Shells

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gifShells../images/Emo41.gif

אני... לא מאמינה שאני צריכה לפתוח שרשור לפרק
אבל הרגע נגמר פרק בערוץ 3, שהוא אחד הפרקים היפים בסדרה ובעונה
אחרי הפרק הטראומתי ביותר לפני שבוע, בא פרק ההתמודדות.. והלחימה באיליריה!! וכאן אנחנו רואים עד כמה איימי אקר פשוט שחקנית מעולה :| ו... נפרדים מפרד
לצערי ראיתי רק כמה דקות מהפרק היום
אבל ראיתי את הסוף ו... אעע זה פרק מדהים!! אתם מוזמנים לדבר! ומקווה שהספקתי לפתוח שרשור לפני שמישהו אחר פתח אחרת איזה פדיחות

../images/Emo41.gif Angel-Shells 5X16../images/Emo41.gif

WESLEY (looks up at her, his eyes widening with hope once again, stands) If you stay here, you'll taste it every day, every second. (walks to the window) Look. Humans rule the Earth. (Illyria moves quickly to the window, concerned) They will last for millennia... like roaches crawling everywhere. (moves to stand behind her, whispering in her ear) Crying and sweating and puking their feelings all over you. (Illyria hangs her head) Go back. Sleep until the humans are gone. They are stupid and weak. They'll kill each other off and you can return to the world you deserve. (holds his hand to her shoulder, nearly touching it) Leave this shell. ILLYRIA (turns on him with a start) You seek to save what's rotted through. This carcass is bound to me. I could not change that if I cared to, but you have opened my eyes to truth. If the world is truly overrun by humans... (puts her hand on Wes's chest and effortlessly thrusts him across the room into a wall) then I have work to do. (leaves the apartment)
SPIKE (sits back, scoffs) Can't even get drunk. (cocks his head to the side, addressing Angel) Why would anyone ever make a bottle this small? (holds up his tiny bottle of Jack, stares at it) It's inhuman. (puts down the bottle, turns to Angel in earnest) Thousands would have died if we'd saved her.
HARMONY Can I help? (rubs her hands together excitedly) I'm really good at it. GUNN Thanks, but this is kind of personal. HARMONY Why do you think I want to help? Because I've got some kind of blood lust—well, OK, that, too, but Fred's my friend. We went out for drinks all the... once. And if Poindexter here had anything to do with hurting her, then I'm in for a big fat pound of flesh.
KNOX She's so much more than that now. Beyond flesh. Beyond perfection. I loved Fred. I really did. (Wes stares blankly as Knox talks) She had a warmth that took you in and held you until everything cold and distant melted away. She was the most beautiful, perfect woman I ever met. That's why I chose her. She's the only one that was worthy.
GUNN Wes, don't. We need him. I know how you feel— WESLEY Do you know? (chokes up) You didn't feel her die. (crying) She was shaking with pain and terrified and so brave. And she was better than anyone I've known, and better than... (with teary eyes, he glances at Knox, shaking his head) and she's gone.
WESLEY (still walking around the sarcophagus slowly) She was curious. That's why Fred didn't put it into containment immediately. (stops walking, stands at the head near the iris where Fred stood when she was infected) How things work. What makes them special. She was always searching for what other people couldn't see. She was just curious. I think I hate her a little for that. HARMONY (softly) Wes... WESLEY (authoritatively) Hand me the pry bar. HARMONY (grabs the pry bar and walks toward Wes) The girl of your dreams loved you. That's more than most people ever get. (hands the pry bar to Wes)
GUNN (looks Wes in the eyes) I couldn't go back... to being just the muscle. I—I didn't think it would be one of us. I didn't think it would be Fred. WESLEY (walks slowly toward Gunn) I understand not wanting to go back, (stops pointing the gun at Gunn) not wanting to be who we were. I understand it. And I can forgive it. (puts the gun down on a table covered with medical instruments) But you knew what was happening to her. You knew who was responsible and you didn't say anything. You let her die. (picks up a scalpel from the table and thrusts it into Gunn's gut) I'm less forgiving about that.
KNOX Not anymore. I'm with the king. (rubbing his hands excitedly) Open the gateway. Raise your army. Wash humanity from the face of the Earth and reclaim what was lost to you so many millennia ago, when the world was ruled by— ILLYRIA Be silent. KNOX (nods) Right. (bows) Sorry. (backs up) My bad
HARMONY How could you do that? To your friends? To Fred? GUNN Because I was weak. (scoffs) Because I wanted to be somebody that I wasn't. (shakes his head) Because I don't know where I fit. Because I never did. Because a thousand other reasons that don't mean a damn 'cause she's gone. (crying) She's gone... and she's not coming back because of me. (nods) I did this, and I'm sorry. (sobs) I'm sorry.
KNOX (nervously) Is that an issue? Is my life in peril, boss? King? ANGEL You're about as low as it gets, Knox, but you're a part of humanity. That isn't always pretty, but it's a hell of a lot better than what came before. And if it comes down to a choice between you and him, then yes, I would fight for his life, just like any other human's. Because that's what people do. That's what makes us— A gunshot echoes in the room. Knox looks down at his chest to see he's bleeding from a gunshot wound to the heart. He collapses. Wes is holding the smoking gun. ANGEL (turns to Wes, shakes his head) Were you even listening?
SPIKE Great. (sighs) Maybe we should send Gunn... before Wes has another poke. ANGEL (sits up, surprised) You're not leaving? SPIKE This is what she would have wanted. (looks at Angel) It's what I want. I don't really like you. Suppose I never will. But this is important, what's happening here. Fred gave her life for it. The least I can do is give what's left of mine. (looks out the window) The fight's comin', Angel. We both feel it... and it's gonna be a hell of a lot bigger than Illyria. Things are gonna get ugly. That's where I live.
WESLEY No. It wasn't just. (sighs, puts his hands on his hips) I'm probably the last man in the world to teach you what's right. ILLYRIA But you will. If I abide, you will help me. WESLEY (softly) Yes. ILLYRIA Because I look like her? WESLEY (looks at her with tears in his eyes, whispers) Yes. ILLYRIA (stands beside Wes, looks out the window to the lab below where her sarcophagus lies) We cling to what is gone. Is there anything in this life but grief? WESLEY (looks out at the lab) There's love. There's hope...for some. There's hope that you'll find something worthy... that your life will lead you to some joy... that after everything... you can still be surprised. ILLYRIA Is that enough? (looks at Wes) Is that enough to live on?

