NEWS

West Doll

New member
תודה על החדשות!!../images/Emo140.gif

כתבה ראשונה- היה ציטוט שעצבן אותי...הם כתבו: "she is indeed sensitive and struggles just like every non-famous mom. " כאילו אני לא מבינה אותם, הם חושבים שאם בנ"א מפורסם אז כל הבעיות מדלגות מעליו?? מה זה קשור? איזה דפוקים... כתבה שניה- מסכן אבא של אנג'לינה...אני מתערבת איתכם שכל יום שהוא קם בבוקר הוא מתחרט על אותן מילים שהוא אמר במסיבת העיתונאים...אבל אני גם חושבת ששוב התקשורת קצת עיוותה את הציטוטים של אנג'לינה בקשר לזה שבראד מנסה לקרב אותה לאביה.... כתבה שלישית- אותו הדבר כמו כתבה שניה^^ אנג'ליה צריכה להראות לו את הנכדה שלו לדעתי... כתבה רביעית- נשמע סרט נחמד...נחכה חתוצאה הסופית ב-2008 ממש עוד טיפטיפה זמן... כתבה חמישית- מסכנה...כ"כ הרבה לחץ נתון עליה...אני מקווה שהיא לא תתמוטט בסוף..! איך אני אוהבת לפרט את מה שאני חושבת...חחח ושוב...מצטערת על המגילה שכתבתי...

charmed piper

New member
מסכימה איתך....

בקשר לג'ון, זה בעיה שלו שהוא פתח את הפה! באיזה זכות הוא מפרסם דברים שקשורים אליה בלי לשאול אותה?? אז שיתחרט... חבל לו על הזמן... אנג'לינה נוטרת טינה אהה ותודה רבה על החדשות!!

EinavBIUS

New member
אני גם חושבת

שזה לא טוב לנטור טינה אבל אם נמצאים במערכת יחסים (-כל מערכת יחסים) שלא עושה טוב לצד אחד אז היא צודקת, מה היא צריכה את זה? זה שהוא לא מתכוון לעלות לה על העצבים לא אומר שבפועל זה לא קורה והיא מנסה להימנע ממתחים כנראה

charmed piper

New member
נכון...

וחוצמזה זה באמת הורס את מערכת היחסים אבל במקרים כאלה אני הייתי מגיבה באותה צורה, אם הוא סיפר על האימוץ למה שהוא לא יספר איזה תחתונים לבשה אנג'י ? או מה בראד אוהב לאכול בבוקר? אם הוא לא יכול לשלוט על הפה שלו אז שיסתום!! ואם הוא לא אחד שמברבר הרבה וזה סתם נפלט לו אז זה עוד יותר מסוכן כי הוא לא יודע מה טוב להגיד ומה לא...

הא! ../images/Emo6.gif מסכן בראד, פעם שנייה

שהוא צריך להשלים בין האישה שלו לבין אחד מהוריה... לא יודעת אם אתם יודעים, אבל ג'ניפר לא דיברה עם אמא שלה כמה שנים, בגלל משהו שהאמא אמרה עליה בתקשורת
בראד ממש התחנן שג'ן תזמין את אמא שלה לחתונה, והיא לא רצתה... עכשיו יש לו הרבה עבודה עם אנג'י ואבא שלה!
הוא יודע לבחור לעצמו נשים עם תסביכי הורים

EinavBIUS

New member
גם לי יש חדשות:

כולם היום מוזמנים לצ'אט הפורומי התפוזי שלנו (מי שלא יודע- לוחצים למעלה איפה שכתוב ChatTV). זאת בקשה מיוחדת מענבר (שהיה לה מבחן היום אז תיזהרו לא לעצבן אותה ע"י אי הגעה כזאת או אחרת), היא רוצה מסיבת יומולדת מוקדמת (מאוד מוקדמת= באיזה חודש או משהו...). אז בלי תירוצים! ב-23:00 להיות שם. וכמו שענבר אומרת- "אם אתה לא שם אתה לא קיים". המשך יום נעים ונדבר (!)

West Doll

New member
אהההההההה---אין לי נושא../images/Emo122.gif

צריך לקבוע כמה ימים מראש שכולם יתכוננו נפשית לצ'אט ולא להודיע באותה שניה...!!!! מובן???? אז תקבעו....

EinavBIUS

New member
מה קרה,

את לא יכולה להיות ספונטנית פעם אחת בחייך
חוץ מזה, זה כדי לא לתת לך זמן לחשוב יותר מדי כי אז את תבריזי כמו כל הפעמים הקודמות.

West Doll

New member
גרררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני הכי ספונטנית שבעולם...לפעמים....מדי פעם....טוב נוו פעם ב.. אבל בגללך כולם יחשבו שאני באמת מבריזנית!!!!!!!!!!

הילולו

New member
שלומלומות !

באתי לביקור קצר ... מזמן לא הייתי פה !
יש מצב שמישהו כותב בקצרה מה כל כתבה אומרת ?? תודה מראש

אם את באמת רוצה...

מחר אני עושה עדכון שבועי בפורום בראד, כל הכתבות המזכירות את שמו יתורגמו (או יותר נכון- יתומצתו
)

למעלה