Simple Plan's Show

morandr0

New member
כן אני הייתי מקדימה

וכל פעם שהגיעה כוס מים לחברות שלי הן ישר נתנו לי אותה XD אבל עדיין זה היה קשה.. אבל שווה כל רגע

הם מופיעים ב19?

ואני גרה ליד נתניה כך שאני יכולה לנסוע ולחזור אבל זה קצת טירוף.. מה אתן עושות?

חח כיף לך ../images/Emo3.gif

אם אני לא אחזור הביתה לא יהיה לי כוח להופעות ביום השני

AdiA12

New member
WOOHOO! קנו לי כרטיסים D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

לפני איזה שעה אמא שלי התקשרה להדרן וקנתה לי 4 כרטיסים [אני+2 אחים שלי+חברה] לפסטיבל! ליומיים
D: ונראה אני איצור קשר עם בנות מפה שילכו לשדה תעופה [מי שהולכת לשדה תעופה שבבקשה איכשהוא תביא לי את המס' פלאפון שלה] ואז אחרי המופעים ב-19, אם סימפל עדיין לא ינחתו, אז אני אקח רכבת ישר לנתב"ג

../images/Emo129.gif אממ יש לך את הפלאפון שלי נכון? ../images/Emo6.gif

אני נוסעת בבוקר לשדה תעופה בשביל לראות את ריקה (אחת מהספ.קרו שבאה מחו"ל בשביל לראות את ההופעה!!) ואני יחכה עד הצהריים ונראה אם הם יבואו...ואז אני נוסעת להופעה...ואם הם לא יבואו עד שההופעות יגמרו אז אני חוזרת לשדה תעופה ונוכל לחזור ביחד

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif יופיי אז בצהריים אני אראה אותך D:

היא באמת טסה מחו"ל לישראל כדי לראות את ההופעה??

AdiA12

New member
אממ לא אין לי את הפלאפון שלך >-<" ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני לא זוכרת אם היה לי אותך בפלאפון מתישהו, אם כן זה כנראה נמחק כשהחלפתי פלאפון.. [היו כמה שבטעות שמרתי על הטלפון ולא על הSIM] אני בימים הקרובים אתחבר למסנג'ר ואקח ממך את המס' שלך ^-^ וואי מגניב שהיא באה לפה רק בשביל ההופעה O: אם את רוצה תבואי איתי ברכבת שאני אקח, כל עוד זה לא מפריע לך שגם אחים שלי וכנראה חברה שלי יהיו איתנו

../images/Emo129.gif חחחח סבבה ../images/Emo6.gif

אני עוד מעט יתחבר וישלח לך את המספר שליי כי אני נוסעת לאילת מחר
ואממ...לא נראליי שיהיה מצב שאחרי ההופעות סימפל עדיין לא יגיעו..אבל אם זה יקרה אז זה יהיה מזל!! ו...אין לי בעיה לבוא איתכם...בטח גם חברות שלי יבואו
ניסע כולם ביחד
וכן..זה אחד ההזוים כשהיא אמרה שהיא באה! אבל זה ממש מגניבב...היא נוחתת לפנות בוקר כזה...בבוקר של ה-19 אז היא כבר תישאר בשדה תעופהה

Jolleen

New member
שאלות בקשר להופעה

כמה עולה כרטיס רק ל-20.8? האם יש הנחות כלשהן? (חוץ מפלאפון- למשל ישראכרט או הסתדרות המורים וכאלה..) תודה למי שיענה.

../images/Emo129.gif אממ....כרטיס עולה 230 ש"ח ליום אחד.

בלי הנחה של פלאפון...ועם ההנחה של פלאפון 150 ש"ח... ואממ..אין לי מושג בקשר להנחות אחרות

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif עדיף לך הנחה מפלאפון, אני לא חושבת שיש

הנחות אחרות .. את גם לא צריכה לקחת את הפלאפון לשם, רק להקריא את המספר ויש לך 80 שקל הנחה ^^

Jolleen

New member
אבל יש לי אורנג' בכלל.. ../images/Emo4.gif

תודה בכל מקרה וואו 230 זה די יקר יחסית..

../images/Emo129.gif כן, זה יקר יחסית אבל........

את יכולה לקחת מבן משפחה או מחבר...רק לכתוב לעצמך את המספר פלאפון שלו ואת הקוד וזה הכל!

למעלה