Aspen

New member
פרק מדהים

ועצוב, בעיקר הסוף, שגם היה מאוד יפה. זה לא הפעם הראשונה שאני רואה את הפרק, אבל, לא יודעת, הוא השפיע עליי הפעם יותר מפעמים קודמות. עשוי פשוט מצויין ונהניתי אפילו יותר מבדרך כלל.

toxic vamp

New member
פרק מעולה.

נהנתי מכל חלק וחלק בפרק. החלק שאנג'ל מדבר על כמה שלהציל את כל האנושות זה חשוב שיגע אותי וווסלי הרג את נוקס בדיוק בזמן לפני שהייתי בטוחה שאנג'ל יתחיל לתת לנו נאומי באפי. הקטע עם גאן היה מאוד חזק,במיוחד שהוא דיבר עם הרופא וממש התחנן אליו. נהנתי מהפרק ואני מצפה לשבוע הבא.

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gifAngel 5X16 - Shells../images/Emo41.gif

רק בשביל המסורת שמתי כותרת יותר ...מפורטת
ותמונההההההההה

עוד פרק מדהים.

עוד פרק חזק ואפילו מרגש. אני חייב לציין שוב את המשחק המעולה של כל הקאסט, ושוב במיוחד של אלקסיס דניזוף ושל איימי אקר (שעוד משתבח בהמשך העונה). אני חייב לציין משהו טיפה גאוני לדעתי, כאשר ספייק מדבר במטוס על הבקבוקים הקטנים (רוטן וכו'), זה בעצם תיאור של המצב בו היו אנג'ל וספייק, וגם שלבסוף תוך כדי ספייק משרבב שהיו מתים אלפים אם היו מצילים את פרד, ואז אחרי זה ספייק אומר על הבקבוקים שזה עניין של פרספקטיבה... הדמות של איליירה היא פשוט מצויינת (כל כך דרמתית אבל גם מאוד קומית), משחק משובח של איימי אקר (שונה לחלוטין). אני חייב לציין כשנוקס בעצם מתאר באמת את הדמות של פרד, זה היה מרגש. אבל הקטע שלאחריו שבו ווסלי עומד לירות בו, וגאן מבקש ממנו שלא יעשה זאת, ואז ווסלי אומר לו שהוא לא הרגיש אותה מתה... היה חזק ואפילו גרם לי לדמעה או שניים. משחק מצויין גם של אוגוסט (גאן), החל מהסצנות עם הרופא, והסצנה בבית החולים שהרמוני מנחמת אותו. ההתמקדות בדמות של ווסלי הייתה פשוט מעולה בפרק הזה, במעשיו והתנהגותו. אני חייב לציין את הדיאלוג העצוב והאופטימי בין ווסלי לאיליירה במעבדה. דיאלוג נפלא. פשוט פרק נהדר. שמו היפה "קליפות". גופה של פרד הוא בעצם קליפה חלולה. קליפות של אמת (גאן), קליפות של הבנה ויגון (ווסלי ואנג'ל). הכל נחשף או נופל כמו קליפות.

