Shells

nick at noon

New member
איימי אקר שחקנית מעולה

אני יודע שזה כבר נאמר, אבל באמת אי אפשר שלא לחזור על זה. ראינו אותה כבר משוגעת וכועסת אבל רוב הזמן היא פשוט הייתה פרד. קראתי ראיון עם ג'וס לגבי אילירייה והוא הסביר שהוא ידע שהיא שחקנית מדהימה (קבוצה של שחקנים הייתה עושה הקראות של שייקספיר בבית שלו) והוא רצה שכולם יידעו את זה. היא משחקת משהו כל כך שונה. שום שחקן בבאפיוורס לא עשה כזה מהפך. הפרק כמובן מעולה. הקטע בסוף שאילירייה אומרת לו שהיא קיבלה חלק מהזיכרונות של פרד וחוזרת על המילים האחרונות שלה היה מעולה. וזו הנקודה שבה ראו ממש את המשחק המעולה של אלקסיס דניסוף (ווסלי) שנראה כאילו המילים הם סכין שנתקע לו בלב. היה גם נחמד מה שהרמוני אמרה לווסלי: שהבחורה של חלומותיו אהבה אותו, רוב האנשים לא זוכים בזה. והוא לא מבטל את מה שהיא אמרה, הוא מודה בזה, אבל זה לא מספיק.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo80.gifהפרק,

אני לא יודעת איך לסכם את הפרק היו חלקים שהיו כ"כ חזקים ויפים, ומצד שני היו רגעים מאוד מאולצים. כאלה שאמרתי 'נו, באמת'. אני חושבת שהרגשות הכי אמביוולנטים שהיו לי הם כלפי ווסלי [ולא, לא בגלל שהוא כזה גררר
היו רגעים שממש הזדהתי איתו, ומצד שני, היו רגעים שפשוט לא נראו לי אמינים [מוזר, אני לא מצליחה להזכר באחד ספציפי עכשיו, אבל היו כאלה
] אני מודה, אף פעם לא אהבתי את פרד יותר מידי [וכן, אני יודעת שאני בעמדת מיעוט, אם לא היחידה בקטע הזה] אבל היה לי עצוב לראות את סוף הפרק, בו היא נוסעת ללוס אנג'לס, ואנחנו כבר יודעים מה יקרה. הו, סתם דבר מטריד שקרה לי במהלך הפרק- משום מה, בכל פעם שווסלי דיבר על פרד לא יכולתי שלא לדמיין את אליסון הניגן. אולי בגלל שהזכירו את ווילו בתחילת הפרק, אבל פתאום נהייתי מאוד מודעת לעובדה שהם נשואים. מוזר

toxic vamp

New member
לאורך כל העונה החמישית של אנג'ל...

יש איזכורים לבאפי,מה החבורה עושה עכשיו איפה הם,אנחנו אפילו מקבלים ביקור מפתיע מג'ונתן.השאלה היא למה גו'ס עושה את זה?מעין טיזינג שכזה הרי כמה מכם כבר התפללו שווילו באמת תבואו לביקור בפרק המדובר...(?) אתם חושבים שזה הכרחי?רצוי?או שזה סתם מעצבן ושצריך לתת לאנג'ל להיות להיות אנג'ל, אחרי כמה עונות אין לו ממש קשר לבאפי(?!?)

אני מסכימה..

לדעתי זה מיותר היה להוסיף את ווילו לפרק הזה, הבנו את הרעיון שף אחד כבר לא בוטח באנג'ל כב בוסך Damage, אין צורך לאיזכור נוסף, וגם בפרק ההוא, אני לא מכחישה שהיו לאנדרו כמה שורות מעולות, אבל באופן כללי הוא נמאס והעיק קצת. זה לא הכרחי ולדעתי לא רצוי, באמת צריך לתת לאנג'ל להיות אג'ל, זה מה שתמיד אמרתי. בעונה הקודמת זה גם הה קצת בלתי נסבל. וילו, פיית', שיחת טלפון קצרה עם דון(אנג'לוס ב-salvage נראה לי). זה היה יותר מדיי לדעתי. פיית' מילא, אבל ווילו? הותבים יכל ולהיות יותר יצירתיים, הם כבר הוכיחו שהם יכולים.

