Power And The City

../images/Emo41.gifPower And The City

שנאלצנו להציע לכמה אנשים שפגשנו במקרה להצטרף למפגש פורום פאוור מטאל כי מקבלים הנחות בכניסה למימדיון (
), ולמרות שטורטרנו ברחבי ת"א והפרענו לזקנות באוטובוס... היה כיף!
קודם כל, החבר'ה הקשוחים שיפצרו לעצמם מאפרה קשוחה.

החידה השבועית לילד

פורום פאוור מטאל החביב נפגש בעזריאלי להחלפת חוויות מערב ראש השנה (הא?
). אנא עזרו לנו, ילדים, למצוא את הג'וינט שעישנו החבר'ה שבתמונה לפני שהם הצטלמו.

Blind Idiot

New member
אני אסביר לך...

קודם כל קצת רקע... יש לך פה ארבעה אנשים שאני במקרה מכיר את כולם, בכיתות ח'-י' שלומדים איתי בבי"ס לשמאלי קוראים נבו למוסתר השמן קוראים תפוח אדמה אבל השם שלו זה יונתן למי שמסתיר אותו אנחנו קוראים רן בר זיק כי הוא מאוד דומה לרן בר זיק וגם הוא לובש את החולצה שלי... ולזה עם האדום אנחנו פשוט קוראים "הוא" ולא בתמונה יש גם בקמן ה"בלאקר" המטרה של התמונה הזאת, לדעתי, היא להוכיח לעולםשכן, עדיין יש אנשים מתוסכלים מאורט השומרון שהעיסוקים שלהם בחיים זה ללבוש חולצות של אנשים אחרים ולהגיחע למפגשי פורום בני 5-7 אנשים... דר"א - nightwinds lullaby הייתה שם גם?

תעלה את כל התמונות יא טחור!

בכל מקרה, סיכום מפגש: לי היה מאוד כיף, פגשתי כמה אנשים ממש סבבה, הסתובבנו והצקנו לאנשים, היה סבבה! מי שלא בא הפסיד...

child of bodom2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

דוגרי היה אדירררר!!! לכל מי שהיה אם אתם זוכרים סדיכמנו על אחד מהמפגשים הבאים על וואקן אופן אייר:) אני אומר לכם עד היום לא חזרתי עם כזה חיוך מפגישת פורום.... רק הצקנו לאנשים....? שיגענו אנשים(למי שהיה במפגש ראה ערך תצלום דוסים שאני גרמתי לו להפתח) ואאהה גם רעה ערך חנות:) ד"א עכשיו אני יתרום למאמץ המלחמתי בפורום להעיר אותו בעזרת הוספת ביקורות לדיסקים חדשים
טוב אז ביי בנתיים ואני יחזור בקרוב עם העלאת עוד תמונות לפורום:)

וסופסוף, תמונה קבוצתית.

מספר 1 בסדרה. משמאל אתם יכולים לצפות במחזה מזוויע שלצערי נפוץ ושכיח בקרב האוכלוסיה המתבגרת בארץ- ערס-בבונים. שלושה מהם נצפו בעזריאלי [להלן: השלושה משמאל] והוסגרו לרשות שמורות הטבע והגנים.

CabriA

New member
תגידו......

במקרה צעקתם למישהו עם חולצה של ראפסודי?..

למעלה