NEWS FLASH

mor kutcher

New member
../images/Emo41.gifNEWS FLASH../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

***היום, אבל ממש היום, מתחילה העונה ה-7 והאחרונה של סבנטיז בארה"ב!!!!מתים להיות שם אה? כן כן, גם אני! ***עכשיו זה רשמי- אשטון ישתתף ב"אינסטינקט בסיסי 2", סרט ההמשך לסרט המצליח עם שרון סטון. אשטון יגלם רופא צעיר שיתאהב בדמותה של שרון סטון, שתפתה אותו... הסרט צפוי להגיע לאקרנם בסוף שנה הבאה.

Antigo

New member
באמת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא ידעתי שהעונה השביעית היא האחרונה! איזה באסה!!!

שבע עונות כבר

לא אמורים להיות כבר שנות השמונים?איזה שנה זה לפי הסדרה מישהו יודע כי אני זוכרת שבהתחלה היה שנת 1976 נראה לי.

axnholic

New member
כבר היה שנות השמונים

נתתי כתבה לפני כמה זמן. סתכלי בדפים קודמים.

I lOvE cAkE

New member
עכשיו זה שנת 1979 כאילו.. וכן...

זאת העונה האחרונה... לצערי... לא יהיו לי חיים... אני לא מאמינה שהדבר הכי גדול בערך בחיים שלי נגמר... עכשיו אני רק יראה שידורים חוזרים :( וספיישלים שאני אמצא... אוףףףףףף!!! טופר אני שונאת אותך בגלל זה... - סתם!!! אני לא שונאת אותך! אני מתה עליך!!! מושלם ושקסי שכמותך (נכון זה נשמע כמו פאז... שאומר משהו ואז מהר מתחרט... חחח אני אוהבת את הקטעים האלו...) הקייצר... שיהיה לכולם לילה טוב... ווו...זהו אני אסיים את ההודעה עכשיו... אוף!!! למה הסדרה נגמרת... טוב... אני יודעת למה... אבל למה?!!?!?

אממ אני מניח ש-../images/Emo58.gif 701...

פרק חמדמד...
אבל זה לא לענין - העניין האמיתי: דונה בלונדינית
נראית דווקא נחמד ככה

mor kutcher

New member
עידווו...לונט טיים...:)

תודה על התמונה ד"א.... היא כל כך יפה...(זה צובט בלב של כל בחורה שפויה)

maya567

New member
../images/Emo58.gif701

רק נחמד? היא מהממת
! הפרק בהחלט היה חמדמד. תמיד מצחיק אותי מחדש איך בסיטקומים הזוגות חוזרים להיות חברים טובים כל כך מהר. משאירים אותך במתח בסוף העונה, ואז העונה מתחילה - כאילו בעצם לא קרה משהו כל כך קריטי. חוץ מזה, הקטעים המצחיקים באמת בפרק היו עם בוב, מידג' ופאם, וקיטי ורד

axnholic

New member
../images/Emo58.gif 701

היה פרק ממש טוב. בתחילת הפרק כשרד שואל את אריק מה הוא יעשה עכשיו, הרגשתי כמו בתחילת עונה 6 (אממממ... בייקו). פייצ'יטוס!!! הבדיחות על הטבעת היו די טיפשיות, אבל באותו הרגע שצפיתי בהן זה היה קורע. סה"כ פרק די טוב. למרות שלא ראיתי את הסוף של עונה 6, הבנתי הכל.

y a ® d e n

New member
אוי זאת לא דונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

דונה צריכה להיות ג'ינג'יתתת
זה יהיה מוזר כל כךך ככה

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif אני כבר מתה לראות את

הסרט
ואת העונה ה-7 כמובן

ישדרו את זה בשני בערב?

אם ישדרו את זה בצהריים אני לא יוכל לראות... אוווףףףףףףףףףףףףף למה משדרים את זה בצהריים?!?! למה?!?!?!?!?!?!?!?!? זה כל כך לא פייר............................... שערוץ 3 ישרף! ועכשיו!!! לא.. לא! בעצם לא! אחרת אני לא יוכל לראות גם תפרק של יום שני...אוף.. לפחות משהו

shiroshy

New member
....

אוייי איזה בעסההההה עונה שביעית עוןנה אחרונה...
אווףףף אני ממש התגעגע... כניחומים נראה שידורים חוזרים בצהריים... טוב עכשיו סתם קבלו משו חמוד... תלחצו בכתובות אינטרנט נילוות...

למעלה