Savior

../images/Emo41.gif Savior ../images/Emo41.gif

אני ישבתי אתמול באוטובוס לאחר העבודה ושמעתי לי את Savior ואז עלתה לי תהייה בראש.. האם פירשתי את השיר? אז אחרי כמה בירורים מסתבר שלא! וזה לגמרי הורס לי ת'סדר.. אז הנה אני נותנת לכם בונוס, 2 שירים השבוע :p בהתחלה היה לי קצת קשה עם השיר הזה, אבל אחרי בערך 50 אלף שמיעות, לשיר יחד עם ג'ארד את המילים בלב, אני חושבת שיש לי איזשהו רעיון לגבי השיר הזה. Savior פירושו מושיע, בשיר יש מן כמו תחנונים כאלה של האדם לא להינצל. או לפחות לא להינצל עד.. זה שיר שבעקיפין האדם מספר מה עבר עליו. הוא אומר עד שלא תעבור את זה לא תבין, ובגלל זה אני לא מוכן שתציל אותי. Until you crash, until you burn Until you lie, until you learn Until you see, how could you believe Until you fight, until you fall Until the end of everything at all Until you die, until you're alive אני חושבת שהשיר הזה מאגד בתוכו את כלללללללללללללללל התהליך בABL כולו. אני חושבת שכל מילה פה הייתה מוזכרת באחד השירים. שני השורות הראשונות, תהליך הגילוי, נמחצת ונשרפת, גיליתי. או שזה בעצם מה שקרה בהתחלה, כשוויתרת על מי שרצתה להיות, נמחצת ונשרפת. ואז שיקרת, ובסוף, ישנה ההבנה- למדת. או שלמדת איך לשקר. "עד שתראה איך תוכל להאמין?" כלומר, זה מן כמו פתגם כזה, אתה צריך לראות את זה, לחוות את זה, כדי שתבין למה אני מתכוון. אם לא תגיע להארה שאני הגעתי לא תוכל להבין אותי, וכל מה שתרצה זה להציל אותי. עד שתלחם ותיפול במאבק- אולי בהתחלה כדי לא להיות שונה, ואז אחרי שהכול יגמר בעצם, כשהכול שקר. עד שתמוד ועד שתחייה. תמות כאדם הקודם ותחייה כאדם החדש השונה. Don't save me, don't save me Cause I don't care you can keep it to yourself. הוא אומר לו לא להציל אותו, כי לא איכפת לו. לא איכפת לו ממה? אולי ממה שהעולם עכשיו. למה שהוא הולך להציל אותו, כלומר להציל אותו לדמות הקודמת שהיה- לבן אדם המזייף והשטחי שלכולם היה נוח איתו. Don't save me, don't save me Cause I don't care. Until you give, until you've used Until you lost, until you lose Until you've seen, how could you believe? Until you've lived a thousand times Until you've seen the other side This is my chance, this is my chance כאן יש איזהו שינוי בדקדוק. עד שתתן ועד שתשתמש.. בלע יש כאן איזשהו מעגל. אולי זה, עד שתבין באצת מה עשית. ועד שהפסדת ועד שתפסיד כלומר, יש עוד הרבה מפלות בדרך, החוכמה היא להתעלות מעל זה. ואז שוב, אבל הפעם , עד שכבר ראיתי, הוא ראה את זה, גם שתראה את זה, איך תאמין, גם כשתחווה את זה, יהיה לך קשה. אד שחיית אלף פעמים- כל השקרים בעצם, כל האנשים שהוא הציג, כל הפנים שהם בכלל לא הוא עד שראית את הצד השני, של כמה טוב זה להיות כנה עם עצמך או אולי את איך שאתה פעם מנקודת מבט של היום ולהבין כמה זה לא בסדר. וזה הזמן שלו עכשיו, הוא כל כך קרוב. אני חושבת שזה מדבר בעצם על אותו בן אדם שחווה את זה, הוא כאילו אומר לי "עד שכבר עשית את כל זה וזה וזה לא תמשיך להלחם? אתה תמשיך! תן לי להמשיך!" Don't save me, don't save me Cause I don't care You can keep it to yourself Don't save me, don't save me Cause I don't care.. Until the truth becomes a lie Until you change, until you deny Until you believe This is my chance, this is my chance I'll take now because I can This is my chance, I want it all עד שהאמת תהפוך לשק, שוב, כאילו כל הבתים חוזרים על עצמם מבחינת מה שהם אומרים, עד שמה שראית פעם כאמת שלך תהפוך לשקר בעיניך עכשיו עד שתשתנה עד שתכחיש, תכחיש מה? אני חושבת שזה תכחיש את מה שהיית פעם אולי עד שתאמין, כלומר זה כבר לא עד שתראה איך תאמין או איך תוכל להאמין. עד שתאמין נקודה. אתה צריך להאמין. כי זה הזמן שלו והסיכוי שלו והוא בדיוק בסוף של המאבק, הוא כבר קרוב לסוף, והוא מאוד החלטתי, אני אקח את ההזדמנות של עכשיו כי אני יכול ומגיע לי, והוא רוצה את הכול- את כל השינוי את כל האמת את כל מה שהוא יכול להיות. Don't save me, don't save me Cause I don't care You can keep it to yourself Don't save me, don't save me Cause I don't care Save me, save me, save me (x2) I don't care שני השורות בסוף.. לדעתי, זה כי באמת כבר לא איכפת לו. כי לא יצליחו להחזיר אותו למי שהוא, הוא החלט והוא יודע מה שהוא רוצה. אז שיציל אותו, לא איכפת לו. הבנאדם הקודם כבר ממזמן לא שם.
בונוסים SAvIOR אקוסטי! בדיוק 14 שניות. וזה היחידי שמצאתי וזה נשמע מקסים. 14 שניות של קסם. SAVIOR מפינקפופ שאנון פשוט מלך

