POP Education

theone24

New member
בגדול, אביחי אמור לעשות לה אחת...

אבל הוא קצת נעלם בזמן האחרון. במידה והוא לא יוכל אני חושב שאני יעשה לה אחת (אלה אם כן בא למישהו אחר,בכיף).

theone24

New member
אוקי, אבל זה לא יהיה בקרוב...

הוא יהיה ארוך כמו של קיילי וכרגע אין לי את החשק לאחד ארוך... אבל אני אעשה לה אחד. מה עם עוד אומנים? מי מתנדב לעשות על בריטני וכריסטינה??

רוצה רוצה בריטני!!!!!!!!!!!!!!1

מאוד מאוד מאוד D: מה שמנע אותי מפופ אדיוקיישן עליה עד היום זה שתפסתי ממנו משהו הרבה יותר מעמיק ממה שגיליתי הוא. כלומר, משהו מעבר לאלבומים, אלא ממש את הביוגרפיה במלואה, כולל מה קרה לה ומתי קרה לה, התקרית הזו והתקרית ההיא, והערצה אמיתית כלפיה יש לי רק שנה אחת תמימה. זה לא אומר שאני לא מכיר את הביוגרפיה שלה, מכיר ומשנן היטב! אבל לא בהרחבה.. אולי תסכמו לי מה אתם מחפשים?

theone24

New member
תעשה איך שלדעת הוא צריך להיות.

זה יכול להיות כמו שאני עשיתי שזה סיכום של הביוגרפיה המקצועית שלה כמה שיותר מתומצת וענייני או יותר נקודתי רק על המוזיקה שלה והאלבומים כמו שאחרים עשו. מאחר ואנחנו פורום מוזיקה הדגש הוא על,נו, המוזיקה...אבל אם יש שערוריות גדולות שקרו על הדרך ואי אפשר להתעלם מהם (ולבריטני יש תקופה שכל העולם יזכור) אז ברור שצריך להזכיר זאת. מעבר לכך, החיים האישיים שלהם (אם מי היא יצאה וכולי) לא ממש מעניינים או צריכים להיות חלק מזה, אבל חתונות וילדים, כן.

קיבלתי ../images/Emo13.gif חשבתי על משהו כזה...

-החיים שלפני, ילדות על קצה המזלג ומיקי מאוס. -BOMT, הפריצה הענקית -OIDIA, בניית מעמדה בפופ ובעצם הכרזת "אני כאן כדי להישאר" -BRITNEY, בריטני מתבגרת והמהפך בקריירה. הזוגיות עם ג'סטין וקרוסרודס. -ITZ, הצלחה בלתי פוסקת והתחזקות מעמדה ככוכבת (קיבלה כוכב ב-WOF, בכל זאת). -GHMP, התקופה שלאחר הפציעה באווטרייג'ס, הפסקת הטור ובכלליות, פרידה ארוכה ושקטה מהפסגה. וההיכרות עם קווין (בע). -החתונה, הבנים המקסימים וההפסקה מייצור מוזיקה לטובת גידול ילדיה והקמת משפחה. -BLAKOUT ! הרבה מה לכתוב. גירושין, התמוטטות, וכל התקופה. והאמת, נקודה חלשה שלי. אני לא יודע מה קרה שם! חוץ מחשד לשימוש בסמים, קרחת, תקיפת צלם עם מטריה והמון משבריי פפראצי. -CIRCUS, החזרה לפסגה. שיקום, שינוי ההסדר של המפגשים עם הבנים ובעיקר הצלחה מטורפת!!!!!!!!!1 -TSC, עוד להיט לראש הבילבורד ותקופה די שקטה, דבר שהתגלה חיובי מאד. עם קצת ליין ביגוד בעיצוב אישי, קצת בושם חדש, קצת קמאו בסדרה האמריקאית הטובה ביותר ל-2009 של האמי (אם אינני טועה) והכל בניחוחות האלבור החדש שבתנור. רציתי גם לתת נישה קטנה לכל סינגל. רלוונטי?

