עדיין תאריך מדוייק! אבל יכול להיות שה12 יהיה התאריך (אני מקווה מאוד כמו כולכם שלא)

avivs

New member
אולי זה טוב

בשבילי. כי בפברואר אני אהיה בטירונות, באפריל אני לא אהיה, אז יהיה לי יותר זמן לשמוע ואני לא הרגיש פספוס. נחמד מאלאניס לקבל החלטות לפי מה שנוח לי. תודה, אלאניס

../images/Emo6.gif

חחחח נחמד שזה נוח לך! למרות שזאת יכולה להיות אחלה מתנת יום הולדת בשבילי (ה12 זה שלושה ימים אחרי היומלדת שלי למי שלא יודע
) אבל עדיין אין לי כוח לחכות כול כך הרבה זמן!!! אני רוצה דיסק חדש!!!

avivs

New member
יש הרבה דיסקים חדשים

לא חייב להיות של אלאניס. גם חברתך פיונה לא ממהרת להוציא דיסק חדש ביום ההולדת שלך... עוד התחשבות באביב? מעניין....

מלכוש

New member
אוווף

ביאוס זה היה יוצא בפברואר כי כבר ביקשתי מהחברות שלי לקנות לי את זה ליומולדת חח טוב נו הן יקנו לי את FOS

BaBa LiVe

New member
לללללללללללללללללאאא!!!

הטבלת יאוש שלי מחכה כבר!! ובקשר לסינגל! אני מקווה שזה יהיה 8 איזי סטפס! ונוגע למסחור! נראה לי שזה יעבור שיאים חדשים!

Mr Freeze

New member
אני מאוד מרוצה מהחלפת הסינגל, דווקא

טוב, אתם כבר יודעים מה דעתי על 8 Easy Steps. Everything נשמע לא רע לפי הקליפ בן 30 השניות.

avivs

New member
לא יודע

evetything יפה, אבל הוא לא מתאים כל כך לסינגל ראשון. 8 צעדים נראה לי כמו שיר שאפשר לתחון אותו ברדיו ובmtv.

שמעו תמיד יש סינגל שני

אבל חשוב להתחיל עם סינגל מפוצץ! מכוון שאני לא מכיר את השירים אין לי ממש דעה אבל רוב המעריצים של אלאניס ממש אהבו את הבחירה של everything

BaBa LiVe

New member
לדעתי, לפי מה שראיתי

בקרבתי...כלומר חברים שלי, ממש התאהבו ב8 איזי סטפס.. חלקם לא יכולים להפסיק לשמוע אותו! בערך מה שקרה לאנשים רבים עם הנדס קלין...בניגוד למה שקרה עם פרש'ס אילוז'נס.. אני מקווה שהיא תוציא סינגל! שישימו לב שהיא חזרה :) כמו שהיה עם הנדס קלין

avivs

New member
אני די בטוח

שבסופו של דבר אני אוהב יותר את everything. אבל אם מדברים פה על החלטה עסקית, אז 8 צעדים זה פשוט להיט. קצבי, הפקה מדליקה, רוק יפה, וכיף לשמוע אותו פעם אחרי פעם, אפילו אם אתה לא מעריץ של אלאניס. זה אחד מהמאפיינים של hc. אבל שוב, זה תלוי כמה היא לוקחת פה החלטה עסקית. ואישית, אני חושב שאם דוחים כל כך את השחרור של האלבום... אז אולי כדאי להוסיף לו עוד שיר או שניים. כי זה ממש על סף הep.

אמממ

לפני שurs יצא היא שינתה את כול הרשימת השירים אולי היא מתכננת את זה גם עכשיו...

avivs

New member
ברשימה המקורית

היה את fear, sister, unprodigal.... למה להוציא את השירים האלו?! אבל היה שיר אחד שהיה בסוף אבל לא ברשימה המקורית... איזה שיר זה היה?

BaBa LiVe

New member
חבל שהיא עשתה את זה...

השירים האלה היו תורמים לדיסק... בגדוווללל

ת'אמת כן

תמיד אמרתי שהיא אם היא היהת עושה רימקיס של urs וfos היה יוצא לה דיסק פיצוץ! (כולל symptoms שנעשה לו עבל שהיא לא הכניסה אותו לשום דיסק)

avivs

New member
גם בגירסה המקורית

של fos היה אמור להיות symptoms וawakening. אבל אתם יודעים, שוב החלטה נהדרת. הרי היינו חייבים את הגירסה האקוסטית של hc.

למעלה