וואלה במקרה... חחחחחחחח אז במקרה תכירו... זה אני
P Princess of Tides New member 16/10/03 #20 נראה שהיה נחמד... ../images/Emo13.gif שמחה לשמוע... וחבל שלא יכולתי להגיע... נו, טוב.. פעם הבאה!
N Nightwinds Lullaby New member 16/10/03 #44 הא! עוריט! עם מי קנית את החולצה הזאת? עם מי? עם מיייייי?
מ מטייל עם סנאים New member 15/10/03 #15 אוקיי, פתאום אי אפשר להעלות תמונות בתפוז. אחלה טיימינג נמשיך מחר כך.
T thephilosopher New member 15/10/03 #17 אתה מהיר טוף ההעלת את התמונות מהר, המפגש היה קשוח מי שלא לא בא לא היה קשוח
P purple cat New member 15/10/03 #19 ../images/Emo48.gif היי! שמחה שנהניתם בסוף, תמונות מוזרות...... מי שזוכר אותי, אני וחברה שלי היינו איתכם ליד הטאוור ולא רצינו להצתלם.
../images/Emo48.gif היי! שמחה שנהניתם בסוף, תמונות מוזרות...... מי שזוכר אותי, אני וחברה שלי היינו איתכם ליד הטאוור ולא רצינו להצתלם.
M mirror image New member 16/10/03 #24 אני יודע למה!!! כדי להראות לכולם כמה אנשים מהמפגש(אני באדום) מה קורה אני חדש קוראים לי תום ואין לי מושג איך אני מחליף את שם המשתמש !!!!help me
אני יודע למה!!! כדי להראות לכולם כמה אנשים מהמפגש(אני באדום) מה קורה אני חדש קוראים לי תום ואין לי מושג איך אני מחליף את שם המשתמש !!!!help me
M mirror image New member 16/10/03 #25 ד"א זה היה בשביל השאלה: מישהו יכול להסביר לי מה זה התמונה הזאת