My JLo Stuff

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifMy JLo Stuff../images/Emo26.gif

יגאל התחיל לצלם את האוסף שלו של אנסטסיה כדי להעלות לפורום שלה (
סמויה: פורום אנסטסיה 758) אז החלטתי שגם לי בא... אז הנה זה, האוסף המלא שלי של דברים של ג'ניפר. בעצם לא כ"כ מלא - לא הכנסתי את ה- DVDים המזוייפים של Shall We Dance ו- Monster In Law
ואת העותק המזוייף מאוקראינה שחבר שלי הביא שלי של This Is Me Then (יש בונוסים מתוך J To Tha L-O! The Remixes...). בנוסף, צילמתי את שני הפוסטרים שיש לי... אז, הנה זה בא...

QueIronia

New member
1. On The 6 Stuff../images/Emo26.gif

הנה מה שיש לי:
1. On The 6 (European Version) 2. On The 6 (South American Version) 3. If You Had My Love (Maxi Single) 4. Waiting For Tonight (Maxi Single) 5. Feelin' So Good (Maxi Single) 6. Let's Get Loud (Maxi Single)​
תמונה

QueIronia

New member
2. JLo Stuff../images/Emo26.gif

מתקופת JLo יש לי את הדברים הבאים:
1. JLo 2. JLo (South American Bonus Tracks) 3. JLo (Bonus Tracks) 4. Love Don't Cost A Thing (Maxi Single) 5. Play (Maxi Single) 6. Ain't It Funy (Maxi Single) 7. I'm Real (Maxi Single) 8. (DVD) Let's Get Loud​

QueIronia

New member
3. Remixes / TIMT Stuff

את J To Tha L-O! The Remixes איחדתי עם This Is Me... Then, והנה הרשימה המלאה:
1. J To Tha L-O! The Remixes 2. I'm Gonna Be Alright (Maxi Single) 3. This Is Me... Then (European Version) 4. Jenny From The Block (Maxi Single) 5. All I Have 6. I'm Glad (American Single) 7. Baby, I
U! 8. (DVD) The Reeal Me​

QueIronia

New member
4. Rebirth Stuff../images/Emo26.gif

הגענו לאלבום האחרון, אוסף קצת עלוב
, אבל יש לי בעצם את כל מה שיצא ממנו. חוצמזה, שהסינגל של Hold You Down יהיה שווה הרבה כסף מתישהו, לא נראה לי שלהרבה אנשים יש אותו
הנה הרשימה:
1. Rebirth 2. Rebirth (DualDisc) 3. Get Right (Maxi Single) 4. Hold You Down (Maxi Single)​

QueIronia

New member
5. פוסטר 1../images/Emo26.gif

אין הרבה מה לומר... זה הפסוטר הראשון של ג'ניפר שתליתי - של דיסק הרמיקסים
הוא נמצא מעל המיטה שלי (לא מעל הראש, אלא לאורך המיטה...)

QueIronia

New member
6. פוסטר 2../images/Emo26.gif

הפוסטר השני, נמצא על הדלת שלי, מבפנים (רואים את הפוסטר כשהדלת סגורה, לא כשהיא פתוחה. ז"א שלא ניתן לראות אותו מבחוץ...) הפוסטר הזה הוא מתוך הצילומים לדיסק This Is Me... Then
יש לי פוסטר נוסף של ג'ניפר, שהוא היה לקידום This Is Me... Then שיש עליו את העטיפה וכתוב שזה הדיסק החדש של ג'ניפר. הוא יותר קטן משני אלה ופשוט אין לי מקום לשים אותו...

QueIronia

New member
7. האוסף המלא של ג'ניפר../images/Emo26.gif

הנה כל כל הדיסקים/סינגלים/Music DVDs של ג'ניפר שיש לי
(ד"א, כל התמונות צולמו על המיטה שלי
)

חדש123

New member
וואו! יפה !

אני רואה יש לך אוסף די גדול !
(אני יש לי רק את האלבומים וההופעה בפורטו ריקו) אה וגם לי יש פוסטר של ג'ניפר מעל המיטה ועל הדלת!

NoWords

New member
יש לך אוסף שלא מבייש אף מעריץ! ../images/Emo127.gif

בהחלט התרשמתי
.

Lopezit

New member
נייס../images/Emo9.gif

חוץ מסינגלים.. יש לי יותר דברים
כמה סינגלים יש לך?? אני מתחרטת שקניתי את ה10... סתם אין לי שימוש בהם

QueIronia

New member
גם לי אין שימוש בהם, אז מה...

יש לי 15 סינגלים סה"כ... ו- 10 דיסקים ו- 2 DVD. חסר לי את ה- DVD הראשון Feelin' So Good...

Lopezit

New member
אתה אומר לי על כל הדברים שיש

לי במחשב חח בוא נשמע מה יש לך לעשות עם 10 דיסקים

NoWords

New member
כן תאכלס זה סתם מעלה אבק

אף פעם לא הבנתי למה אנשים קונים את הגירסאות המורחבות
ביזבוז כסף

חחח יו אלוהים

אתה לא שפוי
זה ממש יפה
אבל בשביל מה אתה צריך את זה?!
ביזבוז של כסף! לי חוץ מאלבומים אין כלום!

למעלה