Poetry in Motion

BladeRunner

New member
../images/Emo41.gif Poetry in Motion ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

הג'אנגו כפי שלא היכרתם
חובה לכל מי שמחשיב עצמו אופנוען
ENJOY IT בלינק למטה .

גיאג

New member
תראה , אני מאוד מסמפט את "פולגז"

הם ממש טובים , חבר'ה רציניים ( אזרח , ארגוס , קולט וכו' ) עם זאת סבור אני שהאתר הנ"ל אינו מקום התנסות לסופרים מתחילים או מתקדמים , אינו מקום שבו אני כמבקר באתר צריך לקרוא מהגיגי ליבו או מוחו של X Y Z . מבלי לפגוע בג'נגו , הוא בהחלט אדם משכיל ומוכשר עפ"י הכתוב , רק לא ממש נראה לי שהאתר אמור להכיל בתוכו דברים מהסוג הזה אלא אינפו' יומית , טכנית מעשירה . אני בהחלט מקווה שההופעות הללו של שחקני החיזוק למיניהם הנן חריגות .

C O L T

New member
COLT מכחיש כל קשר לפרשת פולגז

אני לא מהצוות, לכל היותר יש שם כמה תמונות שצילמתי. אז לא אוכל לגנוב כבוד המגיע לצוות המעולה של פולגז. תמשיכו בעבודה הטובה.

BladeRunner

New member
כרוניקה של ויכוח ידוע מראש אבל...

רק כמה מילים ברשותך\ם. השחתת הזמן המשותפת לכולנו מקורה במושג אופנוענות ולא רק באופנועים.תוכן מושג האופנוענות נוצק מתוך האנשים וגם מהמכונות. פולגז משלב בתוכו את שני המרכיבים וזה כוחו.

OMERTLLF

New member
גיאג, פססססטט, כנס לפה רגע...

ובפורום הזה, לראות כל מיני פודלים מקשקשים בזנבם ומזילים ריר על רגלי קולט זה תקין? מה קרה למחק? הTLLF ברגע של טירוף

גיאג

New member
תראה , אם קולט נראה טוב , למה שלא

יזילו ריר על רגליו ? את כרובי ראיתי , הוא לא הטיפוס הנכון , גבוה מידי , נראה לי אגרסיבי משהו , אולי קולט ייתן את המענה העדין יותר לא ???
וברוח שטות זו לא נותר לי אלא לאחל לכולם חג פסח שמח וכשר ( כמובן ) מי ייתן ותאכלו מצות רבות כחול שעל שפת הים !!!!!

אזרח פ.

New member
תגובת פולגז...

בוקר טוב גיאג... קודם כל פול גז הוא אתר שבו תמצא "אינפו' יומית, טכנית מעשירה" - אבל לא רק. כמו שכל מגאזין נותן במה לכותבים אורחים, כמו גם לכותבים קבועים יותר בנושאים שרלוונטים לתכנים שבו, כך גם בפול גז אנחנו מוצאים לנכון לתת גם לכותבים שאינם מצוות המערכת או מכותבי מדור "פודיום", במה לדבריהם, בעיקר כשהדברים רלוונטים. בכך אנחנו מגוונים גם את סיגנון את הכתיבה באתר, וגם נותנים נקודות מבט שונות משלנו ומשל הכותבים הקבועים באתר. מסיבה זאת למשל, העלנו את מה שכתב שחר עמרמי (לגבי ספורט מוטורי בישראל), את הסיפור "איטליה שלי", או את "גאז' והאופנוע האדום" (שאינו ממש מבחן דרכים, למרות שהופיע ב"אוטו"). כשקראנו את מה שכתב ג'נגו, החלטנו פה-אחד שמעלים את זה. ג'נגו כותב בצורה מאד תמציתית, ובשפה מאד יחודית. וכמובן שהוא לא ממש מדבר על גידול כבשים בניו זילנד, אלא על נושאים שמאד קרובים אלי ואליך. מעבר לכך, זה ממש לא בא על חשבון תכנים אחרים (יש לנו מספיק מקום בשרת...), רוצה לקרוא ? תיקרא. לא רוצה ? לא נורא, אפשר לדלג. התגובות במקרה זה אגב תומכות בהחלטנו להעלות את דברייו. יום נעים

el presidente

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

למערכת פול גז..תישמעו..המאמר בן ה 12 עמודים שרציתם שאני אכתוב לכם על כמה EN הוא אופנוע אידיאלי בלה בלה בלה ...והתמונות של כל חברי המערכת שועטים על הקסטומים ברחבי הארץ..אה..כן..והסירטון של הEN עוקף בווילי R1 מיזדמן שהיה אמור להיות מצורף לכתבה.. בקיצר..כל זה ..אנ יבסוף לא יוכל ליכתוב לכם את הכתבה.. למרות הבקשות... סתם...באמת סתם.... מה קרה?.... אסור להשתעשע קצת ?..יום אחרון..יוצאים לחופש..... (הנשיא מדגיש..שלא היתה ולא תיהיה פניה בנושא הכתבה..הכל פרי דימיונו הקלוקל)

אזרח פ.

New member
../images/Emo96.gif אהההה....

"...כמה EN הוא אופנוע אידאלי..." EN זה אופנוע ?
VN אני מבין, אבל EN ?
יום אחרון... יוצאים לחופש

Fat Custom

New member
קוקוס, הולך ופוחת הדור, זוכר את

נושא שיחתנו אמש? מוכר? מה קונה? לפעמים, אבל רק לפעמים אני נוטה להסכים עם דעתו של פ. האזרח

el presidente

New member
../images/Emo96.gif שמן?

תישמע....אופנוע זה אופנוע...לא יעזור... והאזרח...הוא בסדר הוא.... וחוץ מיזה..יום אחרון יוצאים לחופש....

BladeRunner

New member
../images/Emo1.gif + ../images/Emo96.gif + ../images/Emo45.gif

מפנה לתגובתי לעיל לגיאג. 'פולגז' מיישם מינון נכון לטעמי של צדדים טכניים\אנושיים הקשורים לעולם האופנוענות. חושב שהג'אנגו השכיל לבטא בצורה בהירה ומבריקה חלק משלל התחושות האנושיות הנילוות לפעולת הרכיבה. מתכנן להפעיל עליו לחץ פיזי מתון כדי שיכתוב ע'ב קבוע ככל האפשר. בשמחות ידידי ,

Shuchman

New member
../images/Emo45.gif אחלה כתבה (של ג'נגו) וגם

הייתי רוצה לראות עוד כאלה. "פולגז" בשבילי אינו רק קטלוג מידע חדשותי וטכני - הוא מעביר אווירה שנעימה לי. לכן אם יש כאלה שמיטיבים לבטא את התחושות שכלולות בחוויה האופנוענית - כן ירבו כתבותיהם. גיאג - כמו שבעיתון אתה מדלג, נניח, על ההורוסקופ - דלג גם על כתבות האווירה. או תעבור לערוך את "פולגז" ואז תקבע את התכנים. חג שמח

CBRRRRRR

New member
ואני תוהה

ג'נגו הפיוטי תגיד, אתה בטוח ש"אי אפשר להוציא את הג'ונגל מג'נגו"
אהבתי.

RaananC

New member
ואני אמשיך ואוסיף איפה אותו ג'נגו

שפרץ בסערה לפורום האם הוא נהיה תרבותי רכרוכי משהו האם אביר הבנדיט עוד יעבור ל-SM?
הביאו חזרה את הג'נגו שהיכרנו.

למעלה