Patch 0.47

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהאעה ההורים3>

אני תוהה אם אפשר לעשות את המשימה של ההורים גם עם המיולים...=0 כאילו, אם אני עושה 3 דמויות בכל עולם והולכת לעשות את המשימה של ההורים אני אקבל טונה של NX באותצו חשבון.. כי גם ככה יש לי 6 דמויות 3 בברה ו3 בסקאניה..=0 חוצמזה הפאי3>3> אני כ"כ אוהבת את המשימה הזאת, הפאי הזה נותן תוספות מטורפות..=0 יאללה כל מי שבגילה שלי לשנס מותניים וללכת לרצוח תרנגולות ולהשיג כמה שיותר פאי דלעתD: ה"Turkey Commando" נשמע כאילו באים חבורה של תרנגולות ועושים על כל שחקן אמבוש..:S זה מטריד..:S

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif קראתי פעם באיזשהו אתר

הסבר על המשימה של ההורים, ואפשר לעשות את זה רק עם אחד המשתמשים של החשבון (כלומר רק פעם אחת עם המשתמש שנרשמתם דרכו לאתר).

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאבל באותו משתמש

אפשר עם כל הדמויות שיש, וגיליתי שזאת משימה לרמות 20+ עשיתי אותה עם 2 דמויות כבר..=] ויש לי 2 כרטיסים של 100 נקודות..3= קיצר נחמד לי בהחלט..3=

וואיי נשמע מגניבבבב../images/Emo6.gif

רק לא הבנתי, הנקודות יהפכו לכסף רק בסוף החודש
או מייד כשמסיימים את הקווסט
עוד שאלה, כמה כסף שווה כרטיס של 100 נקודות וכמה של 250 נקודות

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אני חושבת

שעכשיו יכניסו לנו את כל הנקודות בMaple Mob לחשבון.

עכשיו שאלה יותר חשובה../images/Emo87.gif

הבית הרדוף יורד או שנשאר על המפה?!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif מן הסתם יורד ../images/Emo3.gif

יש עכשיו איוונט חדש.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אפשר להוריד ../images/Emo3.gif

זה מוריד לי D:

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif לא עובד לי \:

ניסיתי להתקין את זה לפחות 10 פעמים, כל הזמן זה נתקע לי בחלק השני, ופעם אחת זה עמד לסיים ונתקע ממש שנייה לפני שזה סיים. -_- המנואל פאטץ' לא עובד, זה פשוט פותח חלון בחלק השלישי ולא זז, מת.

שירלי317

New member
איך משיגים את כל הדברים של האיבנט?

הם נופלים מהתרנגולי הודו?? ואיפה אפשר למצוא תרנגולי הודו כדי לטבוח בהם?

לגבי המשימה של ההורים,

זה מהתרנגולי הודו, והם מפילים את זה כלכך הרבה שזה ממש קל, אבל את המשימה אפשר לעשות רק פעם ביום.. אני ראיתי תרנגולים בדרך שבין הנסיס לקרנינג סיטי... אני לא יודעת איפה יש עוד....

מצאתי עוד תרנגולים:}+נצל"ש

נכון בדרך הזאתי מקרינג לצינוק? אז בפורטל השני,השלישי ובצינוק עצמו יש תרנגולים! הרבה יותר כיף להרוג אותם שם כי פחות אנשים[יותר נכון אין אנשים בכלל] נצל"ש מישהו יכול לעזור לי>< אני טובעת במשימות#$@ בבקשה!!!!אני בקהיני אז תעזרו לי3>

XxTherionxX

New member
מורידה ת'מייפל מחדש -_-

מה יהייה?? כל פאטצ' אני צריכה להוריד ולהתקין את כל המשחק מחדש!!!!! אוף!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif סיימתי 2 משימות בהנסיס ../images/Emo9.gif

קיבלתי 100 Maple Points ועוד 1K מMapleMob. D: אני מקווה להשיג לפחות 2K מהאיוונט.

למעלה