New Order - שרשרו!!!

Chelnak

New member
אם אני זוכרת נכון, גם אני גיליתי את

זה לראשונה ב-IMDb... אם כי בקשר לתפקידו החדש של אוניל ספוילרתי במקום אחר (בפורום, אם אני לא טועה...).

הלדין

New member
שאלה קטנה

האם הלורד קמולוס מופיע בהמשך העונה? בסך הכל, זה מאד חריג שאדון מערכת (לשעבר) על דעת עצמו ישרת בני אדם ולא אדוני מערכת אחרים. הבנתי שקמולוס ביקש לחסות תחת הגנתם של הטאורי אך בפעם האחרונה שאחד מאדוני המערכת - אפופיס - ביקש מקלט בארץ, הם סירבו. מה קרה שהם קיבלו את הצעתו של קמולוס?

{ספויילר}

כן הוא ישחק בהמשל העונה, מי שרואה גם אנדרומדה שם לב בטח שמדובר באותו שחקן שמשחק איזה ניטשי וגם שדניאל וטיאלק שיחקו בחלק מהפרקים של אנדרומדה בקיצור הרבה חילופי שחקנים יש בין הסדרות (אולי גם חוסכים ומשתמשים באותה תפאורה?)

miip

New member
אז, עונה חדשה...

בזמן ש"סדר חדש" הוא עדיין פרק מאוד כיפי ומהנה, אני חייבת לציין שזה אחד מהפרקים שאני הכי נהנית מהם בצפייה הראשונה, ואח"כ הזוהר מתעמעם. (בניגוד לפרקים שאני מסוגלת לצפות בהם 20 פעם... רצוף... או פרקים שאני לומדת לאהוב עם הזמן.) זה רק מאוד טיפוסי לעונה - לשתי העונות האחרונות למען האמת. החלק הראשון הוא בעיקר "דניאל, דניאל, דניאל", שמוכיח לנו יפה מאוד שלא צריך את או'ניל בשביל סארקאזם סטארגייט מהסוג המשובח ביותר (מבחר ציטוטים... Weir: this is the good side? Daniel: Slightly less... dark side Daniel: I just didn't know you wanted to be a System Lord וכמובן... Weir: Yu? Daniel: Don't, every joke, every pun, done to death...." ) החלק השני הוא או'ניל, או'ניל, או'ניל, ואני אפילו לא אתחיל לצטט... דברים שמפריעים לי בפרק הזה: וויר, וויר, וויר. (כן, משום מה יש לי דחף היום לחזור על שמות 3 פעמים...) זה השלב הכי מעצב שלה. לפני שהיא קיבלה קצת אופי באטלנטיס, נטייה חזקה מדי לנאומים דרמטיים, ו... אהבתי את העובדה שהיא נוטה לעמוד בפרק על שלה, אנחנו ךלא יודעים אם לתפוס אותה כאויב או כמישהי לבטוח בה, אבל היא פשוט מעצבנת אותי... חמישי. אני פשוט לא אוהבת את הבחור. היו לו את הרגעים שלו. אהבתי את יציאת ה"עדיין לא הגעתי לשם" (בנושא סליחות) והיא עדיין מצחיקה אותי, אבל כעיקרון, גם הוא פשוט מרגיז. בכלל, כל סצינות הפיט למניהן. אין לי שום דבר נגד פיט. הוא לא מפריע לי בשום צורה... לרוב. כאן, פשוט לא ראיתי שום סיבה לשלב אותו בפרק. הקטעים הנ"ל האטו את הפרק, היו קצת חסרי תועלת, ובעיקר נתנו את הרושם שהם לא במקום. טוב, נו. טיאלק עם שיער... עדיין נראה לי מוזר, גם אחרי עונה שלמה. \בסופו של דבר, עוד פרק כיפי. העונה הזו בהחלט טובה באלה, ואני לא אוסיף כלום כי אין לי כח לצייר שדון למעלה. ד"א... ממתי הגיעו לכאן כל כך הרבה אנשים! ביצעתי lurking מאסיבי לפני שכתבתי כא כמה הודעות ובשום שלב לא היו כא כל כך הרבה אנשים! אולי זה כי שוב אתם בעמוד הראשון של תפוז :)

