Robbie williams- Rudebox הביקורת

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gifRobbie williams- Rudebox הביקורת

שלי
טוב,אני לא רוצה לקחת מקום של מישהו אחר על הביקורת,בעיקר לא שלך קארמה קילר
, אז אני מצפה ומקווה לראות עוד ביקורות על האלבום הזה.פשוט כלכך אהבתי אותו שהחלטתי לפרסם את הגרסא מנקודת המבט שלי. אתם מוזמנים להקדיש כמה דקות ולקרוא
,נראה לי שיצא קצת ארוך
,אני אחלק לשני חלקים. 1. Rudebox 2. Viva Life On Mars 3. Lovelight 4. King Of The Bongo 5. She's Madonna 6. Keep On 7. Good Doctor 8. Actor 9. Never Touch That Switch 10. Louise 11. We’Re The Pet Shop Boys 12. Burslem Normals 13. Kiss Me 14. 80's 15. 90's 16. Summertime האלבום יוצא ב23 לאוקטובר.

a Warming Sign

New member
חלק א'-../images/Emo41.gif

אני מודה.בפעם הראשונה ששמעתי את האלבום לא התחברתי לכל השירים, היו כמה בודדים שאפילו לא אהבתי ועכשיו אני לא מפסיקה לשמוע. זה מסוג האלבומים שחובה להקשיב להם כמה פעמים,בכל שמיעה נוספת מגלים עוד שכבה מהמורכבות שלו, ממש כמו רובי עצמו
האלבום הזה גורם לנו להאמין לו כשהוא אומר שהוא לא רוצה לפרוץ באמריקה,למעשה,הוא גורם לנו להאמין שאולי אפילו באנגליה אין לו כוונה להצליח,כבר לא אכפת לו.הוא מעז.הולך עם האמת המוזיקלית שלו עד הסוף- וזה כבר מקום טוב להיות בו בתור זמר פופ. התעוזה הזאת גרמה לו ליצור סוף סוף את המוזיקה שהוא באמת אוהב,שהכי מגדירה אותו ומציגה את האישיות המעניינת שלו,כמו שאני אוהבת
מצד אחד הוא ציני,מצחיק,מטורף,כמו שניתן לשמוע בשירים- Bongo bong-אחד השירים המגניבים באלבום,מדובר בקאבר מוצלח ביותר לשיר של מאנו צ'או, בליווי מצויין של לילי אלן התוצאה יפיפיה ומשעשעת.השמועות מדברות על סינגל 3........... Keep On הוא אחד השירים המרעננים והמפתיעים,שיר מעולה ואנרגטי בהפקה מצויינת של מארק רונסון שהוא חלק בלתי נפרד מהלהיטים באלבום. השיר האהוב עליי באלבום הוא Good Doctor,בפעם הראשונה ששמעתי אותו לא הפסקתי לחייך, שיר ציני ומצחיק על המציאות היומיומית של רובי כאחד שמנסה לכופף את חוקי הפכחות ע"י שימוש במגוון רחב מדי של תרופות. השיר האחרון,Dickhead הוא המטורף ביותר,יציאה מופרעת של רובי אבל ללא ספק קלאסיקה!
הצד השני שבולט באלבום הוא הכנות,רובי תמיד ידע לספק את הסחורה בחלק הזה... תמיד מרגש,תמיד אמיתי,תמיד אישי,והרבה פעמים כואב. פה ניתן לראות את זה בקאבר המקסים לשיר Louise של human leuge,שהוא אחד השירים האהובים על רובי ומקור השראה עיקרי לאלבום הקודם IC. הגרסא דומה למקור ועדיין מרגשת,מספרת סיפור נוסטלגי שכדי להבין את המשמעות היחודית שלו לרובי רק צריך להקשיב למילים שהוא מדקלם בסופו. Bruslem Normals הוא עוד שיר שקט עם הגשה מצויינת שכיף לשמוע,הפקה של soul mekanik לאחת הרצועות שדווקא פחות ריתקה אותי אבל עדיין לא יורדת מהרף הגבוה של האלבום. The 80's ו-The 90's הם שני שירים ביוגרפיים מעולים שהגיעו ישר מהלב. בזמן שהראשון מספר על רובי כילד באייטיז השני ממשיך עם הצטרפותו לטייק דאת ושניהם מלווים את התחושות והחוויות שהוא עבר,המילים מדברות בעד עצמן בצורה כנה ומרגשת שאין הרבה מה להוסיף. Summertime הוא שיר שיצא במקור לפני כמה שנים ורובי הקליט אותו שוב יחד עם המפיק וויליאם אורביט. לחן מצויין,בחירה מפתיעה לאלבום אבל משתלבת יופי.