nick at noon

New member
לא מסכים

דבר ראשון זה הגיוני שאנג'ל ינסה ליצר קשר עם ווילו. הם רוצים להחזיר את פרד לחיים. אין הרבה אנשים שבעצם עושים דברים כאלו. בעונה 4 זה היה אפילו יותר ברור. מהרגע שהנשמה של אנג'ל אבדה אני חשבתי לעצמי "למה הם לא קוראים לווילו?" הרי היא כבר החזירה לו את הנשמה בעבר. זה לא הגיוני להתעלם מדברים כאלו. הסיבה האמיתית שיש את כל האיזכורים האלו לחבורה של באפי היא פשוט מאוד לספק את הסקרנות של אוהבי באפי שרוצים לדעת מה קרה לה ולחברים שלה. זה מאוד נחמד לדעת שהיא גרה שם ברומא ומאמנת קוטלות חדשות. זה גם גרם להמון פאן פיקשן להיכתב בצורה שמסבירה מה קרה בהתאם לרמזים באנג'ל. באתר TV.COM יש פירוט של פרקי עונה 8 של באפי שבה היא נמצאת ברומא. ואולי הכי חשוב ג'וס מתכנן ספר קומיקס של באפי ואנג'ל שתתרחש אחרי סוף עונה 5 של אנג'ל ובגלל שתכלול גם את באפי נחמד לדעת מה קרה לה בשנה הזאת

Veganiny J

New member
פעם שניה ברציפות

שאני נכנסת לדכאון מפרק של אנג'ל. עד סוף הסדרה מן הסתם אקפוץ מאיזה גשר

WhiteWitch

New member
הטלפון לווילו

בד"כ אני לא מתערבת בוויכוח על "אנג'ל" אבל הפעם אני חייבת. הכניסו שם את הטלפון לווילו, למרות שאנג'ל יודע שאין סיכוי שג'יילס יסכים לעזור לו כדי להראות עד כמה הם היו נואשים להציל את פרד, עד כמה פרד חשובה להם. כדי שהם לפחות יוכלו לדעת שהם ניסו הכל כדי להציל אותה, לא משנה כמה נואש וחסר סיכוי זה היה.

רייל

New member
איליריה פשוט מדהימה.

לא כלכך אהבתי את הפרק. אבל הקטע שאנג'ל נואם ופתאום ווסלי יורה בנוקס והוא כזה "הקשבת בכלל?" נורא, אבל נורא הצחיק אותי. והסוף היה עצוב. איליריה.

City Of Angel

New member
זה כבר היה מיותר ../images/Emo191.gif

כמה שאנחנו לשמוע על החבר'ה מ"באפי", כאן זה כבר סתם - אם כבר שיראו לנו את ג'יילס בעצמו, כי סתם להשתמש בשם שלו זה ממש לא אמין. אנחנו מכירים את ג'יילס מספיק טוב, הוא לא היה שם את אנג'ל על ממתינה כל-כך מהר. פרק קשה וממש עצוב. לא להאמין שפרד באמת הלכה, זהו אין יותר
דמות כל-כך מדהימה והחבורה פשוט מתפרקת בלעדיה. התגובה של ווסלי מובנת, גם אנג'ל "האדיש" כמעט הרג את ווסלי כשהוא בגד בו עם קונור. אבל ווסלי עושה בדיוק את אותה טעות של אנג'ל מעונה 3 כשהוא לא מקשיב לסיפור המלא. כי בעצם גאן לא באמת עשה שום דבר רע... רק לכם הסצינה שאנג'ל התנפל בלי לחשוב על אילרייה עם חרב ואחריו ווסלי משחק-אותה-מטריקס עם אקדחים ממש הזכירה את איך שהם התנפלו על החיה ב-Apocalypse Nowish? ושוב, אל קדמון שחוזר לעולם בדמות של אחת מהחבורה (שימו לב שזה תמיד אלות) בתוכנית שתוכננה מליוני שנים כדי להקים צבא ואת המקדש שלו שנמצא (איך לא) בלוס-אנג'לס? גם עם המטרות קצת שונות, אנחנו לא חוזרים על אותו סרט של עונה 4?

kittycatbone

New member
כע,

בגלל זה זה מאוד מטריד אותי איך שתמיד אני רואה את אילירייה בתור.. פרד
אבל בעצם בהתחלה כשמדברים עליו זה כאילו אל.... וזה.. הממ מבלבל

DarlingAdam

New member
אילירייה נטול ג'נדר.

