Poetry in Motion

נתן.ל

New member
הג'נגו והזאב הבודד (פינת הלשון)

זה מה שכתבת : "זאב הוא בודד. אבל הוא חי בלהקות! פרדוקס. " אז זהו שלא. זאבים אכן חיים בלהקות. זאב שאינו חי בלהקה הוא היוצא מגדר הרגיל ואי לכך הבלתי נורמל. לכן הביטוי "זאב "בודד" על מנת להדגיש את האחד המתבודד שאינו חי בלהקה ואינו צריך את ההגנה של מחייה בלהקה. אז, פרדוקס
לא ממש. ואלה היו 30 שניות על "להקת זאב ולהקתו"

BladeRunner

New member
סמנטיקה , סמנטיקה ...../images/Emo132.gif

'רוח הדברים' (והרבה) היא שקובעת בייחוד למה שנוגע ב ARS-POETICS אפרופו מלל וכו' , מה לגבי נוהל NTCHRISTT ביחס לשירשור ההוא

RaananC

New member
סגן פ. סחטיין על הטור בפג"ז....

אבל אתה צריך להבין אם יקחו לכולם את הרכבים לא תהיינה תאונות (על פי המשל שחרגול ללא רגליים לא קופץ) ואז נפתרה הבעייה.

Fighting Nir

New member
../images/Emo98.gifזו הזדמנות טובה לומר לכולם...

פסח שמח וכשר
תבלו ותהנו מהרבה טיולים בחג, אני אישית אשמח לא לשמוע על החלקות ותאונות מיותרים. בנוסף לומר ל"חסה"
ולצוות "פול גז" ברכות על המדור החדש, "(אין) בטיחות בדרכים". אין ספק שזה נושא רציני מאוד
הדורש התייחסות מיוחדת אז, תבלו ותהנו ותאכלו הרבה...
מצוות אתר WWW.TOPBIKER.COM

guy1100f

New member
../images/Emo45.gifאני זה החתיך באמצע

צוות האתר topbiker.com עבר לאחרונה יום גיבוש ב"אמריקן לייזר" את התוצאות אתם רואים בתמונה-תראו איזה גב יפה יש לנו. ישר עלנו על האופנועים ואכן נרשמה עליה של 2 קמ"ש עקב אוירודונמיות משופרת. צוות האתר=גיא,ניר,בועז ועוד כמה גרופיס מתעלקות.

yarivos

New member
איזה גאנג'ה הג'אנגו מעשן..

גם אנחנו רוצים מהחרא הזה... אני חושב שזה מתמצט את מה שאני חושב .. מבלי לפגוע בזכויות. יריב.

למעלה