Gali Azoulay

New member
ת'אמת

את הפרק הקודם אני פספסתי (פעם ראשונה מאז שהתחילה הסדרה שידורים בערוץ 3) והפרק הזה... אני נכנסתי עליו כאילו לא פספסתי כלום... ווסלי היה מדהים!!! אבל באמת.ץ... המשחק שלו במיטבו הפרק!! פרד, פרד, פרד!!!! כל דמות שאני אוהבת זה לא יאומן.... דויל, קורדי, פרד... בקיצור, פרק מקסים!!!

Shells../images/Emo221.gif

האייקון שבכותרת איכשהו התאים לי, אילירייה פשוט כל כך כחולה... פרק מעולה עם שם מושלם בשבילו. אין לי כוח לכתוב יותר מדי, אבל אני אשתדל. דבר ראשון, הפרק הזה כולל הפרק שלפניו הזכירו לי כל כך את אותו זוג פרקים surprise-innocence ו-reprise-epiphany)תסלחו לי שאלה לא אותיות גדולות, אני מאוד עייפה כרגע. בכל מקרה, זה ממש הזכיר לי, בהתחלה רק כי אנג'ל נפל מהבניין כמו שקרה לו בסוף reprise וזוג הפרקים האלה הוא כואב מאוד, עמוק מאוד, בוג מאוד כמובן ומעין שילוב בין זוגות הפרקים שאמרתי. כי בבאפי אנג'לוס חור, כמו שכולנו זוכרים, איום חדש שדרך אגב גם כאילו צמח מתוך מישהו אחר. ב-reprise הדברים קשים אך רגועים יותר איכשהו והפרק השני לא עוסק ברשע מתוך מישהו אלא דווקא בטוב שעולה מתוך אנג'ל. הפרק הזה לא היה רשע מוחלט מתוך טוב מוחלט(אנג'ל בבאפי) ולא טוב מתוך אפלה(אנג'ל ב.. טוב, אנג'ל). כן, אילירייה השתמשה בפרד ככלי מעבר לעולם "הנחות" הזה, צמחה מתוכה, אבל בסוף אנחנו גם רואים שהיא לא אנג'לוס והיא לא מרושעת לחלוטין. היא יכולה ללמוד. להסתגל. לחיות בעולם לא מוכר. היא מוכנה לפחות לנסות. ווסלי היה דמות מרתקת הפרק, וגם פרק שעבר. גאן עבר כל כך הרבה ורואים כמה שהוא עדיין אוהב את פרד. אנג'ל ממש עד הרגע האחרון מוכן להחזיר את פרד בכל דרך, מחפש ומחפש קצה חוט, בעוד שהאחרים כבר התייאשו. אפילו ספייק לא נמרץ כמוהו. נוקס מת, oh, well. הוא היה חמוד, אפילו בפרק הזה, אבל הוא התחיל לעצבן עם כל הסגידה הזו. הסוף הדהים אותי יותר מהכל. Is that enough? Is that enough to live on? האם זה באמת מספיק? האם זה כל מה שאנחנו חיים עליו, יותר נכון- למענו? אילירייה מוכנה להסתגל לסביבתה החדשה, היא מוכנה ללמוד ויודעת שווסלי עדיין רואה בה את פרד.We cling to what is gone. השיר בסוף מושלם לסיום שני הפרקים המופתיים האלו, לא שמעתי את השיר קודם אבל הוא מייד התאים לי. רואים את כולם, כל אחד שקוע במה שעוד נותר לו, הזכיר לי קצת את סוף Lover's walk, עם המנגינה שבסוף. היה יפה לראות שוב את פייגנבאום בידיו של ווסלי.. סתם, יפה. והפלאשבק בסוף מדהים. ממשיך את הפלאשבק שהחל את הפרק הקודם ומסיים אותו בנימה עצובה הרבה יותר אך בוגרת ואמיצה. ככה אני רואה את זה, לפחות. מיה.