האלים העתיקים לא היו צריכים להטריד את עצמם בזוטות מטומטמות כמו מגדר ומין. באנגלית זה IT.

DarlingAdam

New member
לא, לא ממש.

שוב ושוב קראו לאילרייה IT ולא HE. גבר ואישה הם תפקידים חברתיים, "אנושיים", לא קבועים שאינם משתנים. מלך, בוס, "אדון", אלה מילים של שלטון. לאו דווקא של מגדר.

לגוטל

New member
פרק מצויין

וגם הזה שלפניו היה מרגש וכתוב היטב. נראה שהעונה מתחילה לקחת כיוון עלילתי מסויים. המילים של ספייק לאנג'ל הדגישו את זה טוב, שעוד מעט יהיה קרב גדול ושניהם יקחו בו חלק. לגבי איליריה, ללא ספק דמות מעניינת, שעכשיו למען האמת היא דמות מבולבלת. והקשר הקודם של פרד לוולסי גרם לה גם לבוא אליו בסוף, ואני מאמין שהיחסים בין השניים יהיו משמעותיים ויתפתחו לכיוון כלשהו בהמשך העלילה. הכי מצחיק היה, כפי שהזכירו בפתיל כבר לפני, שווסלי ירה בנוקס ואז אנג'ל שאל אותו אם הוא הקשיב לו. מה שיפה כאן זה שילוב של הומור עם קטע שגם מאוד רציני. רק עצוב לי על גאן מהפרק ואני מקווה שהוא יחזור לעניינים ושיסלחו לו.

katie me

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo207.gif

שלום לכולם. אני מנצלת לכם שרשור, כי אתמול במקרה נתקלתי בפרק של אנג'ל ולפני שהעברתי ערוץ פתאום צץ לי ספייק, וכמובן הסתכלתי עד הסוף. השאלה שלי, מה לעזעזל ספייק עושה אצל אנג'ל? הרי ספייק נשרף בפרק האחרון של באפי...(ועל זה יעידו הדמעות שהזלתי בסוף הפרק) האם העונה הזאת של אנג'ל מתרחשת לפני כל הסיפור של העונה האחרונה של באפי? או שספייק איכשהו חזר לחיים? ואם כן, למה הוא לא עם באפי? אני יודעת שאני צצה לא קשורה משום מקום, אבל אני אשמח שמישהו יעשה לי סדר בראש.

City Of Angel

New member
כן זה עניין קצת טיפשי

ספייק אכן נשרף בפרק האחרון של באפי (ולא סתם בזבזת עליו דמעות), אבל זה לא מה שיפריע לג'וס לתת לו תפקיד קבוע ב"אנג'ל" כדי להעלות את הרייטינג ולהשאיר את הצופים באנג'ל אחרי שבאפי נגמרה. אם את רוצה את ההסבר המקוצר אז אחד האויבים המושבעים של אנג'ל שמע על ספייק "האוייב המושבע" שלו, הוציא מהקמע (שנשאר בתחתית של פי השאול) את הרוח רפאים של ספייק, ומאוחר יותר מצא דרך להפוך אותו לגשמי. והסיבה שספייק לא חזר לבאפי היא כי הוא חשב שהדרך בה נפרדו הייתה הירואית מדי בשביל שהוא יחזור ככה סתם מהמתים.

katie me

New member
תודה ../images/Emo9.gif

מה לא עושעם בשביל רייטינג, הא? אבל אני שמחה שספייק חזר,עכשיו אני אראה אנג'ל.

למעלה