Re-Invention World Tour 2004

X Offender

New member
../images/Emo41.gifRe-Invention World Tour 2004../images/Emo41.gif

ן כן כן ! זה כ-א-ן-! סיבוב ההופעות האגדי של מדונה "Re-Invention" משנת 2004 להורדה בדיסק אודיו רשמי ! בהופעה חיה מפורטוגל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי כל הבוטלגים זה הדבר ה-א-מ-י-ת-י-! כל זה דולף לאינטרנט אחרי 6 שנים !!!! בייחד עם ה-DVD של המופע שגם הוא צולם בליסבון את ה-DVD כנראה נקבל בימים הקרובים במלואו בינתיים יש לנו 26 שירים מלאים באיכות הכי טובה שיש להורדה ! יאללה תתפרעו
ותודה לגולן שפירסם פה בפורום לראשונה
Re-Invention Tour - Live In Lisbon

ray of light1

New member
בעזרת השם שידלוף כבר הדיוידי!!!!!!!!!

אני מחכה לזה כבר שנתיים מאז שראיתי את אגלה לך סוד בפעם הראשונה, התגשמות חלום אמיתי לראות את זה סוף סוף :):):):):):):)

mordi22

New member
:)

ואו אביחי מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?! אחלה איכות תודה

hard confess

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הייתי עושה כל כך הרבה לייקים אם זה היה פייסבוק!!! סופסוף אחרי 6 שנים! וכן, חזרתי אחרי היעדרות ממושכת למי שזוכר אותי בזכות מחשב מקולקל...

ray of light1

New member
../images/Emo47.gifהוידאו של נערה חומרנית דלף!!!!!../images/Emo47.gif

http://www.youtube.com/user/lucasmcsrj#p/a/u/0/nob8-qYDMBo

ray of light1

New member
עוד קטעים!!!!!!!

http://www.youtube.com/user/beholdimcomingsoon#p/a/u/0/Qlt6RXxT7_A תישארו מעודכנים כי כל כמה שעות דולפים עוד קטעים

DBTK

New member
איזה חדשות נפלאות!!!

אני כבר בציפייה לא נורמלית לראות את ההופעה המלאה באיכות DVD!!! באמת לקח 6 שנים עד שזה יקרה, אבל זה קורה ממש עוד מעט - אנחנו מקבלים את העותק הרשמי של ההופעה! יייייייייייייאווווווווווווווווווווווו
איזה כייף אני ממש שמח! ותודה על הפירסום בפורום.

DROR MJ

New member
מה אתם מתלהבים?

שום דבר לא ערוך, גם לא המוזיקה, מדונה נשמעת מזייפת וגם הוידאו לא ערוכים כמו ב IM GOING TO TELL YOU A SECRET זה שזה צילום מקצועי לא מספיק לדעתי...

DROR MJ

New member
בטח סתם שחררו את זה לאינטרנט

בגלל הביקוש של המעריצים, לא אומר שיצא DVD של זה...

Just Golan

New member
זה לא ערוך בכלל

וזה לא נראה מספיק טוב כדי להוציא את זה באופן רשמי. אבל בכל זאת עדיף מהקליפים של יוטיוב

X Offender

New member
זה נראה מצויין מה אתם מקשקשים ?!

לא משנה מה יוציאו תמיד יהיו תלונות ראבק המופע הזה לא יצא בשום צורה מלבד צילומים גרועים של מעריצים ועכשיו שדולף המאסטר שד"א היה כביכול אמור להיות ה-DVD וכן ! זה היה אמור להיות ה-DVD אפשר להבין את זה רק לפי הקטע של THE BEAST WITHIN שאף פעם לא מראים במסכי הוידאו את הוידאו ארט בצילום אלא מראים אותו כפי שהוא FULL SCREEN מדונה מזייפית שמה מזייפת וכשהיא לא מזייפת אז אתם נובחים על זה ש"שמו יותר מידיי פלייבק" צריך להגיד תודה מהזה תודה לבן אדם שהפיץ את זה ולהודות שזה סוף סוף קיים ברשת באיכות הזאת ובאופן ה 90% רשמי . אז מי שלא נאה לו ולא יאה לו שפשוט לא יוריד ויחכה למשיח שיביא לו את הDVD המקורי ביום מן הימים. הורוגים אנשים שלא יכולים להנות ממשהו בלי לקטר כל הזמן כאילו שחייבים להם משהו ואני לא מתכוון אליך ספציפית גולן אז אל תקח את זה אישית

morgold

New member
מסכימה עם כל מילה

אני מאושרת לשמוע את ההופעה ללא עריכה!!! זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות בשבילי. יאווווו אני מקשיבה לזה בלי הפסקה ואני מרגישה כאילו אני שם עם הקהל.

Just Golan

New member
כפרה אני לא נעלב משטויות כאלו

וכמו שאמרתי הצילום אחלה אבל לא מיועד להוצאה רשמית כי הוא לא מספיק מעניין כמו שאר ההופעות שלה. אבל יחסית לכלום זה מצויין

למעלה