SMS?

Grey Faerie

New member
יא הודעות מאמא!

חחח איך אני אוהבת שאמא שולחת אסאמאסים! לוקח לה שנתיים =] מה זה שווה שאתה לא מספר:(

gorck

New member
שניה....

הSMS: -האחרון שקיבלתם? מהמרכז הבוגר בשבט עד מתי אפשר להרשם... -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? זה לא הרבה כי הוא כל הזמן מתפרק מהבטריה... -זה שאתם מסרבים למחוק? אחת שהיה לי בה אומץ להציע למישהי לצאת איתי... -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? שאלתי מישהי אחרי שכבר היה משהו, אם היא רוצה שנצא או שהיא סתם הוכיחה למישהו שהיא יכולה להשיג אותי, והיא אמרה שהיא רוצה... -שלא העזתם לשלוח? לא הייתה אחת שכתבתי ולא שלחתי גם.... -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) ממישהי, לא משנה מי זאת תהיה, שהיא רוצה אותי! -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? בוקר טוב או לילה טוב....

HeNoOsH

New member
עונהנהנה

הSMS: -האחרון שקיבלתם? "הרב שלי חופרררר..רוצה לצאת לעמי?" -מדרור...כן כן הצעה מאודד מפתה -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? "תגיע מוכן ותצליח! טיפים וחומר הכנה לבחינה בצו ראשון...." וזה ממשיךךך...אני מוחקת כל כמה ימים כי מחטטים לי תמיד בהודעות ואני לא אוהבת את זה חח -זה שאתם מסרבים למחוק? מוכנה למחוק את כולם...הודעות לא מעניינות במיוחד.. -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? אממ לא זוכרת -שלא העזתם לשלוח? לא זוכרת -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) לא יודעת -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? אע?

nemo the great

New member
יא זה כזה לא בסדר! ../images/Emo19.gif

אני וחבר שלי ישבנו שם עם עמי ושיעשענו אותו!
.. סתם נו בסוף הייתי איתו XDD.. למה מפתה?.. כאילו.. למה לא יצאת? חחח יאמצחיקה..

HeNoOsH

New member
אהה זה רק מראה שאתה לא קורא

את מה שאני כותבת פה.. כתבתי לך איפשהו באחד השרשורים למה לא באתי.. בקצרה- מישהו מתקשר אלי כל יום, כל היום וממש ממש ממש לא בא לי לענות לו...איך שאני רואה מספר חסום או מספר לא מזוהה זה הורס לי ת'יום..ואני רצינית...אני פשוט זורקת ת'פלאפון לתוך התיק ורק בסוף היום מוציאה אותו.. קיצר זה סיפור ארוך ואני נשמעת מפגרת שבגלל זה אני לא מסתכלת בפלא אבל ככה זה חחח וכשאני רואה ת'הודעות שלך זה אחרי כמה שעות וזה סתם דפוק אם אני אשלח לך אחרי זה הודעה.. ועם עמי אפשר לשבת שעות ולצחוק...הוא אחלה בנאדם!!

nemo the great

New member
חחח אין על עמי... ../images/Emo19.gif

מתאים לכולם.. הוא צריך להיות מורה או משו..
. בסדר חח סבבה אני מבין אותך תאמיני לי. פשוט לא היה לנו כח להיכנס.. בזמן האחרון אני לא יהיה אצלכם
. גשם
מה לעשות חחח ..

HeNoOsH

New member
חחח לא נורא

וזה בעיה להכנס לבצפר...תמיד עושים בעיות =\ אני מתכוונת לתלמידים שלא מהבצפר..

עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

הSMS: -האחרון שקיבלתם?"_בוקר טוב וחורף טוב! ב"ה הנטיעות יידחו ליום ג' הבא. אתר ההרשמה יפתח עד יום ג' הקרוב ב12 בצהריים. נא לוודא פרסום הדחיה עד לחניך האחרון!!!_" מהקומונרית..
-הכי ישן ששמור לכם בפלאפון?"התייאשתי.. משעמם לי.. רוצה שאבוא אלייך ככה ב3? (נעשה את זה..)" (מה19/3/05, חברה שלי) -זה שאתם מסרבים למחוק? "מתוקה אל תביאי את אבא שזה יהיה הסוד הקטן שלנו חמודה.. רוצה סוכריה? רוצה לעלות אליי לדירה לקפה? רוצה להכנס איתי למקלחת?! רוצה חומר נקי?" (חברה שלי, 30/07/06) -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? "I miss my baby" -שלא העזתם לשלוח? הריב שלנו לא לעניין, לא חושבת? לא כדאי שנתבגר ונשב לדבר? לאן הלכו כל השנים האלה? (קיטש קיטש..) -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) רק רציתי להגיד שאני מצטער על הכל. ואת מקסימה.\ אני מצטערת שהתחלתי עם הריב הטיפשי הזה, בואי נלך לעשות שטויות בת"א או משהו, התגעגעתי. -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה?בוקר טוב! הבית ספר נשרף, את יכולה להשאר בבית לימים הקרובים. בקשר למבחנים? יש לכם 100 אוטומטית על כל מבחן שלא יתקיים. תחזרי לישון וחלומות נעימים=] (אשליותת...)

