New People

שאלה טובה...../images/Emo22.gif

אני משקיעה את החיים בביולוגיה זה המגמה שלי.... וזה גם נקרא מדעי החיים זה יוצא דיי מצחיק שאני אומרת אני משקיעה את החיים במדעי החיים חחח

לא משו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני מיכל ואם תישאר איתנו תגלה שאני אחת מאלף שנמצאות כאן אז אני גרה במושב ליד אופקים תחביבים:להשתעמם להידבק למחשב עד שמעיפים אותי בכוח,לעצבן, ולפעמים אני יוצאת לחפש את הברגים שחסרים לי במוח(אבל את זה אל תגלה)

*superstar*

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני עדי (דיד) מאזור המרכז.. ממ.. מוזיקה זה טוב.. לשיר זה גם נחמד.. כמו נדב.. במקלחת
*דיד*

ברוך הבא.... ../images/Emo65.gif

אני מיכל... (כן, כן, יש כאן כמה מיכל....) אני מאיזור חיפה... ו... שתהיה לך השלבות נעימה...

Superchen

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני חן ממושב בצרון (חור ליד אשדוד), בין לימודים לתנועת נוער מנסה למצוא זמן גם לנגינה, כתיבה, צילום וטיולים...

Ez sLeeP

New member
../images/Emo41.gifNew People../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים לקהילתינו השפויה-יחסית, ובלתי-שפויה בעליל. יש עוד כמה מקומות פנויים ליד החלון (לכל הקלסטרופובים) - התיישבו, והרגישו בנוח. אל תשכחו לציין מראש אם אתם צמחוניים.. (לא שיש לנו מנות צמחוניות).

mc bige

New member
גם אני חדש מפה

מחולון בן 17 ושבועיים ככה :) סוחב כבר 11 וחודשיים שנה את הלימודים המסריחים האלה ומקווה השנה לצאת מהם סופית

nנוש

New member
גם אני חדשה!! ../images/Emo41.gif

אני באמת חוששת מחשש לקלסטרופוביה אצלי
ודרך אגב.. אני חן בת 17

nנוש

New member
שכחתי תחביבים... ../images/Emo26.gif

יש לי תחביב אחד עיקרי והוא... לישווווווווווווווווווווווווון והמון
רק שלא יוצא לי לעשות זאת יותר מידי כי אני גם אוהבת לבלות עם החבר
, לשמוע מוזיקה
ולהתמכר לטלוויזיה ולקניות