its only ma

New member
וואו!

את מדהימה!! אני אוהבת את השיר הזה! יש לו מילים יפות!!!!!!!! את ניתחת אותו ממש יפה!!!! הו...והגירסא האקוסטית מהממת!והפרצוף שג'ארד עושה בסוף!! נקרעתי!!!

darklighter

New member
באמת פרצוף קורע../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

חח חשבתי שאני הראשונה להגיב אבל מרוב שחפרתי נשלח לי 6 דקות אחרייךXDDDD

darklighter

New member
לאא!!!אבל אני הייתי קודם!אמא תגידי לה!!!../images/Emo190.gif

איך אני שונאת את הילדי כאפות האלה חח...
אהבתי את המשפט הראשון בחתימה שלך...הוא כל כך נכון

its only ma

New member
טחח!!../images/Emo3.gif אבל את אשמה!!!תמיד מאשימים אותי!!

אמאאאא!!!!!
נכון שהוא נכון?! XD

darklighter

New member
כן, אני יודעת מנסיון../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

הבעיה שישראלים רבים לא מבינים את זה
ופאק למצוא עבודה פה זה קשה...במיוחד לאנשים כמוני...

its only ma

New member
../images/Emo3.gifכה...גם אני מנוסה...../images/Emo3.gif

וגמאני מחפשת עבודה!!! אני רוצה בייביסיטר! אין למיייי!!!עאעאע! X_X

its only ma

New member
../images/Emo3.gifכה...גמאני מנוסה...../images/Emo122.gif

וגמאני מחפשת עבודה!! אני רוצה בייביסיטר , אבל אין למי!!!!!!עאעאע!!
X_X

darklighter

New member
תחפשי באינטרנט יש לוחות שאפשר לפרסם בהם../images/Emo190.gif

למטפלות ובייביסיטר... פעם פירסמתי את אמא שלי שם...ובעוד איזה מיליון... ובסוף היא מצאה אצל מישהי שפנתה אליי מתפוז [יש פורום מטפלות שאפשר לפרסם שם] או שתשאלי אצל השכנים אם צריך או שתחפשי בעיתונים מקומיים או שתפרסמי את עצמך בעיתון או סתם תתלי שלטים ליד גנים.. חחח אבא שלי אומר לי שנהייתי מומחית בחיפוש עבודהXDDD

its only ma

New member
חח...תקשיבי..אני סה"כ

בת 13-14 אין לי כוח להתחיל להיכנס לפורומים וכאלה...בד"כ אני לומדת...
רק שעכשיו יש שביתה... מצחיקולה שכמותך...

darklighter

New member
ניתוח מעולה../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

זה באמת אחד השירים החזקים באלבום... לא שיש באלבום הזה שירים חלשים חחח אני נורא מזדהה עם השיר הזה. בדיוק אתמול שמעתי אותו באייפוד (שון שלי
) וזה ממש מתאים לקשר שיש לי עם ידיד שלי שחושב שהוא יכול "להציל" אותי ובעצם למרות הכוונות הטובות רק נותן עצות גרועות ולפעמים משתלט לי על החיים (מעניין שרק אחרי שהוא שמע שאני הולכת לברוח ללונדון לפני איזה שנה וחצי פתאום הוא ניסה לסדר לי עבודה איפה שהוא עבד אחרי שאיזה שנה לפני כל הזמן שאלתי אותו) אבל זה הסיפור שלי ואיך שאני התחברתי לזה זה לא קשור למה שג'ארד התכוון (הוא כתב, כן?) למרות שיש הרבה נקודות דמיון כמו שהוא למד איך לשקר וגם בקטעים שאני לא רוצה שהוא יציל אותי ושאני לא הבנאדם שהייתי וכו'... טוב חפרתי לכם ואני לא מעניינת...אגב גם אני כותבת לפעמים (לא ב0.000001% מהרמה של ג'ארד אפילו אבל כותבת). בכל מקרה תודה על הניתוח והקישורים
הביצוע בפינקפופ ממש שולט! הם ממש יודעים לשיר טוב בלייב בניגוד להרבה אחרים שמזייפים...ולשטחיות- לא אהבתי את הבלונד בשמינית מהשיער של ג'ארד...חח אבל אני לא מאלה ששומעים 30STM כי ג'ארד שאקס (שאקס יש רק במכושפות 3.22 וב401 המניאק הזה רצח לי את פרו
)

