SG-1 - Beachhead - 9X06

סלמאק

New member
פרק ענק!!! סטארגייט במיטבה

-מה שאני לא מבין זה איך הם לא חשבו על זה ששדה הכח ניזון מאנרגיה מכל סוג שהוא, זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי אותו. -לדעתי מוזרה מאוד העובדה שהם לא טרחו לשאול את נרוס מה הוא מרוויח מכל העניין. אהבתי את מה שלנדרי אמר לנרוס בסוף, כששאל מה ישכנע אותו למלא את חלקו: "רעב"
גאוני. -ג'ק הוזכר גם בפרק הזה...
ו... זהו בינתיים...

subatoi

New member
ובפעם הראשונה העונה, אני חושב,

זה גם באמת היה "ג'ק שלנו". ג'ק שמותח את הגנרל דרך הטלפון. זה ג'ק האמיתי. לא ג'ק האפרורי שראינו עד עכשיו.

kinspirit

New member
כן, רק חבל שזה היה בטלפון

לא ממש עושה חוויה מתקנת לג'ק של העונה.

STING3ER

New member
פרק דווקא טוב היה בו הרבה אקשן

ולא הראו הרבה את האוריי האלה מדברים שטויות אז זה העלה את הערך של הפרק

nzkiwi

New member
זה לא היה ברור שהם משתמשים באנרגיה?

זה היה כזה ברור ישר שהאורי משתמשים באנרגיה של הפיצוץ מרגע שהראו שהשדה גדל, וזה כזה מוזר שקרטר לא תפשה את זה מיד. קטע מאכזב במידה מסויימת. חוץ מזה נחמד שוולטר זכה לכינוי חדש: "ציף"!! |אינדיאני| הגואולד היה משעשע מאוד ולדעתי סה"כ פרק לא רע...

סלמאק

New member
נכון, גם אני שמתי לב ל"צ'יף"

אמרתי "איזה יופי, וולטר עלה בדרגה..."
נ.ב: מה הכהן הזה אמר אחרי שהוא "העיף" את הג'אפה האלה לשמיים? זו היתה תפילה מסוג כלשהו? אם כן, אז זה גם אלמנט חדש בסדרה. היינו עדים להרבה דתות ואלי-שקר, אבל ממש תפילה לא זכור לי שהוזכרה בסדרה.

sprqy

New member
../images/Emo45.gif

היה בהחלט אפקט מגניב ומושקע. לא זוכר איפה ראיתי איך עשו את האפקט, הם קשרו את כל החברה שעפו לכבלים שתלו על איזה מנוף שהעיף את כולם אחורה, תכלס כיף ליהיות אחד השחקנים בטייק הזה... אגב סיילר שלנו היה אחראי שם על כל הטייק, כנראה שהוא יותר משחקן מזדמן...

subatoi

New member
אז ככה:

1. אכן היה מגניב. ראו שהם ממש עפים, וזה לא משהו ממוחשב. כלומר, ראו שזה ממש בני אדם, ולא דמויות מחשב מעפאנות כמו שלפעמים יש בסדרות אחרות. 2. "סיילר" שלנו הוא דן שה, שהוא גם אחראי הפעלולים
3. משום מה היה לו קרדיט בפרק הזה בתור סיילר, גם בסוף הפרק וגם ב-IMDB. אני לא זוכר אותו בפרק

sprqy

New member
וואלה, טוב לדעת

ובאמת לא זכור לי שהוא הופיע בפרק... אולי בFINAL CUT העיפו סצינות שהיו איתו...

סלמאק

New member
האמת לא ידעתי שהוא האחראי

אפקטים, אבל ידעתי שהוא לא 'סתם שחקן' כי הוא ממש לא יודע לשחק... אבל אני חולה על הדמות שלו.

subatoi

New member
חפשו בקרדיטים בסוף,

הוא מופיע אחרון ברשימה של ה"שקופית" שלו. Stnut coordinator, אני חושב. Shea. Dan Shea

nzkiwi

New member
בדיוק!! לא כמו אחרים שמנסים להתחזות

למלך. לא שהם לא משהו, אבל...

למעלה