קצת פחות מיוז אבל - ../images/Emo41.gif2 להקות נוספות לפסטיבל
לפי עמוד הLAST.FM של הפסטיבל בארץ נראה כי 2 להקות נוספות אישרו את הגעתם. Arcade Fire וSonic Youth. חשוב לציין שזה כמובן לא בטוח עדיין, אני לא יודעת מאיפה הם לקחו את המידע. אני רק יכולה לציין שהלהקות היו קרובות לאישור הגעתם ככה שזה יתכן. שלחתי אימייל למארגנים ואני אעדכן בהתאם
שאני לא מבינה מאיפה הוא השיג את המידע כי כביכול זה היה כמעט סופי ש2 הלהקות האלו אכן מגיעות. אבל... כמובן ששאלתי את המארגנים וזה לא נכון, זה לא אושר וככל הנראה הלהקות האלו גם בכלל לא יגיעו. בכל מקרה נדע בשבועות הקרובים מה קורה
הלוואי וזה היה אמיתי. אני הולך לפספס אותם בנסיעה הקרובה (התאריכים תקועים בין ההופעות שלהם בפסטיבלים בגרמניה ובשוויץ/צרפת, ובאמצע השבוע הם מופיעים בנורבגיה, אבל זה מטורף ויקר מדי אפילו בשבילי) וזה יהיה מאוד נחמד מצדם להגיע.
אבל גם את סוניק יות' לא אתנגד לראות, בייחוד אם יחליטו שלא להתמקד (לשם שינוי) בשירים מאלבום הבי-סיידים האחרון, ואוליאולי עוד יהיו בעיצומו של סיבוב ההופעות לרגל הוצאת המהדורה המיוחדת של Daydream Nation.
Children Wake Up Hold Your Mistake Up Before They Turn The Summer Into Dust
והנה תיעוד אותנטי של ארקייד פייר לפני שהם עולים לבמה בחודש מרץ האחרון בפריז, כולל ביצוע במעלית של Neon Bible. מומלץ.
אין ממש מקום קבוע. את בלאק הולס הם הקליטו חלק בצרפת בטירה באמצע שום מקום וחלק בניו יורק בדירה במרכז האוטוסטרדה חח בעיקרון כריס עדיין גר בעיר בה הם הכירו והיו בבית ספר יחד (טיינמות' באנגליה). הוא נשוי עם שני ילדים... דומיניק גר בלונדון אבל נמצא הרבה אצל חברה שלו בקליפורניה (כן, בארה"ב) ומאט גר עם חברה שלו ליד אגם קומו באיטליה. ולפי מה שהוא אמר בראיון בונים לו עכשיו חדר חדש בבית שישמש בתור סטודיו להקלטות של האלבום הבא