את יכולה להמשיך חפור כמה שבא לך ../images/Emo3.gif

לדעתי כל הקטע בשירים זה שהם מעררים לך אסוציאציות מסויימות, ושאת מסוגלת להתחבר אליהן בכל דרך, אפילו אם לדעתך היא שיטחית או לא מעניינת. אם את מסוגלת אז השיר הוא טוב, או אולי אמיתי וכנה. מה שאני כן אוהבת בשירים של 30, זה ההרגשה שכאילו אף אחד לא כתב על זה לפני זה. לפחות לא ככה. לדוגמא יש כל השירים המטומטמים האלה של כל כוכבות הפופ על פרידות ושוטויות ותכלס הכל נשמע אותו הדבר ואומר אותו הדבר ומספר אותו הדבר. אבל יש להקות שאפילו םא הן יכתבו על איזשהו נושא שהוא חרוש, עדיין יצא להם משהו חדש, אם תובנות אחרות לגמרי. וגם אני ראיתי מכושפות
אבל לא ראיתי את העונה האחרונה מתוך עיקרון, כי זה נהיה גרוע ולא רציתי לחשוב ככה על הסדרה. עצוב לי בלי פייפר ופיבי ופייג' ואפילו פרו..

darklighter

New member
למה אפילו פרו?../images/Emo190.gif

פרו ופייפר שליטה!!!! פיבי ופייג'- כל פעם אחת אחרת מהן מעצבנת אותי... העונה האחרונה זה נתון לויכוח...אבל אני ממליצה לך לראות את שני פרקי הסיום כי הם היו חזקים ביותר, מה שבטוח יותר טובים כסיום לסדרה מהסיום של עונה 7...אבל כל אחד ודעתו... מסכימה איתך בנושא 30, באמת יש הרגשה שאף אחד לא כתב על זה קודם והכתיבה כל כך טובה... אני אישית יוצא לי להזדהות עם הרבה מהשירים, אם לא עם כל השיר אז בית מסויים או שורה מסויימת שלו...ובגלל שאני כותבת לעצמי (לא שאני משווה את עצמי לג'ארד אני רחוקה ממנו שנות אור) אני מבינה עד כמה זה קשה להוציא חוויות קשות על נייר ושגם אנשים אחרים יתחברו לזה ויאהבו את זה..וכן קיבלתי תגובות גם טובות וגם רעות בעבר...אבל זה הכל עניין של טעם אני בטוחה שיהיו גם הרבה כאלה שלא יאהבו את 30 (אל תסקלו אותי...לא דיברתי עליי)... גם על השירי פופ אני מסכימה - זה הכל חוזר על עצמו כזה במילים ולא מספיק מורכב... אבל כמובן שלא כל דבר צריך להיות מורכב...זה תלוי במצב רוח...אבל פופ בכללי סאקס...כמובן שיש יוצאי דופן לשני הכיוונים...

חחח

את תמיד מסבירה את עצמך בסוגריים. אני אישית לא ממש יכולה לכתוב, אני בטקע של הציור, בכתיבה אני פשוט לא טובה, אבל איזה יופי שאת כותבת. אני אשמח לראות כמה מהדברים שכתבת פעם.

darklighter

New member
אני מעדיפה לשלוח לך באישי../images/Emo190.gif

אני קצת מתפדחת לשים פה... יש לך מסנג'ר? בכל מקרה אני חושבת שכדאי שנדבר שם כי אני לא עומדת בקצב של הפורוםXDDD אגב אני ממש אוהבת את האנשים והאווירה פה

ענבלירון תשמח לשמוע את זה ../images/Emo9.gif

וגם אני שמחה. כן המסן שלי זה [email protected] אבל אני אתחבר רק היום בלילה כי אני עוד מעט הולכת לעבודה

darklighter

New member
הוספתי אותך../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

יש לי כתובת "מפתיעה" חחח אני בד"כ כאן בבוקר אבל בקושי מתחברת..ולפעמים אני מחוברת איזה שנה ולא באמת שם חח.. מחר אני לא אהיה פה בבוקר...חח נראה כבר

למעלה