Savior

LoveYourHate

New member
עדידוש!!!../images/Emo99.gif חולה עליך !!../images/Emo23.gif

יש לי אותך במסנג'ר אבל את לא מתחברת..

darklighter

New member
עכשיו התחברתי ולא את ולא שני לא שם../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif

חולה עליך גם

my reflection

New member
וואו,ואוו../images/Emo47.gif

דבר ראשון זה שיר מדהים,דבר שני את פשוט ניתחת את זה מקסים
כול הכבוד. האקוסטי ממש יפה..כמה שזה קשר זה עדיין יפה
ועכשיו אני רואה את הפינקפופ.

הולי קראפ.

ניתוח יפהפייה, שיר יפהפייה, ביצוע יפהפייה. שני, את צריכה לפתוח קריירה כמנתחת שירים
אני אהיה המעריצה מספר אחת שלך. פאק. את מנסה להרוג אותי.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifיתאים לה קריירה כזאת../images/Emo190.gif

אם היא אוהבת את זה היא יכולה ללכת ללמוד ספרות אנגלית בבר אילן...חברה שלי למדה את זה... הבעיה שאז צריך לקרוא המון מחזות שייקספירים למיניהם וספרות של המאה ה18 ועוד מלא דברים שלגמרי רחוקים מ30..

pizi23

New member
וואי וואי וואי, אחד הגדולים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

גם הניתוח וגם השיר! אני מתה על השיר הזה (אני אומרת את זה על כל השירים, לא?
) והניתוח שלך פשוט ליגה! ונחזור לפילוסופיה שלנו, שנטשנו אותה קצת (לא?), אז אני חושבת שיש כאן אמירה שעד שאדם לא עבר את כל הדברים האלה שהוא מפרט אותם, הוא לא יהיה שלם בעצם ולא יוכל להינצל... הפילוסופיה ההודית מדברת על זה שעד שאדם לא ראה וחווה את הסבל בחיים (ולא במשמעות הפשטנית של סבל) הוא לא יוכל להגיע להארה, ולמעשה לגאולה, כמו הבודהה. וכמו שאת אמרת, אחרי ההארה והגאולה הזו האדם הישן למעשה כבר לא קיים ונוצר אדם חדש, אחר, שרואה את העולם ואת כל הדברים בו בצורה אחרת, שקופה... סטייל מטריקס
מהממת את
וההופעה בפינקפופ פשוט מדהימה ברמות שאי אפשר לתאר! אני כולי בטירוף פה! ומכמה סיבות עיקריות:
קודם כל האיש המצחיק בקהל עם הפאה הוורודה
קרע אותי
כשג'ארד אומר לקהל לקפוץ, אז גם טים וטומו שמעו בקולו והתחילו לקפוץ ביחד... זה היה מצחיק
שאנון פשוט מלך שם
מ-ל-ך
שני, אני חייבת לפגוש אותו בלונדון! חייבת חייבת חייבת, ולא איכפת לי איך, צריך לארגן את זה, אחרת אני לא חוזרת לארץ!
האנרגיות בהופעה הזאת היו כל כך מטורפות (ג'ארד, טומו טים קפצו והשתגעו כל השיר) שזה הביא לי חשק מטורף על לונדון! איך אני מתה כבר להיות שם, ואני מודיעה לך שכשיהיה את השיר הזה בהופעות אנחנו הולכות להשתגע שם ב-ט-י-ר-ו-ף
בטירוף i tell you

יפה!../images/Emo47.gif

יפה יפה יפה ועוד עם יפה!
כל מה שאת כותבת מקסים! אהבתי מאוד מאוד גם את של R-Evolve והאקוסטי כזה יפה
אבל קצר.. והפרצוף של ג'ארד בסוף ענק

וואו. וואו. וואו. כבר אמרתי שאני מתה על

הניתוחים שלכן ?
האמת ג'ארד מזייף בהופעות אבל נסלח לו כי זה קשה
והוא שיחק אותה בסוף, אהבתי את הסיום
תודה

ואני שתלטנית שכמוני

השתלטתי לך.. ושתיתי וודקה, נפלתי על עמוד, קמתי, נפלתי קמתי. דיברתי איתך ועם החברים שלך, אין לי מושג מה אמרתי להם. .אבל לא נורא

LoveYourHate

New member
חח לא נורא אני אסלח לך ../images/Emo8.gif

וכן את עשית את כל אלה..!!! חחח חברים שלי כ"כ צחקו עליך.. את דברת עם ידיד שלי שבאמת מכיר אותי מגיל 0 מי מכיר אותי יותר זמן XD ואני גדלתי איתו !! XD חח ולא וויתרת לו !!

papika

New member
ואו זה מדהים!

ששרים בעצם לא מבינים מה שרים. פשוט שרים. ושמקשיבים ומנתחיםאת השיר זה נשמע כ"כ שונה. זה כ"כ מדהים!. כל הכבוד לך. :)

למעלה