Satan needs some help...

כל הצעה זו עזרה

אבל זה בסדר כבר בחרתי את השיר שהולדן והניבלונגים הציאו לי. בכל אופן, תודה

CommandeRiker

New member
איך שומעים את זה הפוך?

כלומר איך טכנית ברור לי, אבל איך אני יכול לשמוע את זה הפוך?

תודה לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש עזרתם לי! תודה להולדן, לניבלונגים, לפייפרית ולסלואוהאנד1. בלעדיכם העבודה שלי לא הייתה נראית כמו שהיא נראית (שזה לא רע בהתחשב בזה שעשיתי אותה ביום אחד...) חבל שהקטע שעזרתם לי הוא רק שליש מהעבודה, כי הוא יצא לי ממש טוב (בניגוד לשאר שהוא די צולע) - בכל אופן ממש תודה! ובמיוחד לניבלונגים שהסברת לי בדיוק על השיר. אולי אני אפילו אקבל ציון טוב! (אם כן אני אראה לכם) ממש ממש ממש תודה

אחלה

זה אגב לא סיבה לסגור את השרשור, השטן ורוק זה אחד הנושאים היותר מרתקים שאני מצליח לחשוב עליו, מעניין לשמוע עוד זוויות על הנושא. השאלה המקורית שהבאת למעלה מאוד מעניינת בהקשר הזה. טוב, אולי מחר.

אני יכול להעלות רעיונות

של אנשים אחרים מהכתה שלי, למרות שנראה לי שהרוב יעשו על כל מיני יצירות פילוסופיות, ציורים ומדרשים של הרבי מילובביץ'. ככה זה כשאתה בכתה של פלצנים... אני אבדוק, ואם יהיה אזכור מעניין בכתה אני אשתף אתכם.

gilgamesh

New member
באיחור אופנתי

אני מצרף את הקטע השטני שלי,שמגיע מהרוק המתקדם, ביצירה supper's ready ,של genesis כמובן,בפרק apocalypse in 9/8 with the guards of magog,swarming around,the pied piper takes his children underground,dragon's coming out of the sea,shimmering silver head of wisdom looking at me,he brings down the fire from the skies,you can tell he's doing well by the look in human eyes. better not compromise.it wont be easy.666 is no longer alone,he's getting out the marrow in your backbone... וכן הלאה עד הסיום המרשים י-ר-ו-ש-ל-י-ם

למעלה