../images/Emo26.gif

התקופה הרעה התחילה בנובמבר 2006. כשהיא הופיעה בתוכנית של דיוויד לטרמן היא עוד הייתה בסדר. אני זוכרת שהיא הודיעה על גירושים, עבדה קשה, הייתה עם הילדים (לא היו הרבה תמונות פפארצי שלה או שראו אותה עם שון כי את ג'יידן היא הסתירה), ראינו אותה עם לארי, אדם וג'ייסון (תמונה
). אבל בשלב כלשהו הופיעה פריס הילטון ומפה התחילה ההתדרדרות שלה. בריטני בילתה כל יום. בהתחלה עם פריס, אחר כך עם פריס ולינדזי וכששתיהן נעלמו אז היא התחילה לבלות עם הדוגמן יצחק כהן שנעלם אחרי כשבועיים ובסוף מכר אותה. 2007 * היו שמועות על סמים והייתה תקופה שהיא אפילו עברה בדיקות סמים כל כמה ימים/שבועות ובכולם התוצאה הייתה שלילית. * בריטני אף פעם לא ניסתה להתאבד או לקחה סמים כמו שטענו בתקשורת. * בפעם הראשונה שהיא נכנסה לגמילה היא יצאה אחרי יום, בפעם ה2 היא הייתה יותר מיום אבל שוב יצאה די מהר. * לקרחת אין באמת הסבר. בריטני לא אמרה הרבה, מבחינתה זה היה דבר נורמאלי שהרבה אנשים עושים אבל לה קראו משוגעת. הרבה טענו שזה בגלל שדודה שלה מתה באותו השבוע (היא הייתה חולת סרטן). אחרים טענו שהיא נאנסה במועדון כי כשהיא עשתה את הקרחת היא אמרה שהיא עושה את זה כי נמאס לה שכולם נוגעים בה – זה לא נכון. * אחרי שהיא יצאה ממכון הגמילה בפעם ה2 היה נראה שהיא בסדר. היא הלכה לכל הפגישות של AA (אלכוהוליסטים אנונימיים), חזרה לעבוד (הטור בHOB, אולפן הקלטות) אבל בדיוק באותו הזמן הופיעה אלי (היא לא בת דודה שלה כמו שחשבנו אבל היא עוד אחת מהאנשים שג'יימי אחר כך הרחיק מבריטני). בכל התקופה הזאת (מרץ-יוני) בריטני עדיין הלכה למועדונים אבל הרבה פחות. אני לא זוכרת מתי סם הופיע אבל הוא היה עם בריטני בערך מהתקופה של אלי ואם בריטני עבדה באותו הזמן אז אולי זה בגללו (הוא היה המנהל שלה בתקופה הרעה עד שההורים שלה התערבו והוציאו נגדו צו הרחקה בטענה שהוא מסמם את בריטני). ההורים שלה חזרו לחייה בתחילת 2008 קצת אחרי שעדנאן הופיע. לין העדיפה שג'יימי יהיה זה שידאג לבריטני בזמן שהיא נמצאת עם ג'יימי לין שבדיוק הודיעה שהיא בהריון. את השאר אתה בטח יודע.

אל תעשה רק על המוזיקה

יש לי הרגשה שהרבה אנשים לא באמת יודעים מאיפה בריטני התחילה והם ממש מזלזלים בה כאילו שהיא סתם הייתה בלונדינית עם הרבה מזל וזה לא נכון. בריטני עבדה קשה כדי להגיע לאן שהיא הגיעה. אני מעריצה אותה מאז 1999 ואפילו אני עד היום לא יודעת ממש איך היא התחילה (ברור שאני יודעת שהיא הופיעה בקניונים, מיקי מאוס, הייתה בכל מיני תחרויות אבל אני לא מכירה את כל הסיפור). תקרא את הביוגרפיה המלאה באתר הישראלי או תיעזר בויקיפדיה עדיף זה שבאנגלית כי בדברים כאלה הם לא טועים ויש שם יותר מידע. אתה יכול לשאול בפורום אולי הם יעזרו לך. שהביוגרפיה לא תהיה כל כך ארוכה (בויקיפדיה יש יותר מדי מידע) ותחלק את זה לכמה חלקים למשל: 1. לפני הפריצה עד 98. 2. השנים הראשונות אני הייתי עושה רק על התקופה של 2 האלבומים הראשונים. 3. ההתבגרות – האלבום השלישי והרביעי. 4. ההפסקה+חתונה+ילדים+גירושים+ההתמוטטות. 5. בלקאאוט. 6. הקאמבק-סירקס. אלבומים+סינגלים (קישורים לקליפים/שירים ביוטיוב). הופעות בלתי נשכחות – כי לבריטני יש כמה והם אולי החלק הכי חשוב בקריירה שלה. את ההופעה עם הנחש אתה יכול להוסיף כחלק מהאלבום השלישי וכו'. אפשר גם לעשות פינת הידעת של כל מיני דברים שאנשים לא יודעים (למשל על האלבום שהיה אמור לצאת ב2005, הסיפור מאחורי השיר שבריטני כתבה - מונה ליזה *הלם*) - כל אותם דברים שמציגים את בריטני האומנית שהרבה מעריצים שכחו ואחרים לא מכירים. שיתופי פעולה - לדעתי חשוב לציין כי זה רגעים חשובים בקריירה שלה ובריטני היא לא אחת שמשתפת פעולה עם כל זמר שני אז זה לא יהיה ארוך
בסוף אוקטובר בריטני חוגגת 12 שנות קריירה אז אתה יכול לפרסם את זה באותו היום (אם תספיק).

תודה, עזר!

והויקיפדים, גם באנגלית, הם לא כתבו על הרבה כל כך.. על תקופת 2007, המשברים ובלקאאוט... הם השמיטו.

