Silver Stars!

SILVER STARS

New member
../images/Emo41.gif Silver Stars! ../images/Emo41.gif

שלום לכולם!
תמיד רציתם להשתתף בתחרות קריוקי נוצצת וזוהרת?!
סילבר סטארס זה המקום
יש מקום רק למספר מוגבל של מתמודדים, כל הקודם זוכה! מה אתם עושים פה? כבר לא רצתם להקליט
יאללה רוצו! השנה החדשה לא מחכה לכם..
שיהיה המון המון המון המון
פרטים נוספים על התחרות תוכלו למצוא בקומונה "מוזיקה וקריוקי": http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=22675

I N S T I N C T

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

טוב מי שרוצה לקרוא שתקרא.. מי שלא אז פריקה בשבילי.. חח טוב עכשיו חזרתי מההופעה של הראל בכפר סבא.. אז ככה אנחנו באים ככה כל האולם מפוצץ ואז נכבה האורות והמוזיקה מתחילה לנגן וזאת לא הייתה מוזיקה כזאת אתם יודעים נעימה זאת הייתה מוזיקה מ=ל=ח=י=צ=ה!!!1 ואז הוא נכנס התחיל לשיר והוא הכי חמוד שיש אני ישבתי בשורה 8 והמשפחה שלו בשורה 6 וגם אלינור הייתה וסבא סבתא בקיצור כל המשפוחס.. חח כמה אנשים היו.. ולא רק בנות, בנות 12 כמו שכולם אומרים.. זה ממש לא נכון היו שם אנשים מבוגרים שלא באו עם הילדים אלה באו ממש לראות הופעה.. זה היה כל כך יפה!! אתם לא מבינים עד כמה.. צילמתי מללאאאאאאאא תמונות אני יעלה אותם בהזדמנות.. סורי על החפירה

Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gif"ים של כוכבים2"

שלום=].אמ..אני מניחה שזה המקום המתאים..אז ככה.. אני מעוניינת למכור דיוידי קריוקי שנקרא 'ים של כוכבים2',הכולל שירים מהעונה השנייה של כוכב נולד. רשימת השירים:1-נר על החלון 2-הנני כאן 3-סוף לסיפור 4-שבתות וחגים 5-מחול מטורף 6-רחבת הריקודים 7-בתוך 8-בדידות 9-שיר לשלום 10-דברים שרציתי לומר 11-נבראתי לך 12-רק אתמול 13-לך איתה 14-שיר בבוקר בבוקר 15-עודני ילד 16-משאלה 17-היי שקטה למי שמעוניין לדעת יותר פרטים על מחיר,או כל דבר אחר שיפנה אליי בהודעה פרטית בבקשה
. המשך יומטוב לכולכם

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifנצל"שש דחוףףף!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יששששששששש!!
חחחחחח כתבתי כבר 1001 הודעות בפורום הזה.. [כולל זו 1002
] איזהה כיפליייי..
וסליחה על האושר פשוט אני בש-ו-ק-! חחח...
ישש..

למעלה