SMS?

../images/Emo41.gifSMS?../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

ראיתי את זה באיזה פורום אחר,לא זוכרת איזה, אז הנה לכם שאלון נחמד: הSMS: -האחרון שקיבלתם? -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? -זה שאתם מסרבים למחוק? -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? -שלא העזתם לשלוח? -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? תתפרעו!

Simply Blonde

New member
אני?../images/Emo68.gif

הSMS: -האחרון שקיבלתם?ממממממ מחברה שלי:יא זונה תתקשרי אליי כבר
-הכי ישן ששמור לכם בפלאפון?אין לי הודעות ישנות
מחקתי הכל הכל הכל בגלל האורנג' דיי סעמו
אבל גם ככה לא היו לי הודעות ישנות כי נגנב לי הפלאפון שלי בחופש הגדול.. -זה שאתם מסרבים למחוק?אחד מהיומולדת שלי ממישהו מיוחד
-הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם?מממממממ לא זוכרת
-שלא העזתם לשלוח?תעזבי אותי,לא רוצה שום קשר איתך מתי תביני?
-שהייתם מתים לקבל?(וממי..)לאדעת חחח ממישהו רחוק שפתאום נזכר בך ושולח הודעה שמחממת את הלב(אוי כמה פלצנות אלוהים אדירים חחח) -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? בוקר טוב?לילה טוב? סתם פשוט הודעה מיוחדת מבנאדם מיוחד3>

Wild Eye Joker

New member
הממ נחמד

האחרון שקיבלתם? "חומדיות! בהצלחה במבחן =): הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? "איך הולך? את מכייפת? מירב" [בת דודה שלי שלחה לי במלחמה..חח] זה שאתם מסרבים למחוק? כל ההודעות מהמלחמה, ממשפחה וחברים שדאגו הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? "תודה שאת כאן"
שלא העזתם לשלוח? חח רציתי לכתוב מזל טוב לבתדודה שלי כי היא בהיריון אבל התפדחתי לשלוח שהייתם מתים לקבל? לא דעת..כל דבר חמוד שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? חח נו כל הודעה שתחמם את הלב

Simply Blonde

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo68.gif

לא אומרים לאישה בהריון מזל"ט אומרים לה בשעה טובה
כשהיא יולדת אומרים מזל טוב חחחחחח למדתי את זה כשאחותי היתה בהריון עם אחיין שלי חחחחחח
יו וכן תודה שאת כאן זה ההודעה הכי הכי שקיבלתי.

Grey Faerie

New member
נו טוב

הSMS: -האחרון שקיבלתם? הפסקת חשמל - משיר. דיברתי איתה במחשב והיא נעלמה לי. כפרעליה:] -הכי ישן ששמור לכם בפלאפון? הפלאפון שלי לא שומר לי הודעות:( -זה שאתם מסרבים למחוק? מוחקת כל כמה זמן כי נגמר המקום... -הכי מתוק שקיבלתם\שלחתם? וואו, לא זוכרת. -שלא העזתם לשלוח? "I'm erasing you and i'm happy" -שהייתם מתים לקבל?(וממי..) סתם אוהב אותך נחמד ממנו. -שהייתם רוצים לקבל בבוקר\בלילה? נערף

nemo the great

New member
אוווווו אוהב אותך? ../images/Emo19.gif

חחח מי זה ?
"דרור החפירות העמוקות שלך לא עוזרות לתפקוד המוחי שלי!" XDDDDDDDDDDDDDDD זה ההודעה שאני הכי צחקתי ממנה!! אין איןו אין אין..

nemo the great

New member
יייאהההא.. הבנתיי ../images/Emo19.gif

את אוהבת שטמבלים אומרים לך שהם אוהבים אותך? אני אוהב אותך
..

Grey Faerie

New member
חחחחחחחח לא נו!

