NEWS

קטע 6

הכתב נעצר לאחר שהתגנב למסיבת יום ההולדת של מדוקס -כתב נעצר בשטח ביתו של פיט- כתב של "פיפל מגזין" נעצר על השגת גבול בביתו של בראד פיט בסנטה ברברה, קליפורניה. הכתב ניסה להתגנב דרך השער לביתו של פיט, שם נערכה מסיבת יום הולדתו של מדוקס, בנה הגדול של אנג'לינה. ג'פרי ניל ווייס, 23, נלקח למעצר ע"י אחראי האבטחה של כוכב "טרויה" , RICHARD MALCHAR אשר ביצע בו מעצר אזרחי. ווייס ישוב לבית המשפט בחודש הבא (8.9.05) כדי לבדוק האם פיט יגיש נגדו אישום או יחליט לבטלו. האתר האמריקני PageSix.com מדווח כי המשטרה מצאה במכוניתו של וייס אימייל מודפס, המכיל הוראות כיצד להגיע לביתו של פיט, ואשר נשלח אליו ממנהלת המשרד של "פיפל מגזין" באל.איי, ג'ולי ג'ורדן. עורך מטעם המגזין טוען כי ווייס חצה את הגבול לביתו של פיט בחוץ בטעות ומתחרט על כך. אשת יחסי הציבור של פיט, סינדי גואגנטי, אומרת כי "זה עצוב שהתקשורת אינה מסוגלת לכבד את פרטיותם של אנשים. אם נציגי התקשורת ימשיכו בהשגת גבול אל שטחים פרטיים, הם יעצרו. זה מתחיל לצאת משליטה." 10/8/2005

קטע 7

כיצד יגיבו היחצ"נים של ג'ולי ופיט לחשיפתה של ג'ניפר? ג'ניפר אניסטון ,כך אומרים דיווחים, מתכננת לצאת בקרוב עם פרסומים של היומן האישי שניהלה במהלך תהליך הפרידה שלה ושל פיט. מקורות טוענים כי החשקנים היפהפייה, היתה מאוכזבת וממורמרת כאשר הוצגה כ'חלשה' בראיון שנתנה למגזין האמריקני "ואניטי פייר" והיתה מעוניינת לחשוף את הכעס והכוח שהיא חשה שיש בה אך לא הוצגו דיים. כוכבת "חברים" לשעבר, מקווה שבעזרת היומן תוכל לחשוף את הרגשות הפרטיים שחשה, כאשר בעלה החליט לשים סוף ל4 שנות נישואיהם ולצאת במערכת יחסים פומבית ביותר עם אנג'לינה ג'ולי. היא חשה כי הפרסום של היומן הזה יסייע לנשים רבות אחרות המתמודדות עם מצבים של בוגדנות וגירושין. ידיד של ג'ן אמר למגזין הבריטי "גרציה" כי: "ג'ן ניהלה יומן לאורך הסבל הרב שעבר עליה. היא נהגה לכתוב שם ברגעים של חוסר שליטה, את כל המחשבות וראתה בכך דרך לשים דברים בצד כדי לא להשתגע." "היא שוקלת להשתמש במחשבות האלה, כדי לעזור לנשים אחרות להתמודד עם התחושה של פרידה פתאומית שכזו." "ג'ן חשה שהיא מוצגת כחלשה וזו לא התדמית שהיא רוצה שתהיה לה."

סתם לציין למי שתהה איפה קטע 2

החלטתי לא לתרגם אותו, כי זה יותר סביב משולש פיט-אניסטון-ג'ולי ומה היה שם ומי בעד מי וגם זה נראה יותר טוב באנגלית נראה לי וגם זה כזה קטע של מאבק שכבר חרשנו ולא הרגשתי שיש למה לתרגם למי שבא שיקרא את המקור

Im The Sun

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

העם מאס מהמשולש! |משולש| חלאססס! ושוב
רבה נומי על התרגומים המעולים שלך

Im The Sun

New member
זה מובן מאליו ../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

פייר גודס!!! את עוזרת לכל אוהבי אנג'לינה

crazy4AJ

New member
אה, וגם בשמי- תודה רבה לשתיכן

תמשיכו עם העבודה הטובה.

crazy4AJ

New member
חחח אבל הם די צודקים

במה שהם אמרו בסוף, לא? נראה שבראד יצא בזול מכל העניין....

לא קראתי לגמרי את הכתבה

אבל באמת שחושבים עלזה, המאבק העיקרי הוא בים אנג'י לג'ניפר ובראד כאילו אפחד לא ממש יצא נגדו. {לא שאני מאחלת לו אתזה כמובן
}

ואי עכשיו קלטתי.. שישבתי שעה לתרגם

את כל אלה
12:55 עד 13:56 אפילו קצת יותר בהתחשב בזה שלפני הראשון גם יש את תהליך הכתיבה חח טוב נו .. זה לא היה לגמרי רצוף גם אני מניחה

FIRE GODDESS

New member
או הו! שעה? ממש טוב-אם אני הייתי עו

עושה את זה בשעה אולי הייתי מתרגמת אבל יש לי חשיבה איטית ואני גם כותבת איטי אז.... יצא ממש טוב יחסית לכמות כזאת שעה זה ממש נחמד lol

¶ music girl

New member
וואי../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

קולה כבוד על התירגומים
קבלי ח"ח, אחלה עבודה.
רק שלא תתחילי לגבות כסף...
וכמובן, תודה גם לנופר על העידכונים
.

למעלה