SG-1 - The Ties That Bind - 9X4

miotisman

New member
אני די בטוח שהוא לא זה שאומר...

*קונטראיה* די בטוח שהוא שחקן אחר. בקשר למכשירים המיניאטורים לא ממש הבנתי את הכוונה?

neboris

New member
אם אתה מתכוון

למיצ'אלו (מהפרק Holiday) כמדען שהמציא כל מיני מכשירים מיניאטוריים, אז טעות בידך. מיצ'אלו שוחק על ידי מייקל שאנקס עצמו (שבאותו פרק שיחק בעצם את דניאל, את מיצ'אלו, את מיצ'אלו בתוך דניאל, ואת ג'ק בתוך דניאל). גם השחקן של פרק הכפילים (The Tin man) זה שחקן אחר. כל ש-Wallace Shawn (שמשחק את ויזיני בנסיכה הקסומה) מופיע פעם ראשונה בסטארגייט. חוץ מזה, אני מסכים איתך בקשר לעובדה המעצבנת שהם משתמשים לפעמים באותו שחקן לדמויות שונות. למרות שבדר"כ זה קורה לדמויות מאופרות ואז זה לא מפריע. אבל בדוגמה של Garwin Sanford ששיחק את נארים הטולאני ואז את סיימון באטלנטיס.

סלמאק

New member
וואי, איזה פדיחה

איך לא עליתי על זה שנארים וסיימון זה אותו שחקן? כנראה סתם חשבתי שהוא נראה לי מוכר מאיפשהו... והאמת, גם את העובדה שדניאל שיחק את מאצ'לו בכלל לא ידעתי. איפה אני חי?

subatoi

New member
כמה הערות

למרות שהדיון פה דעך פלאים לעומת שבוע שעבר
פרק בכלל לא נורא, עם הרבה ערך מוסף שכבר הזכנו בהודעות קודמות. למרות שהוא היה ממש ממש ממש בלי פואנטה, זה ממש לא הפריע לי, משום מה. ואני בד"כ שונא פרקים שמתברר שכל מה שקרה בהם לא היה שווה כלום (ע"ע פרשת פרקלרוש טאונס...). חוצמזה: 1. ג'ק הוזכר, הוא עדיין במערכת. 2. ד"ר לי הופך להיות הזלינקה של ס"ג. צץ מדי פעם, קומי כזה. נחמד. 3. החייזרים היפים מהפרק הראשון של ואלה (אם לא טעיתי) חזרו. אחלה חייזרים. 4. גילינו שיש עוד אנשים בגלקסיה שעדין סוגדים לגואולדים לשעבר (גרנוס)... משום מה. לא ברור הקטע הזה. כאילו מה, לא הספיק להם כל ההוכחות עד עכשיו? 5. מישהו הבין את הקטע עם הועדה הבינ"ל שלנדרי הזכיר? השתמע מזה שהפיקוד הוא רק בשליטה של ארה"ב, ואטלנטיס היא תחת שליטה של ועדה בינ"ל. זה אמנם הגיוני קצת כי בכ"ז משתתפות שם עוד מדינות במשלחת לאטלנטיס, אבל זה די חדש, לא? 6. וכמובן - מעניין מי יהיה הנציג האזרחי של הועדה הבינ"ל. מסקרן. ובכלל, כל הפרק הזה נתן תחושה של פיירפליי. החבר'ה מסתובבים בגלקסיה על אזרחי, ממשימה למשימה, סוחרים בכל מיני דברים מוזרים. ממש פיירפליי, מנוחתה עדן

aerynsun

New member
לא חשבתי על זה

אבל זה נכון. יש בפרק הזה תחושת פיירפליי. באמת חבל שהורידו סידרה כזאת מוצלחת

miotisman

New member
פרק קצת חסר תוכן לטעמי...

לא יודע אם זה רק אני אבל די התאכזבתי מההתחלה של העונה הנוכחית אחרי הכל הם חסלו את הגואולד רק בשביל שיצוץ איזה אויב גואולד+. וגם הקטע שזה היה די בזבוז של פרק לעומת הפרק שאחריו שיש בו יותר תוכן |רק טיפה יותר תוכן|!

סלמאק

New member
תגובותיי:

האמת היא שבהתחלה ממש לא היה לי הכח להגיב על הפרק הזה. ממש לא אהבתי אותו, לא קורה בו כלום. והעדות לכך מבחינתי היא העובדה שמצאתי את עצמי מסתכל כל איזה 10 דק' בשעון. לא הייתי בבית בזמן שהוא שודר, אז הכנתי טיימר בוידאו. מסתבר שטעיתי בתאריך שהיה מכוון בוידאו, אז הוא לא הקליט, הוא המתין להקליט מחר כנראה. התבאסתי, כי רציתי לראות את הפרק עם תרגום, בסוף ישבתי לראות אותו מהמאגר שלי והתברר שלא רק שלא נזקקתי במקרה של הפרק הזה לתרגום, נראה לי בכלל שיכלתי לוותר על מרבית החלקים בו. 2. ד"ר לי מופיע יותר מהדוקטור ההיא (נו, ברח לי השם שלה...), הוא לא רק צץ מדי פעם, אבל אכן קומי כזה... 3. לא, לא טעית. אלה הם. למרות שאני לא ממש מבין מה כ"כ אחלה בהם, השרוולים הלחים האלה שיוצאים להם מהראש די הגעילו אותי.
ו... זהו. אין לי הרבה מה לאמר מלבד זה שאני מחכה בכיליון עיניים לפרק הבא. מקווה לשיפור מבחינת ההתקדמות העלילתית. (כי אחרי שראיתי את הפרק היום, הצורך ה'סטארגייטי' שלי לא בא על סיפוקו, אז ישבתי לראות את טרילוגיית ה'סיום' של עונה 8, רקונינג וטרידס)

subatoi

New member
הם כ"כ אחלה כי הם חייזרים

אמיתיים. שכל הפרצוף שלהם נראה לא אנושי, מה שבד"כ אין בס"ג. זה די חריג

neboris

New member
מה הפרק הזה הזכיר לי

הפרק הזה הזכיר לי מספר דברים שאני מאוד מאוד אוהב: 1. הנסיכה הקסומה (אמרו פה כבר למה) שדרך אגב הייתה באותו יום ב-YES. 2. פיירפלי, במהלך הפרק הייתה מן הרגשה כזאת של הסדרה השניה האהובה עלי (והבגדים שלהם אכן תרמו לאווירה כזאת) 3. Window of Opportunity - בדיוק כמו הפרק האהוב על כולנו מעונה רביעית, גם הפרק הזה הוא מצחיק, לא מקדם עלילה בכלל, והדמויות עושות די הרבה שטויות. לסיכום, פרק שהיה לי כיף לראות. הסתייגות אחת - לא היו צריכים לשבץ את הפרק הזה בתחילת העונה כיוון ששינוי כזה דרסטי של הנפשות הפועלות דורש תקופת הסתגלות של הצופים לפני שנרשה לדמויות ראשיות לעשות שטויות. ונקודה אחרונה - בעצם, יש בפרק הזה משהו שתורם לעלילה. הסבר להופעותיה התכופות של ואלה בעונה התשיעית.

aerynsun

New member
כן. אבל שמו אותו בתחילת העונה

מכיווןשלא היתה להם ברירה כל כך. אמנדה לא היתה (ילדה תינוק) וקלאודיה חתמה על סכום מסויים של פרקים לתחיל העונה (לא אציין כמה כי אולי לחלק זה ספוילר) אז נצלו את הופעתה של קלאודיה והפרק המקסימולי הזה יצא לאור.

sprqy

New member
פיירפליי! כל כך נכון!../images/Emo45.gif

איך לא חשבתי על זה קודם?!

למעלה