NP
ד דודה מרי New member 30/6/07 #4 דנה עדיני וענת מגן - אהוב יקר. "הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב...."
ר רייל New member 30/6/07 #7 My idea of fun - The stooges 30 שנה גרמו להם להיות לא-עצמם. הדיסק הזה רק עושה לי חשק להוציא את פאןהאוס (שזה הראשון או אחד מהראשונים שלהם, אני לא בטוחה בזה) ולשמוע אותו במקום.
My idea of fun - The stooges 30 שנה גרמו להם להיות לא-עצמם. הדיסק הזה רק עושה לי חשק להוציא את פאןהאוס (שזה הראשון או אחד מהראשונים שלהם, אני לא בטוחה בזה) ולשמוע אותו במקום.
ב במבה בהפרעה New member 30/6/07 #11 across five aprils - through the pane "I remember listening to passing cars, on our backs staring at the stars And I survive by these memories, these memories of you"
across five aprils - through the pane "I remember listening to passing cars, on our backs staring at the stars And I survive by these memories, these memories of you"
T Tin Doll New member 30/6/07 #15 ../images/Emo45.gif יום חמישי הייתי בהופעה שלו, פעם ראשונה אין לי מילים לתאר...
S Summer moved on New member 30/6/07 #16 הו.....עשית לי חשק. אף פעם לא הייתי בהופעה שלו... צריך ללכת הקיץ! איפה הייתה ההופעה?