subatoi

New member
כל מיני, מפה ומשם

זה לא שלא נהניתי - היה פרק טוב, פרק כיפי, מלא אקשן ובלגאן, אבל.. לא יודע. אולי לא הייתי מרוכז מספיק (יש מצב), אולי לא הייתי במוזה הטובה (יש כזה דבר ,מוזה לראות פרק), לא יודע. היתה לי תחושה של יותר מדי קווי עלילה במקביל, יותר מדי דברים שמתקדמים במקביל. מילא אם רק היו מתקדמים, אבל כל אחד מהם הסתבך והלך עוד יותר. קצת קשה לעקוב. אבל אולי זה רק כי לא הייתי מרוכז. תכל'ס - תסלחו לי, אבל האסגרד מוכיחים את עצמם כטיפשים גדולים (או תמימים נורא) כל פעם מחדש. תור נמצא לבד (כנראה) על הספינה הענקית שלו. הוא בקצה אחד, הטיל המשוכפל פוגע בקצה השני, ואין מי שילך להרוג את המשכפלים. ואם קרטר וטיאלק לא היו על הספינה, מה היה קורה? או אח"כ, תור משגר לספינה שלו את המשכפל דמוי האדם שנמצא בחלל, ואח"כ כולם מתפלאים כשהוא עושה להם בעיות. לא היה ברור שהוא יקום משם ולא יוכלו לפגוע בו? ואח"כ האסגרד מתפלים שהם מפסידים במלחמה נגד המשכפלים... אני גם לא משתגע על העובדה שעכשיו יש למשכפלים פנים שנוכל להזדהות איתם, יש להם מנהיג, יש להם "מלכת בורג" משלהם. היה הרבה יותר פשוט כשהם היו פשוט חרקים גדולים ובעיתיים. עכשיו יהיה צריך לדבר איתם?! והוא עוד עשה לו כפילה של קרטר בסוף? לא יודע. גם לי נראה תמוה הענין שסם קודמה ביחד עם ג'ק. לא יכלו לחכות קצת? או לנמק את זה איכשהו? זה באמת נראה, כמו ש-kinspirit ציינה, שהוא שומר על יחסי הכוחות. גם ניסו להכניס קצת פוליטיקה עולמית לעניין האומות האחרות ואנטארקטיקה, אבל לא היה ברור איפה זה עומד בסוף. אני מניח שתשובה לזה, כמו גם לשאר השאלות שלא היו ברורות לי והבטיחו לי תשובה בפרק הזה, אני אמצא בפיילוט של אטלנטיס
שאלות: -אג'יר, פנגאל, ו-ולהאלה הם שמות מהתמיתולוגיה הנורדית גם כן? -למה לעזאזל ג'ק לא ירה על הספינה של החמישי, כשהוא המריא איתה לשמיים, וחסך לנו עוד צרות איתם? אחלה: -כמו ש-kinspirit ציינה, העובדה שכל אחד מחברי הצוות היה צריך להלחם בחזית אחרת, היתה חדשני. אולי זה כבר היה בעבר (לא יודע), אבל זה מרענן. כל אחד עם הצרות שלו, במיוחד דניאל שהוא בעצם מוביל את ה-SGC יחד עם וויר. -היו כל מיני רעיונות חדשניים בפרק. רובם היו ממש קטנים, אבל שווה לחשוב עליהם, ונחמד שהעלו אותם, גם אם זה היה בתור חצי בדיחה: ניהול של מו"מ עם הגואולד, בעל בא לתקוף את כדה"א בעוד יש כמה אדוני מערכת על פני השטח (ודניאל סוגר להם את השער בפרצוף), וויר רוצה שטחים של בעל, אחרי שהוא יפול ובכך להיות אדונית מערכת בעצמה (לרגע כבר חשבתי איך זה יתבצע? צבא ארה"ב ישלח חיילים לכוכבים שונים ששועבדו ע"י באנוביס ובעל כדי לשחרר אותם? כדי לכרות מהם נאקוודה? לרגע כבר חשבתי שהיא רצינית). -הספינה החדשה של תור, The Daniel Jackson
-הגואולד שלא נשאר לו לאן לחזור (ממש רחמים) ומבקש מקלט כמו פודל שנשאר בחוץ בסערה. -שוב דו קרב קטן של "כן" "לא" "כן" "לא" של ג'ק ודניאל. כמו שיש להם מדי פעם. אחלה. -כל הקטעים של ג'ק עם האורות על הספינה של תור, וה"זה ברשימה שלי" שכבר הזכירו לפני. -כשג'ק מפורר לחתיכות את המשכפל על הפסינה של תור עם הנשק שהוא בנה, תור פותח כאלה עיניים מופתעות, שזה היה מצחיק למוות. -וולטר עם כמה הופעות קטנות וחמודות מתמיד, והוא וגם סיילר עומדים בצד בטקס, ממש מאחור. ואם כבר ג'ק צריך להופיע פחות, אז המקום שמצאו לו הוא מצוין. רק שאני מתגעגע להמונד

