כמה מוזיקה טובה בהודעה אחת
ס סנילית בהכחשהXP New member 6/6/10 #27 הוא קוף O: הוא אפילו לא טיפה חתיך. ויש לו קול של בת. S: אין ממש מה לאהוב בו.. הוא סביר.
ה המשlטט New member 6/6/10 #30 חח.. דווקא הוא חמוד. אבל המציאות שהבנות אוהבות אותו. וכעע.... אשכרה קול של בחורה.
י יפה ושמנה זה מה יש New member 6/6/10 #16 אני שומעת הכל מכל כל... חוץ מדיכאון ורוק כבד. אין מישהו ספציפי, את כולם אני אוהבת במידה שווה, לא אשים כסף על הופעות מלבד זמרים פרסים. במוצאי שבת אני במיוחד אוהבת את רדיוס 100FM, את התוכנית של אבי שאמי.. הוא אלוף !
אני שומעת הכל מכל כל... חוץ מדיכאון ורוק כבד. אין מישהו ספציפי, את כולם אני אוהבת במידה שווה, לא אשים כסף על הופעות מלבד זמרים פרסים. במוצאי שבת אני במיוחד אוהבת את רדיוס 100FM, את התוכנית של אבי שאמי.. הוא אלוף !
ה המשlטט New member 6/6/10 #24 אני שולט בשפה הפרסית, ואני בקושי שומע שירים שלהם. השירים שלהם יפים אבל רק לריקודים.
י יפה ושמנה זה מה יש New member 6/6/10 #28 שירים אליפות.. החדש דנדש של אומיד - מכונת הלהיטים http://www.youtube.com/watch?v=eZG2eZJdf6Q
נ נסיכה זאת אני New member 6/6/10 #18 מוזיקה מוזיקה מזרחית הכי טוב...הזמר הכי הכי אביהו שבת הוא שר מרגש אין אין סוף ..
ה המשlטט New member 6/6/10 #32 בהחלט! זה שירים שעושים טוב על הלב, במיוחד לפני שאתה הולך לישון. ומכירה את השיר: "אהובה שלי" של משה פרץ? אם את לא מכירה אותו את בטוח תאהבי אותו.
בהחלט! זה שירים שעושים טוב על הלב, במיוחד לפני שאתה הולך לישון. ומכירה את השיר: "אהובה שלי" של משה פרץ? אם את לא מכירה אותו את בטוח תאהבי אותו.