Simple Plan's Show

../images/Emo129.gif אני מאמינה שזה יהיה הופעה של שעה...

גם משו, לא??
אבל אל תקחי אותי במילה...אני לא יודעת...

PerfectSP

New member
no way

it's a festival, and in a festival you do have full shows, at least for the big bands xD

Just Bar1

New member
האהאהא

ראיתי את זה עכשיו בטלוויזיה וכמעט שברתי משהו מהקפיצות... כיףכיףכיף :) רק כנראה שלא יהיה לי עם מי ללכת כי חברה שלי אומרת לי שהיא תחשוב על זה *גלגול עינים* כיף להציק לכם פה D:

עוגיה12

New member
אושראושראושראושראושרררררררררררררררררררררררררר

הזמנתי כרטיסס הרגעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111אחתשתייםשלושארבעחמששששבעשמונהתשעעשררררררררררררררררררר יאיאיאייאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! בחיים לא הייתי בהופעה שלהם לפני זהה... אני כל כך מתרגשתתתתתתתתת @$#%$%^^%$##@%$^% בלהבלהבלהלבלבלבהללהבלבבההה אני הולכת לראות את סימפל פלאןןןןןןן!!!!!!!!!! יאייייייייייייי!!!! הו מיי פאקינג פאקינג ג'יזססססס!!!
|ריררררררררר| הו סוויט לורד אוף דה רינגסס!! סאק איט לוזררר איימ גוינג טו סימפל פלאן קונצרטט!!!! אנד איטס גוינג טו בי פאקינג פריקינג פראקינג AWSOME!!!!!!!!!!! שימות כל העולם אאני הולכת להופ]עה של סימפל----- חכו לזה................. פללללללללאאאאאןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!! האאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

שאלות

אם ההופעה בגני התערוכה אז יושבים שם נכון? יש אפשרות לעשות מפגש פורום ולפגוש אותם כשהם באים? וגם סתם מפגש:)? ואם לא בשדה תעופה אז אפשר לפחות אחריי ההופעה?

למעלה