g a g a

New member
פרק מרגש../images/Emo14.gif

אני מעדיפה את איימי כאיליריה ולא כפרד. זה שילוב של המראה והקול שלה. כאב לי על לורן בפרק הזה
הייתי בשוק מווסלי שדקר את גאן. אהבתי מאוד את ההפוגות הקומיות שספייק והרמוני סיפקו. וצריך להשמיד מהר את הקירח ההוא, המדען ההוא
איש דוחה! בונוסים:
http://still-enchanted.net/blue/
http://www.screencap-paradise.com/caps/thumbnails.php?album=263
http://www.hideous-beauty.com/reflect/angel.htm

g a g a

New member
למרבה הצער, לא קיימות כתוביות

לסדרה אנג'ל ברחבי הרשת

kittycatbone

New member
חוץ משני הפרקים..

שתירגמתי ואפשר למצוא באתר של התרגמוים ב-buffy.co.il, 3x02 ו-3x11.. גם התחלתי וכמעט סיימתי פעם לתרגם את 3x04... אבל.. הממ לא

g a g a

New member
וואלה? ../images/Emo12.gif

סחתיין עלייך!
כל הכבוד על היוזמה! המחסור בתרגומים לאנג'ל ממש מבאס
*נכנסת לאתר של התרגומים*

MoGanC

New member
פרק יותר טוב משזכרתי אותו

עדיין ההומור של נוקס עצבן אותי בפרק,לא התאים לאווירה. אם ווסלי לא היה יורה בו אני הייתי עושה את זה :D

Rose131

New member
הוא לא שלח את התוכן;[[../images/Emo29.gif

קיצר, פרק ממש מדהים. אני נשארתי עם פה פתוח. למה הם לא הורגים את אלירייה?;[[ ומה הולך להיות איתה? היא תישאר עם הגנג? ו-ווסלי צריך להפסיק לירות\לדקור אנשים:X אבל.. וואו. ווסלי כלכך בכה והיה עצוב.. נורא ריחמתי עליו;[[

rds15

New member
פרק מעולה.

אז נתחיל מהסוף, מהפלאשבק, שממשיך את הפלאשבק מתחילת הפרק הקודם. פרד הולכת לה לאוניברסיטה בLA, מבטיחה להורים שלה שהכול יהיה איתה בסדר, שהיא לא תסתבך בצרות. אם בפרק הקודם זה היה אירוני, כשרואים אותה שורפת שדים, בפרק הזה זה פשוט עצוב כל כך. אין יותר ויניפרד ברקל, יש רק קליפה. קליפה שבתוכה שדה, שלא מבינה איך היא הגיעה לעולם הנחות הזה, שבו הפרימיטיבים שולטים, והזאב, האייל והצבי הגיעו למעמד כזה גבוה. הסצינה הראשונה של הפרק, היתה פשוט משחק מעולה של אלקסיס ושל איימי. ווסלי מנסה לשכנע את אילירייה לעזוב את המקום הזה, פשוט לחכות עד שהפירמיטיבים יהרגו אחד את השני. משחק מעולה כבר אמרתי? בכלל, כל הפרק הזה היה מלווה במשחק מעולה של כל הקאסט, במיוחד של אלקסיס, איימי ודיוויד. אז פרד מתה, אבל אנג'ל וספייק לא מוכנים לוותר. אנג'ל כבר נתן למשהו להשתלט על קורדיליה בעבר, הוא לא מוכן לאבד גם את פרד. הוא מנסה ליצור קשר עם ווילו, אבל ג'יילס לא מוכן לעזור לו כל עוד הוא בוולפראם והארט. מה שהופך את זה ליותר קשה זה העובדה שבגלל שהוא הסכים לנהל את וולפראם והארט, פרד מתה. ועכשיו בגלל אותה סיבה היא לא תקבל עזרה. אחד הדברים הכי כואבים במוות של פרד זה שלמרות שפרד מתה, הגוף שלה עדיין נמצא שם. יש לגאנג[ולצופים] תזכורת מתמדת מפרד, וזה הרבה יותר כואב וקשה מכל מוות אחר שהיה לנו בסדרה. ווסלי מוכן לעזור לאילירייה בגלל שהיא נראית כמו פרד, ורואים איך הוא נשבר בסצנה האחרונה הזאת.

למעלה