האמת שלא בדקתי

אבל המידע על בריטני ואולי אפילו על האלבומים זה אותו הדבר גם בויקיפדיה באנגלית וגם בעברית. אני התכוונתי למידע על הקליפים שאני לא חושבת שיש בויקיפדיה בעברית אבל אני יודעת שיש את זה באנגלית. יש שם גם רשימה של כל השירים (שאין צורך בלכתוב את כולם אבל אפשר להשתמש במידע שיש שם למשל איזה שירים בריטני כתבה. אני זוכרת שקראתי שהיא כתבה כ60 שירים מאז תחילת הקריירה אבל זה לא מופיע שם).

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מה שרשמת על בריטני

בשרשור הזה נראה לי את ואני יכלנו לכתוב אחלה פופ אדיוקיישן על בריט
גםאני מעריצהאותה יותר מ10 שנים.. מ98

אם אתה מעריץ רק שנה

אז אתה בטח לא מכיר חצי מהדברים שכתבתי חחח תסתכל קצת על הPOP Education של ביונסה. היה שם מספיק מידע. לא קצר מדי ולא ארוך מדי אבל כן נותן כבוד לאמן כי אתה מציג את הקריירה הארוכה שלו ואת רגעי השיא בלי לחפור יותר מדי כמו שאני עושה עכשיו
שלא יהיה קצת מידע על בריטני-אלבומים+סינגלים-קצת תמונות וזהו. זאת לא המטרה של הפינה, ככה אני רואה את זה. נ.ב. מעריצים חדשים מעצבנים אותי.

תלוי

אתה חושב שcircus זה האלבום הכי טוב שלה או השני הכי טוב? אתה חושב שהטור האחרון הוא הכי טוב שלה או שהקליפים האחרונים טובים/ברמה של הישנים? מה שמעצבן במעריצים חדשים זה שבשבילם הכל טוב. הם לא באמת מכירים את בריטני ומבינים למה היא הפכה לכוכבת כל כך גדולה. הם לא צפו בה בשידור חי כשהיא הופיעה עם הנחש או התנשקה עם מדונה. הם אוהבים את כל הדברים האחרונים שבריטני עשתה ולא מאוכזבים מכלום. ממה שאני מתאכזבת הם מאושרים. זה מ-ע-צ-ב-ן
זה לא משהו אישי אבל הצפיות שלי מבריטני גבוהות כי אני יודעת למה היא מסוגלת.

theone24

New member
לגמרי../images/Emo45.gif

לעיתים ניתן לראות זאת גם אצל מעריצים ותיקים יותר,וזה הכי מצחיק...ומזלזל.

candyheart

New member
לא צריך לכתוב במפורטות על כל קטע בחייה

אבל מכיוון שבריטני היא דמות מאוד ציבורית,אני חושבת שחשוב לסקר גם את אבני הדרך האישיים שלה,מכיוון שאלה מאוד השפיעו על הקריירה שלה.הילדות וההתחלה,שלא כולם מכירים,צריכות לקבל התייחסות.גם ההתמוטטות ומה גרם לה,הקאמבאק וכל שאר הירקות. לבריטני יש תקופות מאוד בולטות בקריירה(הילדה הטובה,בריטני הסקסית) וגם אלו צריכות לקבל התייחסות מעבר לדיסקוגרפיה. יש לה גם לא מעט שירים שהרבה אנשים לא מכירים שלא שוחררו או שסתם תפקדו כשירים באלבומים אך לא יצאו כסינגלים,שיהיה מאוד מעניין לקרוא עליהם.כמו כן,בריטני ידועה בהופעות שלה,אז גם ההופעות הגדולות שלה צריכות לקבל התיחחסות.

spiceupmylife1

New member
היי

לדעתי הודעה לכל הסינגלים זה יהיה הרבה יותר מדי חלונות. אבל איך שאתה רוצה...

candyheart

New member
המון תודה על ההשקעה המטורפת!

את רוב השירים פה לא הכרתי...במיוחד את אלה משנות ה-80/90. בשבילי קיילי תמיד היתה מאוד bland.מתוקה בטירוף עם כמה יציאות טובות,אבל בגדול עוד זמרת פופ. אני חייבת להגיד שהפינה די גרמה לי לשנות את דעתי.למדתי על כל התקופות שלה,שמעתי שירים וראיתי קליפים שלא הכרתי...וזה בהחלט גרם לי להעריך אותה יותר וגם להתעניין בה יותר. באמת תודה על ההשקעה הענקית! היה ממש מענין לקרוא ובהחלט השכלתי! אה,וסליחה שלא הגבתי מוקדם יותר.העבודה,עייפות וכל זה...ורציתי להגיב ולראות הכל. שוב המון תודה! כמובן שזה יתווסף ל-POP EDUCATION המטולגנים.

למעלה