a Warming Sign

New member
חלק ב'-../images/Emo41.gif

מכאן נעבור לסינגל הראשון והמפתיע מהאלבום -Rudebox. שיר מצויין שמציג לראשונה את הכיוון החדש של רובי בצורה מגניבה עם מילים אופייניות למקום ממנו רובי בא, לא אחד החזקים באלבום אבל בהחלט פייבוריט אישי. Viva Life On Mars הוא כנראה החולייה החלשה באלבום[שלום
],שיר טוב אבל לא מתקרב לשאר השירים. ו-Lovelight הוא אחד הלהיטים הגדולים מתוכו,בחירה מוצלח תביותר לסינגל השני! אור האהבה[
] מוציא את הטונים הגבוהים של רובי יחד עם לחן כובש,אין מה להוסיף,מדובר בלהיט! עוד להיט בפוטנציה הוא She's Madonna,עם ניחוח פט-שופ-בויזי שאחראים גם להפקה. שיר שהוא ספק סגידה למדונה ספק ירידה על גאי ריצ'י[רובי,הקנאה הורגת]. לחן טוב,פחות מפתיע משאר השירים אבל בהחלט לא מאכזב! [אסתי,במקומך הייתי בודקת את המנעולים בבית
] The actor ו-Never Touch That Swich הם שני שירים מצויינים ומתחוכמים משהו, בסגנון שונה ומפתיע שמציג שוב את הכיוון החדש בצורה יחודית. Were The Pet Shop Boys,הדואט המדובר של רובי ואליליו,נשמע באופן בולט כ..... שיר של הפט שופ מן הסתם
.הפקה מצויינת לשיר חזק.עכשיו כבר אפשר להגיד שהיה שווה לחכות לשיתוף הפעולה המוצלח הזה. Kiss Me הוא קאבר לשיר של סטיבן 'טין טין' דאפי,שהיה השותף של רובי ליצירת האלבום הקודם IC בין היתר. לא מתה על ההפקה של דייב לי בלשון המעטה,אבל מדובר באחלה שיר ובחירה מוצלחת לקאבר. לסיכום אני רוצה להעניק לרובי צל"ש, אפשר להודות באמת,הרבה אנשים הולכים לקטול את האלבום הזה ואת רובי על היציאה מהקונכייה הותיקה שלו, אבל אחרי 10 שנים בביזנס[לא כולל בוי-בנד] נראה שהוא מצא את מקומו,טוב לו,הוא נהנה,ושומעים את זה. על התעוזה של האלבום מגיע לו הצל"ש. יש אמנים שימשיו ללכת על בטוח,ורובי תמיד ניסה לצאת קצת מהמסגרת והפעם הוא הצליח בגדול. האלבום הזה אולי יאכזב הרבה מעריצים ומעריצות,אבל לאיכותיים שביננו הוא רק יזכיר למה אנחנו כלכך אוהבים את רובי ולמה אנחנו רוצים שהוא ישאר. פופ? דאנס? אלקטרו-פופ? ראפ? אני לא ממש טובה בהגדרות, בשבילי זה הדבר הכי מעניין שרובי עשה ואין לי יותר מדי הסברים לספק כי פשוט כיף לי. כיף לי לשמוע אותו שוב ושוב.ועל זה אני נותנת לו 5/5.

Karma Killer

New member
ירדני!../images/Emo99.gif אני אגיב על הביקורת

בערב, אבל כל הכבוד על היוזמה, מת כבר לקרוא אותה, ואל תדאגי, שלי תגיע מייד עם צאת האלבום [האוזניים שלי חייבות לפחות שמיעהמקורית אחת לפני שאני אכתוב את הביקורת...]

Rincewind

New member
ביקורת מעניינת ומעשירה!

נהניתי מאוד לקרוא! משמיעה ראשונה, לא התחברתי כל כך לאלבום, למרות שהרגשתי שנעשתה פה הרבה עבודה, ומדובר בכל זאת במוצר מהפכני (השני כבר השנה אחרי כריסטינה). כל הכבוד לרובי על התעוזה!

Free Lancer

New member
יש לי שתי שאלות.

מה זה Rudebox? ומה זה the dutchess של פרגי? כאילו מה זה אומר?

a Warming Sign

New member
לרודבוקס אין ממש פירוש../images/Emo3.gif

יש לזה המון משמעויות וכל אחד אמור להבין אחרת..

למעלה