סתם כפרעליך גם אני אוהבת אותך! נו הוא טמבל כי ככה אני קוראת לו מלא זמן:p הוא עשה מלא דברים שהפכו אותו לטמבל. וזה כאילו ה-טמבל. אז אם הוא ישלח הודעה שהוא אוהב אותי זה יהיה נחמד:p למרות שגם אתה זה עובד... :p

nemo the great

New member
מה? ../images/Emo19.gif

חחח את אפילו לא מכירה אותי ואני לא מכיר אותך בכלל חחח איך אפשר להגיד למישו שאתה אוהב אותו אם אתה לא מכיר אותו?

Grey Faerie

New member
אז אתה לא אוהב אותי? ../images/Emo10.gif

אבל אני כן אותך:/ למה אתה שובר לי את הלב? (הכל בצחוק מאמי... אל תיקח קשה... למרות שאני לא כזאת נוראית... מה אתה נבהל:()

nemo the great

New member
טוב ננסה. ../images/Emo19.gif

ה-SMS :
האחרון שקיבלתי: מה קורה? מאמא חחח
הכי ישן שלי: אממ בגלל האורנג' דיי הוא לא כל כך ישן.
. וזה מליאורה "איף דרור בגללך מחקתי את הזיכרון שלי
מסרבים למחוק?: אממ הוא נמצא בפלאפון היישן קיבלתי אותו מענבר מי שסיפרתי לו עליה ומי שלא
. "אם לא אתה לא הייתי מי שאני היום והייתי נמצאת עמוק עמוק עם אנשים רעים לא אשכח אותך לעולם." וזהו ובכיתי יומיים אחרי זה ממש סיפור עצוב היה לי איתה
.
הכי מתוק?: "דרור קבל קיצ'יות ממני 'שמאלך תחת ראשי וימינך תחבקני! :-* P: " חח
שלא העזת לשלוח?: אממ ההודעה הזאת לנגה שאני חושב עליה איי
.
שהייתם מתים לקבל?: אממ אני לא ירשום מה אני רוצה שתגיד ומי זאת.
.אבל יש כזה
שהייתם רוצים לקבל בבוקר בלילה?: תסתכל על הירח גם אני מסתכלת עליו נכון שזה מאגניב?" XDD O M פעם שלחתי אחד כזה למישי !! חחח

Simply Blonde

New member
חחח דרור../images/Emo68.gif

בגללך ההודעות יומולדת שלי נמחקו
כ"כ אהבתי להסתכל בכולם
אבל רגעע אמרת לי פעם מזמן טוב נו לא מזמן ששלחת את ההודעה הזו לנגה בסוף
ולמה בכית מענבר זו הודעה טובהXD

nemo the great

New member
אמרתי לך כבר.. ../images/Emo19.gif

היינו ההכי צמודים שיש בעולם!.. ו.. ו.. ו... אחרי שעזרתי לה להתגבר על זה.. אמממ היא פשוט הפסיקה לדבר איתי
.. רק אני יבין אותה למה היא עשתה את שזה איף אני עוד מעט ייתחבר למסן ויסביר לך הכל מההתחלה!.. חחח או שפשוט נעבור לאיזה פורום אחר XDD

Simply Blonde

New member
אהה עכשיו הבנתי../images/Emo68.gif

נו השכל שלי קולט לאט נזכרתי בהכל נו היום שאמרת לי ענבר אני כולי מי זו לעזעזאל חחח ואז אחרי שנה נזכרתי הטמטום חחחחחחחח
כן אני צריכה לדבר איתך על משהו בלע

nemo the great

New member
יש איזה משו חדש היום.. ../images/Emo19.gif

תוכנת מסרים מידיים... מסן! ווואההה.. את לא מבינה!!.. התקשרו אליי לאיזה סקר והם שואלים אותי: "איזה תוכנת מסרים מידיים אתה משתמש?" ואני כזה מהההה? דבר פחות רישמית אני תמני! חחח סתם סתם מסן..

למעלה