SL Anubis

New member
צודק

וואי הזכרת לי קטע ששכחתי לכתוב בתגובה שלי מקודם. העניין הזה שת'ור נמצא לבד על ספינה בגודל של ספינת אם זה דיי מציק לי! כן הבנתי שהאסגרד הם מפותחים טכנולוגית ובלה בלה בלה, אבל עוד כמה אנשי צוות לא יזיקו! מה אין להם תקציב (או שהם עצלנים מדי) כדי ליצור עוד 10 דמויות במחשב?! או שאולי זה ייסבך להם הכל אם יהיו עוד כמה אסגרד על הספינה?? אני חייב להסכים עם subatoi שזה דיי מגוחך. אני גם לא אהבתי את הקטע שהרפליקייטורז בוחרים צורה של בני אדם. אם הם כבר בוחרים צורה אז למה דוקא צורה של "אנושיים"?? בכלל זה משהו שתמיד היה חסר לדעתי בסטארגייט, 99% מהגזעים הם אנושיים, חוץ מהאונס, האסגרד הגואולד (בצורת נחש) ואולי עוד גזע שניים שלא עולים לי כרגע לראש.

Chelnak

New member
בקשר למשכפלים...

הסיבה שהם בחרו בצורה אנושית, היא משום שהיוצרת שלהם, האנדרואידית ריס, היתה בעלת צורה אנושית. והיא נוצרה בצורה כזאת מאחר ומי שבנה אותה היה בן-אדם. חוץ מזה הופיעו הרבה חיזרים לא אנושיים לחלוטין: מים תבוניים, גלים אלקטרומגנטיים תבוניים, מעיין "גחליליות" עשויות אנרגיה, ועוד ועוד...

kinspirit

New member
מים תבוניים?

אני זוכרת את הגבישים בעלי התבונה מהעונה הראשונה

Chelnak

New member
הכוונה היא למים מ-Watergate

מהעונה ה-4, שכזכור, גם השתלטו על מייבורן...

kinspirit

New member
נו, מה הפלא שאני לא זוכרת

עוד פרק שנמצא ברשימת הפרקים שאני לא זוכרת מהם כלום ושאני צריכה לראות שוב.

lenin972

New member
אז את תגלי שם משהו עוד יותר מעניין

טרוי מTNG מדבר במבטא רוסי אוטנטי להפליא.

subatoi

New member
נזכרתי בעוד שאלה בנוסף לאלה הנ"ל -

כשג'ק מתעורר, הוא אומר שהוא זוכר "משהו על תאומים". למישהו יש מושג על מה הוא מדבר

lenin972

New member
אני חושב שהוא מתכוון לזה שהוא ראה

את עצמו מחוסר הכרה כשהו היה הולוגרמה, שני ג'קים, תאומים. נראה לי

subatoi

New member
חשבתי על זה גם.

אבל... לא יודע. אם הייתי רואה את עצמי פעמיים (ולא סתם שוכב במיטה ההיא), הייתי אומר תאומים. אבל לא ככה. לא יודע.

kinspirit

New member
יכול להיות

שזה סתם היתה בדיחה, שהכוונה שהיה לו חלום מעניין (והמבין יבין
).

Echelon

New member
../images/Emo67.gif

את חייבת להפסיק עם זה!
ומשום מה תפוז מחק לי את ההודעה הקודמת.

לעזאזל עם תפוז...

בקיצור של ההודעה שכתבתי: אם אתה מחפש משהו על המיתולוגיה הנורדית אתה יכול למצוא באתר הזה (בנוסף למיתולוגיות אחרות בשאר חלקי האתר): http://www.pantheon.org/areas/mythology/europe/norse/

למעלה