SG-1 - The Ties That Bind - 9X4

Chelnak

New member
פרק די סתמי, למען האמת...

כאילו שהם רק מחכים שטאפינג תחזור מחופשת הלידה, כדי שהם יוכלו להתחיל. פרק שדי הזכיר לי את - שוב, סקובי בטח יתמוגג...
- אחד הפרקים בחלל עמוק 9, עם "נהר הסחורות" הפרנגי, או משהו כזה (משהו עם זה שנוג היה צריך להחזיר את השֻלחן של סיסקו). היתה הופעת אורח נחמדה של ויזיני מ"הנסיכה הקסומה" (ולסוחר השני קראו "אינאגו", שזה כמו "איניגו"; וטיאלק אמר למיטשל "as you wish"...). קצת אזכורים של או'ניל, בדיחה של לנדרי על-חשבון וולטר, וזהו, נראה לי.

nzkiwi

New member
אפרופו הדיחה על חשבון וולטר...

לא כ"כ הבנתי אותה

Chelnak

New member
אם אני זוכרת נכון:

ללנדרי נמאס להגיע לדיונים על הוצאות חשבון החשמל של הבסיס ושאר ירקות, ולכן בִקש מוולטר שפשוט יסכם לו את הדיונים האלה. הבדיחה היתה על הקִדום של וולטר (משהו בסגנון "נו, וולטר, כל מה שאני רוצה ממך זה שתסכם לי דיונים, אל תאלץ אותי לקדם אותך ולהפוך את זה לתפקיד/תואר רשמי", או לפחות זה מה שאני הבנתי).

Tollan

New member
הממ...

גם לי הas you wish הזכיר את סוד הנסיכה הקסומה. ואגב, אלא אם אני ממש טועה השחקן של ויזיני הוא גם ה'גראנד נגוס' הפרנגי מחלל עמוק 9.

Nogmor

New member
כן, ישר איך שראיתי אותו קפץ לי לראש

My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die.​

morashty

New member
זה פרק מהעונה האחרונה של ח"ע 9

faith,treachery and the great river (7X06 אובראיין היה חייב איזה חלק חילוף לדאפיינט ונוג עשה סחר חליפין עם חצי מהתחנה (ובין השאר העלים לסיסקו את השולחן)כדי להשיג לו את זה. אובריין כשהוא מבין שהוא חייב להשיג שולחן חדש לפני שסיסקו חוזר-obrien:what do you think bashir:it's white obrien:i know it's white,i'm going to paint it bashir:it's the wrong shape,it's the wrong height it's the wrong width,other than that it's perfect obrien: julian i need help not sarcasm

subatoi

New member
טוב, אני חייב לומר עוד משהו על הפרק

הזה של ח"ע9. הוא פרק כ"כ מגניב כי הוא קליל. יש בו את העלילה ההזויה עם נוג ואו'בריאן, שומעים בו קצת מיתולוגיה פרנגית, פוגשים בו את וואיון הטוב (ג'פרי קומבס לנצח
!!1
), שומעים בו קצת מיתולוגית וורטה. לוקחים לסיסקו את הכסא ומזכירים בו את פיקארד. מה צריך יותר מזה. זהו. הייתי חייב

Chelnak

New member
אה, זה גם הפרק עם וואיון הטוב?

משום מה זכרתי את שתי העלילות בנפרד, לא כחלק מאותו הפרק.

