Robbie williams- Rudebox הביקורת

a Warming Sign

New member
חח הוא לא../images/Emo6.gif

אחת ולתמיד אני אסביר
, זאת חתימה של פורום בת"צ,לא באמת מספר הימים,ואני כמובן מתאימה להגדרה כי הגיוס שלי בפברואר:|

קרנוק

New member
ביקורת מעולה ירדן!

טרם שמעתי את האלבום(המחשב שבק חיים שוב-אני לא מהמחשב שלי:( )אבל הביקורת מעניינת לקריאה ועושה חשק לשמוע את האלבום. אולי בהמשך תכולי להרחיב ולספר על המשמעויות של השירים-זה יכול להיות מעניין אם יהיה לך כוח. בכל אופן רודבוקס בהחלט נשמע לא הכי טוב אחרי שמיעה שלי של שניים אחרים בלבד מהאלבום אז יש למה לצפות. רק למה הוא שם כל כך הרבה שירים בדיסק אחד?ממש מוזר.נקווה שאין הרבה פילרים

a Warming Sign

New member
כן,הוא אמר בעצמו

שהוא נתן את כל מה שיש לו באלבום,אז אני מקווה שיהיה לו עוד חומר לפעם הבאה
חשבתי לשים יותר משמעויות אבל לא רציתי שיצא ארוך וחששתי שזה מעניין רק אותי
,אני אוסיף יותר מאוחר. ותודה

milkshakit

New member
תודה ירדן ../images/Emo140.gif

לדעתי זה באמת אלבום טוב מאוד, ואני מאוד מפתיעה את עצמי כי אני לא ממש אוהבת את רובי.. בלשון המעטה
. אני מוצאת את עצמי נהנית מאוד מהשירים שהשארתי אצלי.. אולי אני אנסה שמיעה חוזרת בקרוב לשירים האחרים. תודה רבה
אה ו..עדיין לא שמעתי את "אנחנו הפט שופ בויז" *שיעול*

a Warming Sign

New member
זאת לא בושה../images/Emo11.gif

את יכולה לעבור בשקט את שלב ההכחשה,כי עכשיו כשמישהו יגיד לך: רובי וויליאמס??! בעעע
אז תגידי: שמעת בכלל את האלבום החדש,אפס מאופס שכמוך?
אני אשלח לך אותו במסר

milkshakit

New member
אני לא בהכחשה בכלל

פשוט רק ציינתי
אני שמע מה שבא לי לשמוע בלי לשים פס, לא ככה?

Karma Killer

New member
ירדן!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

ביקורת מעולה! אני מודה שהורדתי את האלבום אבל שמעתי מעט ואז מנעתי מעצמי לשמוע את הכל [מה גם שזה לא הוריד לי את כל השירים], אז שמעתי חלק וממש אהבתי, במיוחד את good doctor כמוך, והחלטתי לחכות ליציאה הרשמית של האלבום ואז להעלות ביקורת. לא יכול כבר לחכות שייצא האלבום! כתבת נהדר, תמשיכי כך!

a Warming Sign

New member
תודה!../images/Emo24.gif

אני גם כבר לא יכולה לחכות[למרות ששמעתי את כולו,כן
], זה אחרת כשיש לך את המקורי
,ואני גם מחכה לראות את התגובה של הקהל.

חולוני

New member
אלבום הפופ של השנה

ובהחלט הדבר הכי טוב שהוא הוציא. הפייבוריטיס שלי הם: כל ההפקות של מארק רונסון (לאבלייט, בונגו בונג, קיפ און וגוד דוקטור), 2 ההפקות של הפט שופ בויז, Never Touch That Switch, הקאבר ללואיז הקלאסי של הליגה האנושית ודיקהד. אני חייב לציין שאני מכור, מאז שהאלבום דלף אני לא שומע שומדבר אחר חוץ ממנו, מי היה מאמין שזה יקרה לי דווקא עם אלבום של רובי וויליאמס?

a Warming Sign

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני שומעת אותו מינימום פעם אחת ביום,התמכרות קשה
.. האמת שאף פעם לא התמכרתי ככה לאלבום,כשלא נמאס לשמוע שוב ושוב, חוץ מהשני של הגורילאז.

DAN1EL

New member
השני של הגורילאז ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo97.gif

(גם הראשון שלהם מעולה)

חולוני

New member
../images/Emo31.gif השני של הגורילאז לא משהו

חוץ מ-2 הסינגלים הראשונים שהיו מעולים שום שיר באלבום לא תפס אותי. האלבום הראשון שלהם היה יותר טוב, גם מבחינת השירים וגם מבחינת ההפקה (את הראשון הפיק דן דה אוטומטור ואילו את השני דנג'רמאוס).

DAN1EL

New member
*מחכה שהוא יפרוש כבר* ../images/Emo97.gif

תודה על הביקורת בכל אופן. :)

למעלה