וואי וואי וואי, אחד הגדולים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif
גם הניתוח וגם השיר! אני מתה על השיר הזה (אני אומרת את זה על כל השירים, לא?
) והניתוח שלך פשוט ליגה! ונחזור לפילוסופיה שלנו, שנטשנו אותה קצת (לא?), אז אני חושבת שיש כאן אמירה שעד שאדם לא עבר את כל הדברים האלה שהוא מפרט אותם, הוא לא יהיה שלם בעצם ולא יוכל להינצל... הפילוסופיה ההודית מדברת על זה שעד שאדם לא ראה וחווה את הסבל בחיים (ולא במשמעות הפשטנית של סבל) הוא לא יוכל להגיע להארה, ולמעשה לגאולה, כמו הבודהה. וכמו שאת אמרת, אחרי ההארה והגאולה הזו האדם הישן למעשה כבר לא קיים ונוצר אדם חדש, אחר, שרואה את העולם ואת כל הדברים בו בצורה אחרת, שקופה... סטייל מטריקס
מהממת את
וההופעה בפינקפופ פשוט מדהימה ברמות שאי אפשר לתאר! אני כולי בטירוף פה! ומכמה סיבות עיקריות:
קודם כל האיש המצחיק בקהל עם הפאה הוורודה
קרע אותי
כשג'ארד אומר לקהל לקפוץ, אז גם טים וטומו שמעו בקולו והתחילו לקפוץ ביחד... זה היה מצחיק
שאנון פשוט מלך שם
מ-ל-ך
שני, אני חייבת לפגוש אותו בלונדון! חייבת חייבת חייבת, ולא איכפת לי איך, צריך לארגן את זה, אחרת אני לא חוזרת לארץ!
האנרגיות בהופעה הזאת היו כל כך מטורפות (ג'ארד, טומו טים קפצו והשתגעו כל השיר) שזה הביא לי חשק מטורף על לונדון! איך אני מתה כבר להיות שם, ואני מודיעה לך שכשיהיה את השיר הזה בהופעות אנחנו הולכות להשתגע שם ב-ט-י-ר-ו-ף
בטירוף i tell you