Raining - החלפת שם

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
שהשם החדש יביא הרבה מזל

Raining - החלפת שם

מישהי בפורום היפנתה את תשומת ליבי לעובדה שהניק שלי עצוב מדי והציעה שאחליף אותו לשם חיובי יותר לקראת ההפריה הבאה (הבאה לטוב). ואתם יודעים מה - היא צודקת במאה אחוזים
מכיוון שאני אוהבת גשם החלטתי לשמור על חלק מהשם, אבל עם מבט חיובי על החיים. אולי גם זה ישפיע לטובה
שהשם החדש יביא הרבה מזל

תודה לכולם על החיזוקים ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

Raining - החלפת שם

מישהי בפורום היפנתה את תשומת ליבי לעובדה שהניק שלי עצוב מדי והציעה שאחליף אותו לשם חיובי יותר לקראת ההפריה הבאה (הבאה לטוב). ואתם יודעים מה - היא צודקת במאה אחוזים
מכיוון שאני אוהבת גשם החלטתי לשמור על חלק מהשם, אבל עם מבט חיובי על החיים. אולי גם זה ישפיע לטובה
תודה לכולם על החיזוקים

ועכשיו להמשך טיפולים עם תוצאה חיובית (תרתי משמע) שבסופה
מקסים ובריא (או מקסימה ובריאה). כמו שאמרתי, אני בהחלט מתכוונת לעשות לעצמי היפנוזה עצמית לפני ההחזרה, להרגיע את עצמי ולנסות להרגיע את הרחם. בתקווה שזה יעזור.

מחזיקה לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חזק חזק

תודה לכולם על החיזוקים

מקסים ובריא (או מקסימה ובריאה). כמו שאמרתי, אני בהחלט מתכוונת לעשות לעצמי היפנוזה עצמית לפני ההחזרה, להרגיע את עצמי ולנסות להרגיע את הרחם. בתקווה שזה יעזור.
מחזיקה לך
חזק חזק

רחל1000

New member
רעיון נפלא להתחלה חיובית חדשה.

מחזיקה לך
חזק חזק
הרבי מלובביץ נהג לברך את הפונים אליו ברכה בזו הנוסח: בשורות טובות בגשמיות וברוחניות בנגלה ובנסתר. הסבר שלי: גשמיות= גשם רוחניות= רוח. הכוונה שיהיו בשורות טובות גם בחיי היום יום שלנו הנראים לעיני בשר כי אנחנו בני אדם ואנו רואים בעצם יותר את הגשמי. לפעמים יש ניסים ברוחני ואנו לא מודעים לכך אלא לאחר זמן ולעיתים אף לעולם לא. אך כאשר אנו רואים ניסים גלויים אנו מתייחסים אליהם מיד ומבינים. וכ אני מאחלת לך הצלחה בגשם וברוח ובמילים פשוטות: תינוקות בריאים ושלמים במהרה בקרוב.

מתאים לי ../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo23.gif

הרבי מלובביץ נהג לברך את הפונים אליו ברכה בזו הנוסח: בשורות טובות בגשמיות וברוחניות בנגלה ובנסתר. הסבר שלי: גשמיות= גשם רוחניות= רוח. הכוונה שיהיו בשורות טובות גם בחיי היום יום שלנו הנראים לעיני בשר כי אנחנו בני אדם ואנו רואים בעצם יותר את הגשמי. לפעמים יש ניסים ברוחני ואנו לא מודעים לכך אלא לאחר זמן ולעיתים אף לעולם לא. אך כאשר אנו רואים ניסים גלויים אנו מתייחסים אליהם מיד ומבינים. וכ אני מאחלת לך הצלחה בגשם וברוח ובמילים פשוטות: תינוקות בריאים ושלמים במהרה בקרוב.
מתאים לי
תודה

קראתם על ההיפנוזה בידיעות שבוע שעבר

תודה לכולם על החיזוקים

קראתם על ההיפנוזה בידיעות שבוע שעבר
רופאים הוכיחו עליה משמעותית בכניסה להריון לאחר היפנוזה (דמיון מודרך) בזמן השרשת העוברים, אז בנות קדימה, אפשר לעשות זאת לבד עם מוזיקה מרגיעה ומילים של שכנוע עצמי, זה עובד, המוח קולט דמיון ומציאות אותו דבר, וזה כמובן משפיע על הגוף בכלל, זה סוג של הרפיה + אוטוסוגסטיה, מי שמתמידה בזה - זה מחולל נפלאות - לא לזלזל - בכלל הרפיה טובה לזמן קליטת העוברים ב ה צ ל ח ה לכו
לנו

צוקה1

New member
ריין את מזמן אצלי "גשם של ברכה"

Raining - החלפת שם

ריין את מזמן אצלי "גשם של ברכה"
כל שתבקשי לו יהי

אפרוח2

New member
אני מכירה אנשים ששינו את שמם

Raining - החלפת שם

אני מכירה אנשים ששינו את שמם
אני בעד! אני מאמינה שיש משמעות לשם. אמרו לי פעם שהשם שבחרתי לבת שלי הוא "קשה" והחיים שלה לא יהיו סוגים בשושנים...צדקו! אני מקווה שהשם החדש יביא לך רק ברכות והצלחות!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה