SG-1 - Beachhead - 9X06

Tollan

New member
לגבי הצ'יף

סתם פרט טריוויה חסר תועלת לגמרי - הדרגה שלו היא בעצם Chief Master Sergeant. קראתי באיזה אתר שלאנשים עם הדרגה הזאת יש ותק של 15 עד 30 שנה... הוא כבר לא ילד :p

סלמאק

New member
אה, אז אתה אומר בעצם

שזו אכן היתה הדרגה שלו? כלומר אפשר לקראו לו "סרג'נט" או "צ'יף", זה לא משנה?

subatoi

New member
נרוס

אכן היה גואולד מקורי ומרענן מאוד. משעשע. השחקן היה נורא מוכר לי, אין לי מושג מאיפה.

dvirsasson

New member
הסידרה רומא. הכרוז שמכריז :)

חוץ מזה, קשה להבדיל עם כל השחקנים השמנמנים הללו עם המבטא הבריטי :)

dvirsasson

New member
(טעות בידי)

http://us.imdb.com/name/nm0001999/ תסתכלו איפה הוא הופיע ותשוו ^^ נצל"ש - מסתבר שהייתה סידרה בשם מאטריקס על רצוח שכיר שמישהו מוציא עליו חוזה (משנת 1993) ומי שיחקה לצד הדמות הראשית? קארי אן מוס (טריניטי מטרילוגיית המאטריקס) :) כנראה שיש לה משהו עם מושג הזה, מאטריקס.http://us.imdb.com/title/tt0106062/

סלמאק

New member
זהו, נזכרתי מאיפה הוא מוכר לי

והלינק מאשר: אומנות המלחמה- הוא שיחק את הבלש. סקובי, לך הוא בטח מוכר מ-CSI או אנדרומדה (רואה אחת מהן?)

subatoi

New member
לא ולא.

הצצתי ב-IMDB עוד אתמול. אין לי מושג מאיפה הוא מוכר לי. למרות שאני חושד בפרק אחד של בוסטון ליגל, אחד היחידים שראיתי, אבל בשביל זה אני צריך לאמת אם זה הפרק הזה. מישהו פה עוקב אחרי בוסטון ליגל? זה הוא היה הלקוח שהתלבש בבגדי נשים בעבודה והועף משם?

subatoi

New member
אוקי, מקורות יודעי דבר (יחסית)

שפניתי אליהם, מסרו לי שאכן משם אני זוכר אותו (יש לו משהו עם שמלות, כנראה. גם בס"ג הרי הוא לבש משהו כזה
). מאיפה אתם מכירים אותו - תמצאו לבד

לגוטל

New member
תודה על הלינק...

סוף סוף הבנתי מאיפה אני מכיר אותו. מהסרט 'Cutthroat Island', אחד מסרטי הפירטים היותר טובים שעשו.

הייתי אומר שטיפה נסחפת עם הפרשנות..

חשבת על העובדה שהכותבים של הסדרה "לא רצו" שקרטר "תבין", כי ככה יותר קל להם לא לסבך את העניינים ? . . ובנושא אחר, וולטר כבר "קיבל" את ה"כינוי" הזה (ותיכף תבין למה אני מגרש אותו [מלשון גרשיים, לא גירוש]) מלנדרי עוד בפרק הראשון. והסיבה שהוא לא "קיבל" אותו היא כי זה כינוי קיים ; וולטר קודם הרי (מסתבר, בזמן שבין העונות ה-8 וה-9..) לדרגת רס"ל (רב סמל ראשון), שאצל האמריקאים זה איפשהו דרגה מעל "סמל" (יש גם "סמ"ר" = סמל ראשון אבל עזבו זו כבר חפירה אחרת ליום אחר..), והכינוי לרס"לים בצבא האמריקאי (במקור זה מחיל הים האמריקאי אבל זה גם נפץ לשאר החילות, וגם לחיל הים בארץ דרך אגב..) הוא "צ'יף", שזה מעין שילוב של בין "המפקד" ל"נגד" (רק ששם לקטע ה"נגדי" יש כבוד, לא כמו אצלנו, שלא..) וואו. חפרתי בטירוף. ואני עייף. פרשתי. לילה טוב לכם ושבוע טוב.

nzkiwi

New member
חפרת חפרת ואמרת שאני נסחפתי... ../images/Emo3.gif

ברור שזה מה שהכותבים רצו או יותר נכון לא רצו, פשוט זה נראה קצת דפוק. ולגבי הצ'יף, לא ידעתי את מה שאתה וגם טולן כתבתם - חור בהשכלה.
בכל מקרה זה נשמע יותר טוב ממש"ק או רס"ר

סלמאק

New member
תיקון (חפירתי) קטן:

רשמת "רס"ל (רב סמל ראשון)", אז התיקון הוא: רס"ל- רב סמל רס"ר- רב סמל ראשון לא כזה משנה, אבל אמרתי אם כבר חפירה, אז לפחות בכיוון הנכון

18zoot

New member
שמתם לב לרמז לפארסקייפ?

שקמרון אמר "שזה לא חלק מפיזיקאת חורי תולעת".

eve6

New member
לא, אבל אני בספק אם זה היה מקרי

שנתנו לבן/קרייטון לשעבר, הזדמנות להשתמש במילה "חורתולעת"

למעלה