../images/Emo41.gifPut your hands ../images/Emo32.gif me!../images/Emo41.gif
ושוב אני מפליא בשנינותי ונותן שם חדש לכל שרשור אוף טופיק. ובואו באותה הזדמנות אני אקריא לכם דף מיומני: יום שישי, 10.9.04, 19:30PM הם כמעט תפסו אותי. התחבאתי לי באחת ממחילותיי בסיביר, כשלפתע שמעתי מגפון: "ה
טופיקן! אתה מוקף!". נבהלתי. לא ידעתי מה לעשות, אבל הייתי חייב להינצל - תוך שעתיים אני צריך לפתוח שירשור
חדש. אם לא, אני אכנס לקריז. התחבאתי לי בתוך השלג, כשהעיניים מציצות החוצה וחור קטן בשביל לנשום. ראיתי את אליאור נכנס עם עוד 2 אנשים לא מוכרים. מהזווית שראיתי את אליאור הוא היה נראה בן 10 (
). הוא החזיק בידו פנס ובידו השניה הוא החזיק פרבי. מצד ימין שלו זיהיתי אדם גבוה במדי שוטר - הם גייסו את רועי מוקדם יותר מהזמן שהוא היה אמור כדי שיעזור במצוד. מצד שמאל של אליאור ראיתי איזה מישהו שהיה עסוק בלצייר את קרטמן בלפטופ - זה היה רוי. הם האירו בפנסים את המערה החשוכה ולא מצאו אותי, עד שלבסוף רוי האיר ישר לעיניי וכל כך נבהלתי מהסינוור שקמתי וחשפתי את עצמי. שלושתם היו חזקים יותר ממני, אז הייתי חייב לפגוע בנקודת חולשה שלהם: לאליאור לקחתי את הפרבי וזרקתי בצד הרחוק של המערה. אליאור התחיל לגשש במערה כעיוור עד שנפל על השלג והתעלף. לרועי הורדתי את המדבקה על המדים שלו: "מומחה בתפוז אנשים" - וגם הוא מיד נפל. לרוי פשוט לקחתי את הלפטופ וסגרתי את "קרטמן - גרסת המ.ק." בלי לשמור. רוי גם צנח מיד לשלג. וכך ניצלתי, יומני היקר. אני לא אגלה את מיקומי הנוכחי כי יומן זה עלול ליפול לידיים הלא נכונות. שלך, ה
טופיקן.
ושוב אני מפליא בשנינותי ונותן שם חדש לכל שרשור אוף טופיק. ובואו באותה הזדמנות אני אקריא לכם דף מיומני: יום שישי, 10.9.04, 19:30PM הם כמעט תפסו אותי. התחבאתי לי באחת ממחילותיי בסיביר, כשלפתע שמעתי מגפון: "ה