subatoi

New member
אלמלא שם הפרק

גם אני לא הייתי זוכר אף פעם שהן קשורות

subatoi

New member
טוב, עד כדי כך אני כבר לא זוכר ../images/Emo13.gif

ראיתי אותו נורא מזמן

subatoi

New member
אינדיד ../images/Emo13.gif

Treachery, Faith, and the Great River, ממנו גם אחד הציטוטים בחתימה שלי. פרק חריג ונפלא ונחמד לכשעצמו. וכמו ש-Tollan אמר למטה, ויזיני הוא אכן הנגוס הגדול הפרנגי (
), וולאס שון האחד והיחיד
למרות שהשיער שלו הלבין אימים
(אם כי יכול להיות שצבעו לו ת'שיער). הוא גם מדובב הרבה סרטים מצוירים (מה שזכור לי כרגע זה מפלצתו בע"מ ומשפחת סופר-על). והקונספט הזה של פרק עם משימות שרשרת - אני די בטוח שזה מוכר ממקומות רבים, אבל גם אני הצלחתי להזכר רק בפרק הזה של ח"ע9 (יש שיגידו, סורפרייזינגלי
).

nzkiwi

New member
הם ממש אבל ממש לא יודעים...

איך לסיים פרק! חבל כי היה פרק הרפתקאות דיי טוב עם הרבה דניאל. ואם כבר טענות, האנימציה של השער בפתיח ממש לא מתקרבת לתצלומים של השער שהיו בפתיחים הישנים. אחרי הפתיחים הקודמים היא נותנות תחושה של משהו זול ולא אמיתי (אנימציה דה?!).

Fantasy WRC

New member
למה אתה מצפה? 8 שנים עברו מאז

שהם התחילו לשדר את סדרה.. הכל מתיידר.. הכל נהיה זיופים.. הם כבר רצו לסגור את סדרה בכלל, צריך להודות למישהו(לא יודע מי) שהסדרה עדין חיה ואני לפחות רואים אותה..

subatoi

New member
אני ראיתי אותו לפני כמה שעות

וכבר שכחתי איך הוא נגמר
מה היה שם לא מספק? ולגבי האנימציה - שמתי לב לזה מתחילת העונה, והיום התכוונתי לכתוב על זה. זה נראה כ"כ מזעזע. למה שלא יקחו מצלמה ויעשו קלוז-אפים על השברונים של השער האמיתי שלהם, כמו שהיה עד עכשיו? זה נראה יותר כמו משחק מחשב...

morashty

New member
מסוג הפרקים שאפשר לראות כמה

וכמה פעמים (מניסיון) ולא להתעייף מהם. אז נכון שהוא לא תרם כלום לעלילה ולמרות שהם עובדים ביחד אין עדיין הרגשה של צוות. אבל הוא היה ממש מצחיק-המון רגעים משעשעים בין ואלה ודניאל,התלבושות ובכלל לכל הדמויות בעלילה (המדען הנזיר,ציידי הראשים) היה פן קומי. מעבר לזה לפעמים יש בסטארגייט איזשהי תחושה שאנחנו רואים בעיקר את הפיקוד ואת הכוכב/הספינה התורנים,וכל הפרק מתנהל בפינג פונג הלוך חזור בין הכוכב לפיקוד וסובב סביב ס"ג-1 והאנשים שחיים ספציפית על אותו כוכב,פרקים מהסוג הזה די מעבירים את התחושה שהגלקסיה זה לא רק כדוה"א ודאקרה ויש עוד חיים בחוץ מעבר לג'אפה והגואולד. אני אישית די נהניתי.

aerynsun

New member
נכון ../images/Emo45.gif

זה פרק שראיתי כמה וכמה פעמים ותמיד הוא מצחיק אותי מחדש
ותמיד אני מוצאת עוד כמה דברים שלא שמתי לב. הפרק האהוב עלי מכל פרקי וולה, זה הפרק הזה.

uriai

New member
ויזיני כבר שיחק בסטארגייט, לא?

אם אני זוכר, באחת מהעונות הראשונות הוא שיחק מדען שהמציא כל מיני מכשירים "מיניאטוריים".... ואם אני לא טועה הוא גם שיחק פעם את המדען שהמציא את ה"כפילים" של הצוות... בקיצר, כשראיתי אותו בפרק היתי בטוח שדניאל וטיליאק יזהו אותו מאז אבל זה כאילו היה מישהו אחר....מעצבן שמשתמשים באותו שחקן לדמויות שונות !!!

למעלה