shirgr

New member
עונההההה[[[[[[=

הSMS: -האחרון שקיבלתם? "אני ממש מנסה..אני יגיד לך אחרכך מה נסגר...אני רוצה לראות אותך" -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון?היו לי הודעות הכי חשובות בעולם והם נמחקוו=[[[ מהבנאדם שהכי אהבתי בעולםםם!!! טוב עזבו אני ימצא אחת הכי ישנה שיש..חח[חפרתי..] "נראלי אחרי המשחק אם לא נזרום לאנשהו.." -זה שאתם מסרבים למחוק? היו הרבה אבל נמחקו=[[[[[[[[[[ -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? משהו בסגנון של "בוקר מדהים כמוך יפה שלי... מקווה שהתעוררת.. אוהב מלא.." -שלא העזתם לשלוח? לאדעת -שהייתם מתים לקבל?(וממי..)אין לי שמץץ -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? משהו חמוד ממישהו חמוד[= חחחח

moshe present

New member
מגניב ../images/Emo77.gif

-האחרון שקיבלתם?-מפלאפון סאמק שיפסיקו לשלוח לי הודעות! -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? "כן לצערי" עם סמיילי. מספטמבר. אאא ישן -זה שאתם מסרבים למחוק?היה אחד כזה שבגלל שהיה יותר מדי הודעות הפלאפון מחק לי :( חשבתי שאני מתה אבל אז הבנתי שהכל לטובה.. לא טוב להאחז בזכרונות יותר מדי. אבל לרוב אני משתדלת לסנן מדי פעם כדי שזה לא ייקרה ומשאירה הודעות חמודות מחברות בעקר... יש הרבה מרגשות חחח -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? הממ אחריי הנשיקה הראשונה שלי חזרתי הבייתה בבוקר אחריי שהייתי איתו ואז כשקמתי פתחתי תפלאפון והייתה הודעה יפה כזאת נהנתי מאוד בלה בלה בלה אני אתקשר כשאני אקום.. אך איזה תמימה הייתי. -שלא העזתם לשלוח? הממ לא קורה הרבה- תמיד אני מתחילה לכתוב הודעה, למרות שאני מרגישה שאני מפחדת לשלוח רק כדי לראות איך זה נשמע(נקרא), ובגלל שאני יודעת שאני אשתפן אז השי שבפנים מהר לוחצת על השליחה וזה נשלח חחחח. -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) אני בא לאסוף אותך לבית שלי תהיי מוכנה בעשר-אושרי כהן. -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? אני אוהב אותך את המלאך שלי חחחח ממי שזה לא יהיה....

Chemical Venom

New member
וואי מגניב...

הSMS: -האחרון שקיבלתם? "טוב נוו" חחח -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? אני לא ייפרסם אותו... -זה שאתם מסרבים למחוק? אותו אחד -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? אותו אחד -שלא העזתם לשלוח? אמממ כמה פעמים רציתי לשלוח לבחורה אי אוהב אותך והתחרטתי... -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) כל משהו חמוד מכל מישהי... -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? כל מה שיעשה לי את היום..

גליזה

New member
*מתפרעת(!)*

הSMS: -האחרון שקיבלתם? "אוקיי, תמסרי לאנשים בפורום ד"ש ושאני סוגרת ושיהיה להם שבוע מקסים, וכמובן במיוחד גם לך;)" מהילע
, המנהלת המושית לצידי בפורום מארון 5 -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? בדיוק היום מחקתי כ"כ הרבה הודעות שלא היו נחוצות שם, מ...כל מיני. נבדוק מאלו שנשארו. "מזל טוב יקירתי;)", גם מהילע המושית הזאת
היא שלחה לי את זה לרגל ניהולי! ^^' -זה שאתם מסרבים למחוק?אין כזה, אלו שסרבתי למחוק נמחקו בימים האחרונים. טוב נו, יש עוד כאלה. אבל אין לי כוח לבדוק. -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? יש הרבה כאלה!
-שלא העזתם לשלוח? לדעתי היו כמה כאלה, אבל..אבל..נו. שקט. -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) האמף, אני חשאית אני
-שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? בבוקר- בוקר טוב, בלילה-לילה טוב (אין לי בעיה אם תצרפו לזה כל מיני כינויי חיבה והתחנפויות למטרות מסוימות
סתם לא, אל תשלחו לי אסמסים מתוקים
לא ביקשתי את זה אגב, כבר הבאתי לכם את מספר הסלולארי שלי?
סתם לא, שתקתי:S )

פופופודו.

-האחרון שקיבלתם? "הטירוף למאה אלף ש"ח במשחק פרוייקט וויום מתחיל ב heep.co.il/vip"- מסלקום הקרציות. -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? 22.9.2006 "חג שמח יפתי,אוהבת המון"- מאביה
-זה שאתם מסרבים למחוק? כל המזל טובים מהיום הולדת השנה? -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? ממ, "בחזרה מכולם עם הרבה אהבה". -שלא העזתם לשלוח? אהמ. -שהייתם מתים לקבל? ממישהו מסויים, שיגיד שהוא אוהב אותי. -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? לא משנה,העיקר לקבל

למעלה